Godfølelsen (Ariel Calypso)

Godfølelsen

Jeg ble utfordret av en venn til å skrive et innlegg om noen ting som får fram godfølelsen i meg. Jeg tenkte dette var en god idè.  Det er ikke så mye som får fram godfølelsen i meg så her måtte jeg virkelig tenke. MEN jeg greide å ramse opp noen!

1. Kjæresten
Storm gjør meg utrolig lykkelig. Jeg blir alltid overglad når jeg er med han. Jeg blir aldri sur eller gretten. Han får meg til å føle meg trygg, noe som jeg sjelden gjør. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten han. Selv om vi bare har vært sammen i litt over 2 måneder, føles det ut som jeg har kjent han hele livet. Jeg kan snakke med han om absolutt alt mulig og han er alltids ærlig med meg. Noe jeg setter stor pris på i et forhold, men det gjør vell alle. Vi ser hverandre bare annenhver helg så vi får mye tid til å savne hverandre imens. Vi chatter så og si hele døgnet og på kvelden videochatter vi. Gleder meg til tiden jeg får med han i morgen.

2. TV-serier
Jeg er dilla på serier generelt. Ser på alt fra drama til horror. Men jeg må si favorittene min er Vampire Diaries, Buffy/Angel og American Horror Story. Jeg setter meg ned en fredagskveld etter en uke med skole og anfallene jeg får på tog til og fra skolen og ser på serier. Jeg elsker å sette meg ned med cola og litt godis og bare se på serier hele dagen.

3. Shopping
Som de fleste jenter elsker jeg å shoppe. Det blir mest nett shopping og veldig mye til kjæresten i det siste. Blir jo blakk av å handle gaver til han, haha. Men det er verdt det. Jeg shopper veldig mye på nelly.com, wish.com, og dragenshule.no. De gangene jeg shopper i butikker så er det på Strømmen storsenter. Prøver å få til å dratt dit en gang i uka.

4. Være kreativ
Jeg elsker å male, tegne og lage smykker. Så det blir det mye av i hverdagen min. De som har fulgt med på bloggen min ser mye av maleriene mine. Jeg elsker å male Rihanna, hun er jo så nydelig. Men jeg har veldig lyst en eller annen gang og prøve å lage en skulptur av henne i leire. Har sett på noen videor og det ser jo så gøy ut!

5. Smoothie 
Jeg har fått dilla på smoothien på SmoothieXchange på Strømmen storsenter. Jeg bruker å kjøpe Big Apple. Det er litt dyrt, koster 75kr for en smoothie, men det er verdt pengene. Det er sunt og jeg blir veldig mett av den, så jeg pleier å ta det som middag, Har gått ned 6kg de siste 2 månedene, og jeg tror det har litt å gjøre at jeg kjøper denne hele tiden  og da pleier det å være det eneste jeg spiser om dagen. Jeg spiser sjelden egentlig. Noe som jeg må prøve  forandre.

6. Musikk
Jeg elsker å høre på musikk, jeg blir så rolig av det. Det gjør jeg til og fra skolen, på skolen, hjemme og til og med når jeg dusjer. Jeg hører på all slags musikk, men mest trance. Også så klart Rihanna, Eminem og Audrey Gallagher. De er favorittene mine. 
 
Har du noen ting som gir deg godfølelsen?
 


#blogg #hverdag #følelse #personlig 

 


  14 kommentarer i "Godfølelsen"

Postet av: AnnCharlotte
Så fint innlegg! :) Du skriver veldig bra.

Å ja smoothie er godt ;)
17.11.2016, 16:04
Postet av: arielcalypso
AnnCharlotte: Takk :)
17.11.2016, 16:05
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Mina
Fin blogg! Keep up the good work
17.11.2016, 16:05
Postet av: arielcalypso
Mina: Takk :)
17.11.2016, 16:06
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: lisarorvik
Så koselig innlegg :)
17.11.2016, 16:20
URL: http://lisarorvik.blogg.no
Postet av: arielcalypso
lisarorvik: Takk :)
17.11.2016, 16:49
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Victoria Larsen
Så utrolig koselig innlegg :)
17.11.2016, 16:31
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: arielcalypso
Victoria Larsen: Takk :D
17.11.2016, 16:49
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: spisogspar
Fint innlegg <3
17.11.2016, 17:22
URL: http://spisogspar.blogg.no
Postet av: arielcalypso
spisogspar: Takk :)
17.11.2016, 18:22
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Aylar Von Kuklinski
Gøy at du tok utfordringen! ^^ Og se det, du endte opp med en liste som inneholder et helt punkt mer enn hva jeg gjorde. :-D Ah, angående det, jeg har irritert meg litt i ettertid for at jeg glemte å ta med høsten/ vinteren i det innlegget xD Jaja. Hjort er hjort og rein er rein..

Og nå ser jeg forresten at vi har enda litt flere ting til felles enn hva jeg allerede har påpekt tidligere. Faktisk så har jeg ALLE de fire seriene du nevner på dvd og/ eller blu ray. Har vel og merke ikke alt av Vampire Diares, det har vel kommet ut fem eller seks sesonger av den serien nå, og jeg stoppet litt opp etter jeg var ferdig med toeren (høh høh). Men har flere ganger tenkt å ta det opp igjen, men tror jeg venter til serien blir ferdig og hele greia kommer ut på samleboks :)

Oooog mens vi så godt er inne på vampyr-serier. Har du noe forhold til True Blood? Og forresten, jeg har en liten anbefaling til deg helt på tampen av serie-temaet. Noe som ikke har noe med vampyrer å gjøre, men som er en veldig god serie om litt andre ting: Twin Peaks. Ligger på Netflix blant annet :)

Også har jeg forresten en anbefaling til å komme med, men den er mer relatert til shopping-punktet. Emp-shop.no - en veldig bra nettbutikk, en av årsakene til at jeg nesten har sluttet helt å handle på Dragens Hule den siste tiden xD (er ikke så fan av Dragens Hule lengre xD). Godt utvalg, gode priser, i hele tatt. Det eneste som kanskje trekker bittelitt ned er at man innimellom må regne med å vente litt da lageret deres er i Tyskland. Men som regel så har det ikke tatt mer enn en uke fra jeg har bestilt noe til jeg har mottatt det :)

Og en siste ting, fortsatt angående EMP-shop: Man trenger IKKE være redd for at det skal dukke opp noen overraskelser i ettertid sånn med tanke på kostnader. Man får vite totalprisen før man bekrefter bestillingen, og da er både toll, frakt og merverdiavgift tatt med :)
17.11.2016, 19:32
Postet av: arielcalypso
Aylar Von Kuklinski: Kult! Ja, jeg elsker True Blood! Det er lenge siden jeg har sett den nå, men jeg har fått med meg en del av det som har skjedd.
Twin Peaks har jeg ikke sett før, men jeg kan sjekke den ut :)
Omg, jeg har vært inne på emp-shop.no nå. Var UTROLIG MYE FINT der! :D <3 Jeg kommer nok til å shoppe en del der framover, tihi ^^
18.11.2016, 10:48
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Liv Hege Skaflestad
Det var et fint innlegg å lese denne fredagen :-) Så herlige punkter!

Ha en superfin helg <3
18.11.2016, 14:56
URL: http://lhskaflestad.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Liv Hege Skaflestad: Takk :)
21.11.2016, 20:10
URL: http://arielcalypso.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits