Planer for 2017 (Ariel Calypso)

Planer for 2017

Ha ikke fått blogget hele julen og derfor sier jeg god jul nå og godt nytt år nå. Endelig er det 2017. Et nytt år som jeg har mange planer, og forhåpentligvis så blir det som jeg har tenkt. Alle har nok noen nyttårs løfter som man lover at skal skje når man først kommer inn i et nytt år. Men jeg tipper at halvparten av de løftene ikke skjer. Sånn er det vell med oss alle. Her er mine som jeg vet kommer til  skje, eller som jeg iallefall tror kommer til å skje. 

1. Spise sunnere
Jeg skal kutte ut pizza, og lunsj hos McDonalds og bytte ut milkshake med Smoothie. Jeg skal velge mye sunnere i matveien for min helses del. Det har blitt mye godteri de siste månedene.  Som nå må ta slutt. Jeg merker på tennene mine at jeg må stoppe litt med det. Jeg skal drikke vann og melk isteden for så mye brus. 

2. Flytte inn med kjæresten.
Vi har planer å flytte for oss selv. Gleder meg. Det blir digg å sove med han hver dag, våkne med han hver dag og henge med han mer enn bare annen hver helg. Han hjelper meg bedre enn de på omsorgsboligen jeg bor nå. Siden de ikke kan holde meg der så blir det nok å flytte ganske så snart egentlig. Det håper jeg iallefall. Vi kommer til å ha det super bra. Jeg trenger den tryggheten han kan gi meg som jeg ikke får på boligen pga de andre som bor der.

3. Trene
Jeg skal bli skikkelig fit og trene 4 ganger i uken. Jeg er glad i kroppen min sånn som den er men jeg vil få litt mer synlige muskler i magen og armene mine. Har hatt lyst på dette lenge og nå har jeg sjansen til å få det til siden jeg ikke har så mye annet å gjøre akkurat nå for tiden. Skal også prøve å trene opp ryggen min. Jeg må bli litt sterkere i overkroppen. Eller, jeg må ikke. Jeg vil. Beina er det lite vits i å trene opp, de er jeg sterk nok. Har så mye muskler i beina at det nesten blir litt for mye.4. Male til andre enn meg selv
Jeg skal male noen bestillinger som dere har sendt inn. Det er bare å sende inn flere. Jeg har malt en del allerede. Jeg elsker å male portrett av andre enn Rihanna. Jeg pleide å male gratis men siden det tar så himla lang tid å male så er prisen satt opp litt. Prisen varierer fra 600 og oppover så det er bare å sende en melding her eller på facebook

5. Begynne på skole
Det er ikke mange av dere som har fått det med seg men jeg har måttet slutte på skolen pga reisen dit. Jeg greier ikke ta toget lenger. Jeg får panikkanfall og besvimte den siste gangen jeg tok toget til skolen. Så derfor måtte jeg slutte. Også pga sykdom så greier jeg ikke skolen akkurat nå. Så jeg håper på å begynne igjen i August. 

6. Bli mentalt bedre
Jeg har schizofreni, PTSD og dissosiativ lidelse. Jeg skal prøve ¨bli bedre og droppe litt av medisinene mine og se om det bedrer seg etterhvert. Jeg prøvde her en stund å ikke ta dem men det ble for vanskelig for meg. Så nå skal jeg ta det sakte og jobbe meg gjennom det jeg sliter med. Kjæresten hjelper meg mye. Skal prøve å være litt mer åpen med psykologen min og så prøve å få litt hjelp der. Selv om de tar utredningen min på nytt og dette tar jo evigheter så jeg får nok ikke så mye hjelp de akkurat nå. Men skal jo flytte til Kongsvinger igjen så da får jeg en ny en noe som er litt kjipt siden jeg har blitt litt kjent med de jeg har nå.

 

Har du noen ting du skal gjøre i 2017?

 

#blogg #hverdag #følelse #personlig  #dissosiativlidelse #schizofreni #ptsd #sykdom #syk  #nyttår #jul


  16 kommentarer i "Planer for 2017"

Postet av: siri
Lykke til å gi meg beskje om 4måneder om du klarte alle:D For det skjer sjelden:D
03.01.2017, 18:29
URL: http://www.siriloveskamera.blogg.no
Postet av: arielcalypso
siri: Takk. Skal nok klaare det :)
08.01.2017, 15:57
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: buroyfoto
Så mange fine planer du har for 2017. Selv skal jeg også flytte! :) Stas! Klarer aldri å sette meg nyttårforsetter jeg, så du er flink om du greier alle disse hehe. Lykke til!
03.01.2017, 18:45
URL: http://buroyfoto.blogg.no
Postet av: arielcalypso
buroyfoto: Takktakk :) Skal nok greie dem.
08.01.2017, 15:57
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: - Benedikte
Syns det er noen veldig fine og realistiske mål, men kanskje litt mange om gangen, men du klarer det nok, hvis du pusher på! Likte godt den med utdanning, at selv om du sliter med panikkangst (samme her), at du vil fortsette å prøve og kicke ass :)!! For meg så hjelper det veldig med å ikke kle meg i for varme klær (får fort kvælefornemmelse av det/blir kvalm og får klaus), er det ikke en sitteplass nærmest utgangen så står jeg heller rett med utgangen. Så spiser jeg frokost etter "målet" er nådd, da jeg er redd for å spy (hehe..) På den måten vet jeg at det går bra. Nå vet ikke jeg hva som utløser din angst, men disse tinga hjelper meg litt på vei..

<3
03.01.2017, 19:17
URL: http://bergstokk.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Benedikte: Ja, men jeg er motivert for dem alle. Takk :)
08.01.2017, 15:58
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: suttung
Gode nyttårsforsetter det der.
03.01.2017, 20:01
URL: http://suttung.blogg.no
Postet av: arielcalypso
suttung: Jepp :)
08.01.2017, 15:58
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Vilde
Så flotte mål! Bra å gjøre om kostholdet for helsens skyld ja, det bør jeg tenke på med godteri hvertfall, hehe :) Og så koselig at du og kjæresten kanskje skal flytte sammen :D
03.01.2017, 21:33
URL: http://f4shi0n.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Vilde: Ja :) Men godis er vanskelig å kutte ut :P
08.01.2017, 15:59
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Jeanette
Synes det var en godt plan jeg, håper du blir bedre! Mine planer er som deg, trene og spise sunt, vil også reise en del :)
03.01.2017, 23:20
URL: http://jbkk.blogg.no/
Postet av: arielcalypso
Jeanette: Takk :)
08.01.2017, 15:59
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Aylar Von Kuklinski
Nyttårsplaner og nyttårsforsetter ja, i år har jeg funnet ut at jeg skal sette det ned til det minimale. Trodde jeg gjorde det i fjor også, men så viste det seg at noen av de likevel ble for vanskelige å fullføre med tanke på motivasjon, samt at de heller ikke var noe nødvendige heller. Blant annet så hadde jeg som mål å runde et spill som jeg opprinnelig ikke er så gira på, og som dessuten er HELVETES vanskelig xD Det er først og fremst grunnet det siste at jeg satte det som et mål, i håp om å få en HELVETES mestringsfølelse etterpå.

Enyway, akkurat det spillet rørte jeg knapt i året som gikk (er forresten Bloodborne til PS4 jeg sikter til), og det er ikke sånn at det plager meg at jeg lot det være heller. For mestringsfølelsen har jeg likevel fått kjenne på en del ganger i løpet av 2016, av ting jeg personlig anser som mer gøy og også viktigere. Som da jeg nok en gang tok meg en tur til Voss igjen (sliter fremdeles bittelitt med angst for såpass lange turer) og besøkte noen venner jeg der og da fremdeles hadde.

I år har jeg kun to forsetter:

1. Få til å møte bestevenninna mi igjen som jeg ikke har sett face3face på 3-4 år.

2. Bli enda flinkere til å prioritere kvalitet fremfor kvantitet i det jeg legger ut på Facebook, blogg.no, Instagram og Youtube.

Har vurdert å ta med det som er ditt punkt nummer 1. og 3 på min liste også, men greia er at disse to tingene har jeg egentlig hatt vært år nå, uten at det har hjulpet noe særlig. Så akkurat disse tingene lar jeg heller bli overlatt til tilfeldighetene denne gangen xD
04.01.2017, 08:56
URL: http://fullstendigkaos.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Aylar Von Kuklinski: Fine ting det da :)
Og 1 og 3 er absolutt noe alle burde ha med. :P ^^
08.01.2017, 16:00
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: mairho
Det høres ut som du har noen fine mål å følge! Ønsker selv å bli friskere dette året :-)
04.01.2017, 19:28
URL: http://mairho.blogg.no
Postet av: arielcalypso
mairho: Takk. Lykke til med det :)
08.01.2017, 16:00
URL: http://arielcalypso.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits