Voldtekt (Ariel Calypso)

Voldtekt

Dette er noe jeg egentlig ikke ville skrevet om, som jeg har brukt lang tid på å få skrevet ned.  Men jeg har blitt inspirert  til å skrive litt om dette. Det gjør vondt å tenke på dette, men jeg håper at det å dele med venner, familie og de som er rundt meg at dere kan bli bedre kjent med åssen jeg har det i hverdagen og at dere kan forstå dere bedre på meg. Altså, en voldtekt kan skje alle. Det skjedde meg. Fra en jeg kjente godt. Jeg har fått så mange kommentarer på at det er noe jeg å bare komme meg over og leve livet mitt uten denne frykten han har skapt, men det er ikke så lett. Det er ikke noe man bare kan komme seg over. Det går bare ikke. Jeg kan sikkert leve med det. Men det er stunder hvor man bare greier å leve seg tilbake til det øyeblikket det skjedde. Det er ihvertfall sånn for meg. Jeg har PTSD på grunn av dette. Så å komme seg over noe som dette funker ikke. Jeg går til og med inn og ut av psykose på grunn av noe av dette. 

Han kommer bort til meg. Han ser sur ut. Noe har sikkert skjedd gjennom dagen som får han til å være sur. Eller, shit, han er alltid sur. Han tar å kysser meg på kinnet og sier at han er glad for å se meg. Ja, særlig tenker jeg. Det han vil ha er noe jeg ikke vil gi. Han legger seg ned på sofaen og ber meg komme. Jeg setter meg ned foran han og han tar tak i nakken min og reiser seg opp. Han tar å strammer inn grepet rundt halsen min mens jeg sier "slipp meg" Han tar og dytter meg ned i sofaen og drar av halskjedet mitt og kaster det på bordet. Han tar den andre hånda si på brystet mitt og beføler seg rundt. Jeg ber han om  stoppe og prøver å dytte vekk armen som holder meg nede. Men det går ikke. Han er sterkere enn meg.  Han tar og holder meg nede med hånda si mens han prøver å kneppe opp buksa mi. Han reiser seg opp og tar av skjorta si. Nå som han ikke holder meg nede lenger reiser jeg meg opp fort og i det jeg begynner å løpe tar han tak i hestehalen min og drar meg tilbake. Jeg detter bakover på beina hans. Han blir sur og han bøyer seg ned og drar håret mitt bakover så hodet mitt kommer opp til han. "Unnskyld" sier jeg. Han godtar det og ber meg om å sette meg i sofaen. Jeg setter meg i sofaen og ser ned på tærne mine.Han ber meg om å ta av klærne mine og jeg tar tak i kanten av genseren min og drar den over hodet. Jeg reiser meg opp av sofaen og drar av buksa. Jeg lar undertøyet være på. Det liker han å ta av selv.

Han tar hånda si på brystet mitt og dytter meg forsiktig ned i sofaen. Han tar tak bak på BH'en min og tar den av. Han slipper den ned på gulvet mens han berører brystet mitt. Gud hvor mye jeg hater dette. Det føles ut som om han prøver å dra de av. Han koser litt med seg selv før han tar av trusa mi. Han tar tak i kanten av trusa mi og drar den sakte av som for  å prøve å pirre meg, men alt jeg syntes er at det er ekkelt å være naken foran han. Han drar den av og legger den også på gulvet. Han tar tak i beina mine og deler de på hver sin side av han. Jeg prøver å sparke og jeg treffer magen hans, han ble rød og bøyer seg over meg og tar tak rundt halsen min med begge hendene og sier noen ord jeg aldri kommer til å glemme. "Ro deg ned ellers henter jeg kniven og skyver den inn i deg".  De ekleste orda jeg noen gang har hørt.  Jeg tror han mente å kniv stikke meg, men kan hende han mente noe helt annet. Jeg roa meg ned og bare holdt han rundt armene og sa "Det går bra" Han begynte med en gang og slippe taket med dem ene hånda. Han sier at han ikke vil skade meg men hvis jeg gjør noe tull så må han. Han sier at det er min skyld at han må bli voldelig mot meg. Så klart så tror jeg på han og tror det er min skyld. Noe jeg fortsatt tror, selv om alle sier det ikke er min skyld.  Han tar tak i beina mine og flytter seg lenger fram, så tar han tak i midjen min og voldtar meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller si så jeg bare ligger der og gråter. Han legger merke til det og alt jeg vil er egentlig bare å dø. Jeg ville dø for å få det til å slutte. Han tar tak i hodet mitt og ber meg ti stille fordi det ikke tenner han at jeg gråter. Han stopper opp og prøver å få meg til å stoppe å gråte. Han stryker meg på kinnet og sier "Hysj". Jeg stopper å gråte og han fortsetter voldtekten. Han bare holder på mens jeg ligger og stirrer i taket. Jeg tenker ikke, jeg føler ikke. Alt jeg gjør er bare å ligge der. Kjempe imot hjelper ikke. Han er sterkere enn meg. 

Når han endelig blir ferdig går han opp og tar en dusj. Jeg ligger fortsatt på sofaen, sårbar og naken. Jeg vil bare ligge der og sove. Alt jeg vil er bare å kravle ned i et hull og bli borte for alltid. Jeg greier ikke gjøre noe. Jeg bare  lukker øynene. Jeg orker ikke å røre på meg. Jeg sovner. Så våkner jeg av at han går ned trappene fordi det knirker. Så skriker han til meg "Du må gå nå, moren din blir bekymra hvis du kommer hjem så sent" Jeg sier jeg er sliten. Han setter seg på bordet foran meg og tar opp klæra mine. Han hjelper meg med å kle på meg. Hvorfor vet jeg ikke. Han vil vel bare være snill så jeg ikke blir sur. Jeg er jo ikke sur. Jeg vet ikke hva denne følelsen kan kalles. Tom kanskje. Deprimert. Nedstemt.  Når jeg har på meg alle klæra tar jeg på meg ytterklæra og han tar tak i meg og sier hade. Ikke si dette til noen får jeg høre. Så det gjorde jeg heller ikke. Ikke til noen! Men etterhvert når jeg fikk nok sa jeg det til læreren min, og hun hjalp meg gjennom det. 

 

#blogg #hverdag #sykdom #vold #voldtekt #syk #personlig 


  11 kommentarer i "Voldtekt"

Postet av: ezedoll
Å herregud, utrolig VONDT å lese! Kan ikke forestille meg hva det du har gått gjennom! </3
22.03.2017, 19:50
URL: http://ezedoll.blogg.no
Postet av: allyouneednowislove
veldig trist å lese :(
22.03.2017, 19:56
URL: http://allyouneednowislove.blogg.no/
Postet av: Elevele
Det er ikke din skyld! Det er helt forferdelig når slike ting skjer. Godt å høre at du hadde en lærer som stilte opp <3
22.03.2017, 19:59
URL: http://elevele.blogg.no
Postet av: LilleMilly
Vondt og trist å lese. Du er sterk som skriver om det, og bra du satte det i lyset. For sånt er ikke greit! Håper du har det bedre nå/vil få det bedre med deg selv etterhvert? STÅ PÅ! DU ER TØFF og jeg heier på deg! <3

Klemmer fra Lille My

-H
22.03.2017, 20:46
URL: http://lillemilly.blogg.no
Postet av: Sandra Marie
utrolig vondt :( voldtekt preger altså..

stor klem<3
22.03.2017, 21:12
URL: http://sanmb.blogg.no
Postet av: Nora Piscopo
Off så utroolig vondt å lese! Du er virkelig sterk som klarer å gå ut med dette, jeg gir all min respekt til deg! Du er sterk <3
22.03.2017, 21:50
URL: http://Piscopon.blogg.no
Postet av: mairho
Fyfaen så fælt! Forstår ikke hvordan noen kan voldta, hva som får noen til å gjøre det liksom... Det er så hjerteløst. Du er sykt sterk, og det er veldig tøft av deg å skrive og være åpen om det, det er overhodet ikke lett! Stå på <3
22.03.2017, 22:06
URL: http://mairho.blogg.no
Postet av: Sarah Nazeem
Helt grusomt bare å lese - så hvordan må det ikke være å oppleve det?

(Jeg skjønner ikke at noen ikke kan skjønne hvor fælt det er, og hvor utrolig krenkende det er for hele ens person...) Du er kjempetøff som deler!

Alle gode ønsker fra meg! <3
23.03.2017, 09:19
URL: http://sarahnazeem.blogg.no
Postet av: BareMonica
Jeg kan helt fint sette meg inn i følelsen, og det er vondt å lese. Det er faktisk vondere å lese om ditt, enn å tenke på mitt eget, fordi jeg vet så inderlig godt hva det gjør med en person, og hvor ødeleggende det er. Det er noe jeg ikke unner noen!

Håper virkelig du klarer å sette skylden og skammen der den hører hjemme; Hos ham - og at du klarer å snu tankene til å "ta tilbake makten" i deg selv. Jeg vet det er mulig - for jeg har klart det - men det er en hard kamp, som man tror man aldri klarer.....
23.03.2017, 11:42
URL: http://baremonica.blogg.no
Postet av: Anne
Å fy faen så jævlig stygt gjort av han , fikk helt vondt inni meg 😭
24.03.2017, 22:43
Postet av: Jarle Larsen
Hei Silje:) Delta i pågående meningsmåling om voldtekt: https://social.i-say.com/polls ..Ha en fin dag.
02.11.2017, 11:13

Skriv en kommentar

hits