Head full of shit (Ariel Calypso)

Head full of shit

Hva er det som egentlig skjer med meg? Jeg får ikke sove, er trøtt hele tiden og orker ikke gjøre noen ting. Jeg våkner opp sikkert 10 ganger om natta og jeg sover bak skapet mitt i en krok fordi jeg er så utrygg. Naboen slenger med døra. Hyler. Har TV volumet på høyt. Og for meg som ikke ser på TV kan det bli litt uvant. Jeg er vant til stillhet. Noe som jeg ikke får her jeg bor. Bare når jeg er på permisjoner hjem til mamma og kjæresten er da jeg kan få ro. Jeg  prøver å sove men ender opp med å være våken hele natta i frykt for å hallusinere og så når jeg skal sove får jeg mareritt. Mareritt av å bli slått ihjel. Mareritt av å bli voldtatt. Mareritt av å bli glemt. Å bli forlatt. Å bli uelsket. Å bli torturert. Å miste familien, Å miste kjæresten, Ja. Alt surrer rundt i hodet mitt. Jeg får ikke sinnsro. Det kan jeg bare glemme. Jeg prøver å finne på noe med personalet hele tiden så jeg slipper å få disse tankene. Jeg prøver å holde meg opptatt med bloggen eller å male. Men noen ganger kan det bli for mye og jeg kommer tilbake til den slitne fasen hvor jeg bare vil sove, men da har jeg samme problemet. Alt går rundt i en ond sirkel og jeg vet aldri hva jeg skal gjøre for å få det til å stoppe.

Jeg friker ut og slår i veggen, jeg slenger meg selv mot veggen og jeg dunker hodet i veggen. Jeg vet det er dumt, men jeg husker nesten ikke at jeg gjør det. Det skjer når jeg dissosierer. Jeg blir borte. Noen ganger er det ei lita demon, som jeg har skrevet om før som driver å slenger kniver og steiner etter meg og skjærer meg opp. Hun kan slå meg, dytte meg, og bite meg. Jeg har nylig skjønt at det ikke er henne som gjør det, at det er bevisstheten min som gjør det mot meg. At det er meg selv som kutter og slår, selv om jeg kan tydelig se at det er henne. Jeg har malt henne  nå så dere kan se hva jeg ser. Jeg poster henne i et eget innlegg. 

 

#personlig #blogg #hverdag #foto #fletter #hår #schizofreni #ptsd #sykdom #mentalillness

 


  13 kommentarer i "Head full of shit"

Postet av: Victoria Larsen
Jeg ønsker deg en fin helg :-)
31.03.2017, 16:50
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: arielcalypso
Victoria Larsen: Takk, det samme :)
01.04.2017, 20:17
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: LilleMilly
Sterkt innlegg. Du må bare ikke gi opp! Det har kanskje vært og er tungt, men det finnes lysere tider for deg. Jeg har troen og heiier på deg! <3

Btw, er det du som har tegnet/malt headeren din? Det er utrolig fint bilde! :)

Håper du får en fin fredagskveld, med hva enn du liker å gjøre! :)
31.03.2017, 17:06
URL: http://lillemilly.blogg.no
Postet av: arielcalypso
LilleMilly: Tusen takk.
Ja, det er det :)
Takk det samme :)
01.04.2017, 20:18
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: BareMonica
Jeg er virkelig spent på å se demonen din i malt form. Den delen av seg selv kan holde nøkkelen til mye i forhold til din behandling. Jeg synes du er sterk. Sterk som jobber på. Sterk som skriver om det. Sterk som ser deg selv!

Takk for dine skriverier!
31.03.2017, 18:10
URL: http://baremonica.blogg.no
Postet av: arielcalypso
BareMonica: Takk. Den er postet nå :)
01.04.2017, 20:18
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Kristina
Dette høres kjempe vondt ut :( Nå kjenner ikke jeg historien din, men kanskje det kan være lurt å prate med noen profesjonelle? Ønsker deg uansett alt godt <3
31.03.2017, 19:43
URL: http://matoaka.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Kristina: Jeg gjør det :) Takk.
01.04.2017, 20:19
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Sarah Nazeem
Når jeg har drømt, har jeg alltid hatt mareritt - at noen forfølger/forsøker å drepe meg og/eller andre. (Litt andre drømmer etter at jeg begynte med medisiner, Cipralex, men marerittene var klassiker). En ting som har hjulpet meg utrolig masse, er å sette på rolig musikk om kvelden, før jeg skal sove. Den musikken bruker jeg BARE da - det er roe-meg-ned-og-bli-trygg-til-å-sove-musikken min. Det er ikke nødvendigvis den kuleste musikken jeg hører på, men det er musikk som virkelig gjør meg rolig innvendig. Det beste (for meg) har vært Händel's "Messias" og rolige lovsanger. Vi vil nok alle være ulike her, men jeg tenker det viktigste er at både melodi og tekst er positiv og rolig :)

Ellers er jeg takknemlig for at du skriver og forteller. Jeg lurer selv på om jeg dissosierer (selv om det ikke er så kraftig) og forsøker å finne ut av det... Så jeg prøver å lære så mye jeg bare kan! :) Lurer på en ting: Ser du den lille demonen (sånn konkret), eller er det mer en følelse av at den er der?

God helg! <3
31.03.2017, 20:21
URL: http://sarahnazeem.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Sarah Nazeem: Takk for tipset :)

Ja jeg ser henne.
01.04.2017, 20:19
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Nora Piscopo
<3 du er sterk
01.04.2017, 12:50
URL: http://Piscopon.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Nora Piscopo: Takk :)
01.04.2017, 20:20
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Aylar Von Kuklinski
Skulle ønske jeg kunne komme med enda en lengre kommentar nå med støttende ord og tanker, men sliter litt med å komme opp med noe som jeg ikke allerede har skrevet tidligere, så siden jeg ikke ønsker å spamme kommentarfeltet ditt med alt for mange gjentakelser, og siden jeg heller ikke ønsker å finne opp noe som jeg ikke mener eller kan stå for så skal jeg prøve å holde det litt kort nå. Okei, ser jeg allerede har begynt å feile på akkurat det, men - Jeg heier på deg. :)
04.04.2017, 21:11
URL: http://fullstendigkaos.blogg.no

Skriv en kommentar

hits