Selvmordstanker (Ariel Calypso)

Selvmordstanker

Mange kjenner seg nok igjen i dette. De gangene da jeg får panikk anfall og ikke greier å roe meg ned har jeg bare lyst til å hoppe ut av vinduet. De gangene jeg får flashback av å bli slått har jeg bare lyst til å kutte håndledda mine for så å blø ihjel. Når jeg får flashback av å bli spent i bakken har jeg lyst til å bare gjemme meg i klesskapet og låse fast døren fra innsiden. Når jeg ser demon jenta vil jeg bare skrike. Når jeg hører stemmer som kommer fra overalt som bare slenger dritt til meg har jeg lyst til å kutte av ørene mine. Når jeg får flashback av å bli voldtatt vil jeg bare krype ned i et hull og bli der for alltid.

Jeg får mange tanker og følelser om gangen. Dette er noe som går igjen ofte, og det er skikkelig ødeleggende å tenke på dette. Men familie og kjæreste betyr alt for meg nå. Så jeg greier å stå på beina og ikke gjøre noe dumt. Jeg har prøvd å ta livet mitt før men jeg faila hardt. Jeg hadde ikke knyttet tauet ordentlig så den gikk opp. Det var skikkelig skremmende. Det rare var at pulsen min ikke gikk opp. Den var helt normal fra start til slutt.  Jeg har hoppa foran en bil. Men det gikk heller ikke så bra. Den kjørte sakte så jeg ble ikke truffet ordentlig.

Og til deg som har selvmordstanker. Selv om alt kan se mørkt ut, så er det lys i tunnelen. Det er alltid lys der. Selv om du må kjempe litt for å komme dit, så kan du komme dit uansett hvor dypt nede du er.  Hvis tankene dine tar mer og mer plass i livet ditt, snakk med en venn du stoler på, eller ta kontakt med lege din. De er alltid til å stole på med sånne ting. Snakk ut om ting og få hjelp til å håndtere det. Du trenger ikke gå igjennom det helt alene. 

De fleste har hatt selvmordstanker på en eller annen tid. Det er blitt ganske vanlig. Det er alvorlig men blir ofte ikke tatt på alvor. Kanskje fordi det er en stor klippe mellom å tenke og faktisk handle på tanken, men selv om det er et stort mellomrom burde vært eneste lille tilfelle av tanker bli tatt på alvor. Siden når tanken først er der og blir sterkere kan det fort skje en handling som kunne ha blitt stoppet hvis personen bare hadde blitt hørt på. 

 

 

#blogg #hverdag #personlig #foto #selvmord #selvmordstanker #menneske 


  8 kommentarer i "Selvmordstanker"

Postet av: Jegmotverden
Sterkt og bra skrivet :)
18.04.2017, 14:34
URL: http://Jegmotverden.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Jegmotverden: Takk :)
18.04.2017, 15:54
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: suttung
Du må jo tenke på at du har en stor verdi for mange. Jeg kjenner deg ikke og heller ikke de rundt deg, men jeg leser bloggen din fordi du har stor verdi i mine øyne.
18.04.2017, 14:38
URL: http://suttung.blogg.no
Postet av: arielcalypso
suttung: Ja, det gjør jeg. Takk :)
18.04.2017, 15:54
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Nora Piscopo
<3 Du er sterk!
18.04.2017, 16:42
URL: http://Piscopon.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Nora Piscopo: takk :)
18.04.2017, 19:47
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Oppoveriegettempo
Sterk, men viktig lesning <3
09.09.2017, 22:21
Postet av: arielcalypso
Oppoveriegettempo: Takk :)
10.09.2017, 10:26
URL: http://arielcalypso.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits