Konfirmasjon (Ariel Calypso)

Konfirmasjon

Jeg var på konfirmasjon i helgen. Jeg fikk i oppdrag å ta noen bilder av hele greia. Så da ble det jeg og Storm som sto for bildene. Jeg må si at han er veldig flink til å ta bilder, så jeg håper konfirmanten og familien ble fornøyd. Det ble ganske gøy å være der, men jeg holdt på å få et panikkanfall så jeg måtte ut midt under kakedelingen.  Nå blir neste feiring 17. Mai. Jeg vet ikke enda hvor jeg kommer til å være. Om det er hos mamma eller broren min så vi får grillet hvis det er fint vær. Jeg er litt usikker, men det finner vi ut. En ting vet jeg, og det er at jeg skal være med Storm. Men det er egentlig det eneste jeg vet også.













 

Har du feiret noen konfirmanter enda? 

 

#blogg #hverdag #konfirmasjon #konfirmant #mai #foto #bilder #fest #selskap #familie


  4 kommentarer i "Konfirmasjon"

Postet av: Gina Elena
Det er jo bare så koselig med konfirmasjon :D Så ut som at dere alle koste dere!
10.05.2017, 16:37
URL: http://ginaelenaa.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Gina Elena: Ja. Tror de gjorde det ja :)
10.05.2017, 16:44
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Aylar Von Kuklinski
Konfirmasjon ja, det er det lenge siden jeg har vært i, av et par årsaker. Mest fordi jeg ikke kjenner noen på "den rette alderen" lengre, hehe. Og nest mest fordi jeg enda i en alder av 25 ikke helt ser vitsen med konseptet. Voksen, myndig og sånn blir jo de fleste uansett, konfirmasjon eller ikke xD

Men nok om mine litt særegne synspunkter og meninger om ting.. Så flotte bilder :) og du, ikke minst så flott antrekk du har på disse bildene :)
12.05.2017, 03:25
URL: http://fullstendigkaos.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Aylar Von Kuklinski: Konfirmasjon er egentlig litt oppskrytt syntes jeg :P Men det er morsomt når familien blir samlet :)

Jeg er glad for dine synspunkter på ting :) Takk :D
12.05.2017, 13:19
URL: http://arielcalypso.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits