Frisk i en måned (Ariel Calypso)

Frisk i en måned

Stemmer. Jeg har vært mye dårlig i perioder. Jeg har fått panikk anfall, psykosen har kommet tilbake og PTSD'em min har forverret seg. Men det er ikke tilfellet nå. Nå er jeg blitt så mye bedre, og det er takket være Storm. Han roer meg ned før jeg friker totalt ut. Altså jeg har jo grinet litt nå og da når stemmene har kommet. Men de er så lave at jeg nesten ikke hører dem. De pleide å skrike meg ned så jeg måtte gjøre så jeg besvimte for å få fred. Nå er de bare som støy i bakgrunnen. Nesten ikke eksisterende. Det er så utrolig godt å bli kvitt dem.

Lyder. Jeg har også blitt bedre når det kommer høye lyder. Jeg reagerer ikke like dårlig som jeg gjorde. Nå er høye lyder bare plagsomt, selv om jeg tror jeg ikke tåler  skikkelig høye lyder, men til et nivå tåler jeg. Når jeg er med Storm tåler jeg omtrent alt, siden jeg kan støtte meg på han. Hvis jeg blir nervøs bare holder jeg han i hånda og fokuserer på han, det hjelper ganske mye.

Hallusinasjoner. Når det kommer til ting jeg ser, så ser jeg ikke skumle ting lenger, jeg ser bare svarte øye som som jeg har skrevet om tidligere. Hun er en søt og snill liten jente og vil bare ha oppmerksomheten min. Hun er litt skummel i utseende, men ikke i oppførsel, noe som jeg også kan takke Storm for.  Jeg ser ikke demoner i andre folk når jeg ser på dem lenger.

Selvskading. Jeg skader ikke meg selv lenger. Jeg kutter ikke fordi jeg virkelig ikke har lyst. Hodet mitt blir ikke dunket  mot veggen lenger. Noe som er veldig godt. Så jeg slipper å ha vondt i hodet så mye. Nå er det bare varmen som gjør så jeg får vondt i hodet, siden jeg ikke tåler varme så godt. 

 

#blogg #hverdag #personlig #sykdom #ptsd #schizofrenia #frisk 


  13 kommentarer i "Frisk i en måned"

Postet av: suttung
Høres bra ut dette ha fokus på å holde det slik.
14.05.2017, 16:52
URL: http://suttung.blogg.no
Postet av: arielcalypso
suttung: Ja, det skal jeg :)
14.05.2017, 18:09
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Hege Kristin
stå på <3
14.05.2017, 17:12
URL: http://hegekristin.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Hege Kristin: Takk <3
14.05.2017, 18:09
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Sandra Enger
Vill bara önska dig en jätte fin söndag kväll! :))
14.05.2017, 19:06
URL: http://www.sandraenger.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Sandra Enger: Takk, det samme :)
16.05.2017, 12:52
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Den lille Pandaen c:
<3 <3
14.05.2017, 20:02
URL: http://www.pandacat.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Den lille Pandaen c:: <3
16.05.2017, 12:52
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Sandra Marie
så utrolig bra <3
14.05.2017, 22:50
URL: http://sanmb.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Sandra Marie: Takk :)
16.05.2017, 12:52
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Vilde
Så fantastisk å lese, bra jobba, og supert at du har en sånn person som hjelper deg <3 Stå på videre fine deg <3
16.05.2017, 21:54
URL: http://f4shi0n.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Vilde: Takk :)
17.05.2017, 14:52
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Zebbelino
ok rett på sak; hvordan i helsike klarer du å leve med hallusinasjoner - blir man 'vannt til det'? jeg itter å lurer på om disse stemmene kommer som lyder istedenfor tanker - ikke at det hjelper; men at hjernen slenger på dette i forhold til ptsd...sepesiellt om hodet har fått tanker som engang ikke er dine og blitt påført deg av trauma; introjeksjoner pg følelser som du ikke engang burde ha...jævla selvskading også , utrolig bra du klarer å la være - fordi det der fortjener du ikke rett og slett. jeg vetta fader jeg men om du drepte uskyldige barn o katter så kanskje du hadde fortjent selvsakding men tviler sterkt på at du er sånn person - du er en av de gode. fokkit. med tanke på dunke hue i veggen - sitter å lurer på om man faktisk kjenner på noe godt så vil man bare slenge hue i veggen fordi det er trykk, negativt trykk/beist om gjør at man kanskje ikke forjtener det - jævla kjemikalier i hjernen egentlig som får en til å gjøre det...prøv å gjør det upersonlig og at jo mer klarer stå i semrte jo mindre blir det neste gang; be a fucking fighter - as you already are. good luck pilgrim
26.05.2017, 09:51

Skriv en kommentar

hits