Når du føler deg trygg (Ariel Calypso)

Når du føler deg trygg

Trygghet. Det er noe som kan komme sjelden eller hele tiden. For min del så er det sjelden. Jeg føler meg ikke trygg ute i Fetsund når jeg går tur der, så nå får jeg med meg noen fra boligen til å gå tur med meg. Når jeg er hjemme på permisjon får jeg enten Storm eller mamma til å gå tur med meg. Selv om jeg noen ganger har lyst til å å turer alene og høre på musikk. Men hvis jeg gjør det er trygghets følelsen borte. Den forsvinner lett. Den er der og plutselig ikke. Og den blir der, lenge. Den frykten jeg har for andre folk er der. Kanskje litt mindre enn før, men fortsatt er det mye frykt der.

Jeg føler meg ikke trygg noen steder egentlig, men når jeg er med Storm blir det annerledes. De som vil meg vondt må gå igjennom han først, og det skal jeg si deg blir vanskelig. Jeg kan gå ute og plutselig begynne å gråte fordi jeg tror noen kommer for å ta meg. Jeg er skikkelig paranoid. Men, det er for en god grunn også. Jeg har vært gjennom noen tøffe perioder i livet med vold, så klart blir jeg litt paranoid da, det er helt vanlig.

Men de gangene jeg føler meg trygg skjer jo innimellom. Når jeg ligger og sover ved siden av Storm føler jeg meg passet på. Når vi er sammen føler jeg at han går rundt å passer på at jeg ikke skal skade meg, at ingen andre sårer eller skader meg. Det er noe av det beste jeg har opplevd, at noen passer så godt på at jeg skal være trygg. Så trygg blir jeg med han. 

Det er nok mange flere enn meg som føler seg utrygg ute blandt mange folk, men du skal vite at det er da du er tryggest. Du er blant mange folk som ser hvis det skulle skje noe og alle ringer nok politiet hvis noen gjør deg noe vondt eller går imellom deg og den som eventuelt skal gjør deg noe. Det er mange modige folk der ute som hjelper. Du er som regel minst trygg hvor mindre folk det er rundt deg. Det er noe å tenke på.

 

Føler du deg trygg når du er ute og går?

 

#blogg #hverdag #trygg #personlig #sykdom #jente #helse


  8 kommentarer i "Når du føler deg trygg"

Postet av: Due
Godt skrevet. men jeg føler meg trygg der ute :)
27.05.2017, 14:16
Postet av: arielcalypso
Due: Takk. Det er bra?
27.05.2017, 14:28
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Ei_heks
Så fint skrevet. Og så leit at du må føle det sånn.

Jeg føler meg stort sett trygg. Og går jeg alene om kvelden, har jeg vanligvis med min vakre. En gammel rotweilerfrøken på nesten 40 kg.
27.05.2017, 15:48
URL: http://eiheks.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Ei_heks: Takk :)

Det er jo kjekt. ^-^
27.05.2017, 15:49
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Silje Morønning
Trist å lese at du ikke føler deg trygg nok til å kunne å alene, men veldig godt å vite at man har en hund som kan beskytte hvis nødvendig. Jeg føler meg helt trygg her jeg bor nå, men jeg har også bodd i latinamerika og reist rundt i noen skumlere strøk der hvor jeg absolutt ikke har følt meg trygg - med god grunn. Vært borti flere ubehagelige hendelser der, som sikkert ikke hadde skjedd om jeg hadde hatt en stor og sterk hund til å passe på. Veldig takknemlig for at ejg ikke har det slik der jeg bor nå.
27.05.2017, 23:46
URL: http://siljemoronning.blogg.no
Postet av: ceciliechan33
Fine skrev, føler meg trygg om dagen når så mye folk ute, men ikke når jeg alene ute i natten. :)

Synd at jeg bor ikke i nærheten med deg, ellers du kan bli med meg hele tiden ;)
28.05.2017, 21:00
URL: http://ceciliechan33.blogg.no/
Postet av: arielcalypso
ceciliechan33: Takk :) Det er jo bra. Ja, det hadde vært gøy :)
28.05.2017, 21:07
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: ceciliechan33
Mhm, ja, helt utentvil ;)
28.05.2017, 21:25
URL: http://ceciliechan33.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits