Det er ikke alltid enkelt (Ariel Calypso)

Det er ikke alltid enkelt

Det å stole på noen er det som er viktigst i et forhold. Enten det er et venneforhold eller kjæresteforhold. Uansett forholdet er det noe av det grunnleggende. Men det er ikke alltid like enkelt når du har blitt såra av de som skal være der for deg. Eksen min var et mareritt, han har gjort at jeg ikke stoler på noen. Jeg tror den jeg stoler mest på er Storm. Han har vist at han er til å stole på. Selv om jeg vet dette er det ikke enkelt for meg å stole på noen. Han er vel den som gjør at jeg har fått et bedre perspektiv av hva et forhold skal bestå av. Det å være trofast. Det å vise omsorg. Å bry seg om de små tingene. Å lytte. Patricio pleide å slå meg, så alle forhold jeg har hatt har jeg trodd dette er normalt. Men det er jo ikke sånn. Å slå noen er aldri greit, bare når det er selvforsvar, sånn som jeg måtte hele tiden med han. De gangene jeg slo fikk han vanligvis beina mine i magen også, siden han slengte meg ned på gulvet.

Så det å stole på noen igjen tar tid. Det tar lang tid. Jeg greier ikke å stole på folk 100% fordi jeg er redd for at det samme skal skje meg igjen.  Å bli slått, å bli voldtatt, å bli ydmyket så hardt at alt du vil gjøre er å bare synke ned i jorden og dø. Jeg har det sånn innimellom, men da forsvinner jeg langt inni meg selv og en annen del av meg tar over. En del som gjør at jeg ikke husker noe av det jeg sier eller gjør. Så det å få noens tillit tar tid, men det er verdt det for begge/alle personene involvert.

På boligen her jeg bor er det vanskelig å stole på personalet. Det er jo jobben dems å skrive ned det som skjer, men innimellom skriver de ned litt for mye. Men nå har jeg funnet noen jeg faktisk kan fortelle alt til, noen som holder det for seg selv. Så det blir enklere for meg å snakke med noen.  Noen ganger er jeg redd jeg kan klikke på en person som har sagt  videre det jeg har sagt til den personen. Det har skjedd med så og si alle vennene jeg har, så derfor er det nesten umulig for meg å stole på venner også. Jeg har da noen gode venner ihvertfall, men skulle ønske jeg hadde flere. 

Men hvem trenger vel venner. Så lenge man har familien og kjærersten sin er det ikke alltid nødvendig med venner. Jeg har jo venner, men det er ikke alltid jeg føler at vi er venner, siden det er nesten alltid jeg som må begynne samtaler og spørre om å finne på noe.  Men jeg gir ikke opp bare fordi de ikke spør meg om å finne på noe. Vennskap man har hatt i mange år er verdt å prøve å holde på. Men nok om det. Venner, familie eller kjæreste.. det er alltid bra å ha noen man kan stole på.

 

Stoler du på mange folk?
 #blogg #hverdag #personlig #sykdom #foto #svarthvitt #ptsd #stole 


  8 kommentarer i "Det er ikke alltid enkelt"

Postet av: Oppoveriegettempo
Eg har også ekskjæreste og vener som har dolka meg i ryggen. Eg har likevel ein eks (ikkje den samme) og nokre vener som eg kan stole 100 % på. Eg slit med å stole på andre for dei eg trudde eg kunne stole mest på har svikta meg. Så eg kjenner meg litt igjen i det du skriv, sjølv om eg ikke har opplevd fysisk vold.

Eg håpar og trur du får ei flott framtid og at du sakte men sikkert kan få lagt vonde ting bak deg.

Folk som har behandla deg dårleg fortjener ikkje energien din.

Stooor og god klem ❤️
09.09.2017, 15:03
Postet av: arielcalypso
Oppoveriegettempo: Uffda. Bra du har noen <3

Det tror jeg også :)

Takk <3 Klem
10.09.2017, 10:26
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: livetmitt93
<3 jeg stoler på de jeg veit jeg kan stole på
09.09.2017, 15:51
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: arielcalypso
livetmitt93: Det er bra! :)
10.09.2017, 10:26
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Lizzy
Jeg var ikke i et forhold med personen, men jeg har blitt voldtatt og også mishandlet over flere måneder. Dette er noen år siden nå, men tror ikke jeg noen gang blir klar for å bli tatt på igjen og jeg er i hvert fall ikke klar for forhold. Jeg stoler ikke på noen. Det er som du sier - det er ikke enkelt.

Jeg er glad for at du har klart å finne mennesker i livet ditt som gjør at du føler deg trygg <3
22.09.2017, 15:28
URL: http://lizzzy.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Lizzy: Uff da. Du gjør nok det etterhvert. Men det tar veldig lang tid, det kan jeg love. Men du kommer til å finne noen som du stoler på etterhvert. Det tok 2 eller 3 måneder før jeg lot Kjæresten min ta meg på låra f.eks. Men det greier jeg fint når han gjorde det forsiktig og ikke for lenge om gangen og han bare la den oppå så den nesten ikke rørte låret mitt de første gangene :)
22.09.2017, 15:35
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Lizzy
Høres ut som du har funnet en veldig fin kjæreste (og person) i hvert fall <3 Tror nok jeg fortsatt trenger mye tid, men etter at jeg har klarte å fortelle venner og familie om hva som skjedde har ting gått litt fremover.
22.09.2017, 15:42
URL: http://lizzzy.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Lizzy: Ja, det har jeg. Han er egentlig det beste som har skjedd meg <3 Det er jo bra! Må jo starte et sted :)
22.09.2017, 16:28
URL: http://arielcalypso.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits