De beste tingene som har skjedd meg (Ariel Calypso)

De beste tingene som har skjedd meg

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om de beste tingene som har skjedd i livet mitt. Det er ingen rekkefølge, altså nr 1 er ikke bedre enn nr 2. Jeg bare skrev opp det som kom opp i hodet mitt først. Jeg tenkte jeg kunne utfordre noen av dere til å skrive om det beste som har skjedd i livene deres, det hadde vært litt gøy å lese om. 

1. Kjæresten. Eller nå kan jeg vell si forloveden min. Han er noe av det beste som har skjedd meg. Vi har vært sammen i et år nå, og han tar så godt vare å meg etter alt som har skjedd meg. Han tar ting i mitt tempo.  Han er utrolig tålmodig med meg. Han hjelper meg med traumene mine og ting jeg ikke klarer selv. 

2. Familien. Jeg er så glad for at jeg har fått så mye bedre kontakt med familien min etter jeg kom ut fra sykehuset. Jeg har ønsket å ha bedre kontakt med de lenge, men det er en grense på hva man får gjort når man er innlagt så langt vekk fra alle sammen. 

3. Rihanna. På tumblr har jeg nesten litt over 97.000 følgere der jeg poster Rihanna daglig. Hun følger meg også på instagram. Hun følger meg på 2 av brukerne mine der, og det er veldig gøy å tenke på. Hun liker bildene mine innimellom, men jeg er ikke på der så veldig mye for tiden. Så da blir det litt vanskelig å få henne til å se det jeg poster. Men uansett. Hun er min inspirasjon til så og si alt, kunsten min, moten min også hører jeg å musikken hennes hele tiden. Selvom R&B og pop ikke er favorittene mine så liker jeg det meste hun lager.

4. Kunst. Talentet mitt for kunst er jeg så glad for at jeg har. Jeg er veldig flink til å få alt til å se estetisk fint ut. Jeg er også blitt flinkere og har utviklet teknikken min. Jeg er mye flinkere til å tegne afrikanske damer enn europeiske. Det er nok fordi jeg har tegnet og malt Rihanna i 5 år nå.

5. Omsorgsbolig. Selv om det er mye hder jeg ikke liker er det et bra sted som gir eg hjelp når jeg får anfall. Så det er ikke fullt så dårlig. Er litt usikker på om jeg vil ha denne på "De verste tingene som har skjedd i livet mitt" eller denne, haha. men jeg går for denne. Jeg stoler jo litt på noen av de som jobber her. Mange er sånn sett hyggelige men ikke så jeg vil snakke med om mine dypeste tanker liksom. Da snakker jeg heller med Storm. 

6. Sanderud. Dette sykehuset gjorde virkelig alt de kunne for å hjelpe meg. Jeg er en helt annen person enn den jeg var før jeg var der. De var hyggelige og det var spesielt 2 personer der jeg stolte på. Hun ene ba jeg skrive en quote på et papir til meg som jeg senere tatoverte på hånda. Det står "These Things Take Time" som betyr at å stole på folk tar tid, men det skjer.

 

Hva er det beste som har skjedd i livet ditt?


#blogg #hverdag #personlig #sykdom #


  9 kommentarer i "De beste tingene som har skjedd meg"

Postet av: livetmitt93
herlig innlegg:)
23.09.2017, 15:02
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: arielcalypso
livetmitt93: Takk :D
23.09.2017, 15:02
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Oppoveriegettemoo
Flott innlegg og godt å lese at du har det bra :-) mitt beste: ungene, helt klart på topp :-)
23.09.2017, 15:48
Postet av: arielcalypso
Oppoveriegettemoo: Takk! :) Så hyggelig ^^
23.09.2017, 16:41
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: orkanen
Det beste som har skjedd i livet mitt var da jeg ble sammen med han jeg nå er sammen med, at jeg har fått lov til og reise ditt jeg ønsker og har hatt lyst til og reise til, også det at jeg er den jeg er :) Jeg ønsker deg en riktig god lørdags kveld videre :)
23.09.2017, 16:42
URL: http://orkanen.blogg.no
Postet av: arielcalypso
orkanen: Så bra! :) Takk, det samme til deg :)
23.09.2017, 17:06
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Stephanie Lovell
kjempe herlig innlegg, masse gratulere med forlovelse :D <3 kjempe koselig og følge deg :)
23.09.2017, 17:24
URL: http://lovelllivefree.blogg.no/
Postet av: Veronika
Så herlig innlegg <3
24.09.2017, 12:52
URL: http://nordveronika.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Veronika: Takk :)
24.09.2017, 13:09
URL: http://arielcalypso.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits