De verste tingene som har skjedd meg. (Ariel Calypso) hits

De verste tingene som har skjedd meg.

Jeg lagde altså en "De bese tingene som har skjedd meg" for en stund siden så jeg tenkte det var på tide å lage en de verst tingene som har skjedd meg. Selv om denne listen ikke blir like lang som den andre. Ganske liten  i forhold faktisk. 

1. Patricio. Eksen min er nok det aller verste som har skjedd meg. Han ødela meg totalt. Jeg har skrevet mye om dette før så jeg rett og slett gidder ikke ramse opp alt igjen. 

2. Natalia. Stockholmsyndromet er vel det nærmeste jeg kommer en forklaring på henne og meg.

3. Flashback. Jeg får så ofte flashback på kveldene at jeg ikke greier å sove om natta. Så jeg våkner veldig ofte, nesten hver time etter klokken 2. 

4. Kattens bortgang.   Turbo, som jeg mistet for et par år tilbake er så utrolig trist å tenke på. Han var en gammel katt så derfor har jeg godtatt at vi måtte avlive han. Men det verste var at jeg var innlagt i den perioden han ble avlivet så jeg fikk ikke vært med og sagt hade til han. Men nå har jeg en ny katt som heter Leo. Som er like nydelig som Turbo.

5. Bestefars bortgang. Dette var og er utrolig trist for meg. Farfar. Jeg hadde lyst til å bli bedre kjent med han men jeg var for sjenert til å snakke. Så jeg fikk aldri gjort det. Jeg er også trist for at jeg ikke fikk møtt bestemor på pappa sin side og bestefar på mamma sin side. Men jeg ha fortsatt bestemor på mamma sin side. Hun er som en ungdom selv om hun er oppi alderen.

6. Knekt nese og håndledd. Dette var ikke noe godt for å si det sånn. Jeg knakk nesa på en ball siden vi spilte fotball og jeg knakk håndleddet når jeg hoppet på en trampoline.

 


#blogg #hverdag #personlig #sykdom 


  2 kommentarer i "De verste tingene som har skjedd meg."

Postet av: kaosverden89
❤️
15.05.2018, 10:59
URL: http://kaosverden89.blogg.no
Postet av: livetmitt93
<3 <3
15.05.2018, 11:09
URL: http://livetmitt93.blogg.no

Skriv en kommentar