Han ødela meg (Ariel Calypso) hits

Han ødela meg

Du tror han bryr seg. Du tror han vil gjøre alt for deg. Men det viser seg bare å være et skuespill for å få det han vil. Han er en psykopat. En ødelagt plate som gjentar seg selv. Han spytter, han slår, han voldtar, han ydmyker, han gjør meg rett og slett flau over å være meg selv. Jeg får ikke lov til å gjøre noe uten han. Han spiller tøff, noe han helt sikkert er. Han liker å spille tøff, fordi da får han respekt av de andre. Meg på den andre siden, frykter ikke han lenger. Jeg gjorde, men den tid er over. Jeg er trygg, jeg er likt, og jeg er elsket. Jeg liker ikke være et offer, noe jeg var, men ikke er. Mye av fortiden min vil jeg ikke glemme, jeg kan ikke glemme. For hvis jeg glemmer  den, glemmer jeg meg selv. Jeg er tøff også, som greier å stå opp for meg selv. Hvis noen behandler meg urettferdig sier jeg ifra.  Du tok fra meg min stemme, som jeg har savnet så veldig lenge. Jeg ønsker ikke at dette skal bli noe nederlag. Jeg orker ikke bli behandlet slik igjen. Det kommer ikke til å skje igjen når jeg har så mange personer rundt meg som kan beskytte meg mot vondt. Jeg liker ikke være  i den rollen hvor jeg er hjelpesløs. Men takk gud for at jeg ikke er det lenger. Jeg er et sterk individ som tørr å gi fra seg lyd. Min stemme er ikke borte lenger.

Jeg liker den personen jeg er nå. Snill, smart, selvsikker, positiv og sunn. Jeg er ikke like  ødelagt som jeg var, jeg er blitt fikset av folk rundt meg, spesielt Storm. Jeg fått mange kommentarer om utseende mitt og personligheten min. Både positive og negative. Men jeg bryr meg bare om det positivet jeg får. Greit nok,  jeg tar til meg noe av det negative jeg får, men det er hvis jeg syntes det stemmer. For det meste er det bare haters. Eller det tenker nå ihverfall jeg.  At folk må rakke ned på andre sitt utseende for å føle seg vell selv. Men men. Nok om det.  Det som er poenget mitt med den teksten her er at jeg skulle aldri latt noen behandle meg så sinnsykt dårlig. Jeg burde ha sagt ifra før. Men jeg turte ikke. Jeg var for flau. Alt som skjedde er han sin feil, han ødela meg for andre. Han gjorde meg til sin lille slave og jeg mistet totalt meg selv. Men for litt over 1 og et halvt år siden fant jeg en som har hjulpet meg med alt, en som har elsket meg siden den gangen vi møttes.  En jeg kunne elske tilbake. Jeg har aldri følt så sterkt for noen før som jeg gjør med Storm. Som er en av grunnene til at han tatoverte navnet sitt på håndleddet mitt. Nå er det min tur igjen når jeg får råd til det. Jeg kjenner jeg gleder meg til å tatovere navnet hans så han vet hvor mye  jeg elsker og stoler på han.

 

#blog #personlig #foto #ptsd #hverdag #tekst #bilder #skjønnhet #makeup #sminke #sterk #jente 


  8 kommentarer i "Han ødela meg"

Postet av: Nina Cecilie
Så bra :) det fortjener du, har navnet til kjæresten jeg og på armen :)
15.06.2018, 17:13
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: arielcalypso
Nina Cecilie: Takk. Kult :D
02.07.2018, 14:57
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Ingrid; voksen tilslutt
Hvorfor ikke ditt eget navn? Eller ditt eget superheltnavn? :-D Som minner deg på hvor sterk du er, selv når du er alene og må stå opp alene for deg selv. Slik jeg tolker hvordan du kom ut av det forrige forholdet, var at du klarte å si i fra selv.

Jeg vil finne mitt eget superheldnavn!
16.06.2018, 06:08
URL: http://voksentilslutt.blogg.no/
Postet av: arielcalypso
Ingrid; voksen tilslutt: Neeh. Tar heller hans nav. Betyr så mye mer for meg. .
Ja, var det :)
02.07.2018, 14:58
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Typen til silje
Jeg tattoverte navne ditt pus du skrev feil der hehe men jeg halt hele tiden hatt troa på deg å eksket deg å vil gjøre det til jeg dør lykkelig med å vite jeg har hatt en utrolig liv med deg masse nuss fra din pus 😘😘😘
18.06.2018, 00:23
Postet av: arielcalypso
Typen til silje: Jeg vet. Skrev feil pus. Hehe- Har rettet på det nå :)
02.07.2018, 14:58
URL: http://arielcalypso.blogg.no/
Postet av: Sunniva
Så flott at du kom deg ut av et dårlig forhold! Du har nydelige uttrykksfulle øyne også!
03.08.2018, 17:56
Postet av: arielcalypso
Sunniva: Ja. Tusen takk :)
12.08.2018, 16:21
URL: http://arielcalypso.blogg.no/

Skriv en kommentar