Ariel Calypso - -

Rihanna illustration

Som jeg lovte, her er den digitale tegningen som Rihanna likte(IG). Hun liker jo  så klart en del andre bilder også, men syntes det er så morsomt når hun liker det jeg har laget selv!Hva syntes du om tegningen/illustasjonen?

Nude Rihanna

Da var den endelig ferdig! #Rihanna likte dette bildet jeg la på #instagram. (La det ut på bloggen her i går)  men det var bare overdelen. Hun har ikke sett hele enda.


Ble egentlig ganske fornøyd, haha. Elsket å tegne tattoveringene! Selvom Pc'en klikket så jeg måtte lage tattoveringen på rumpa hennes om igjen.

"Nude Rihanna"

 

 

Hva syntes du?

Fremskritt på digital tegning

Har ikke blogget på en stund nå merker jeg. Skal prøve å bli bedre! For øyeblikket driver jeg med en digital tegning av Rihanna. Eller en illustrasjon/vector (ikke så mye skygger)  som noen kaller det. Der hun er naken, bakfra, haha. Håret tar meg evigheter å gjøre, er ikke så flink til det enda, men skal øve meg opp. Så jeg tenkte dere kunne få se et "preview".

Også som jeg nevnte en stund tilbake så følger hun meg på instagram, så hun har likt en annen digital tegning som jeg la ut der. Den skal jeg legge ut her litt senere, i morgen eller noe. så kan dere få se den også!


"Nude Rihanna"

 Hva syntes du foreløpig om tegningen?
Hva skal/har du gjort i dag?

Digital tegning - Rihanna (Complex Cover GGGB)

Enda en digital tegning av Rihanna, denne gangen var det Good Girl Gone Bad(GGGB) coveret for Complex jeg tegnet. Henda var et helvete å tegne, men det ser ikke for ille ut da tror jeg, hahah.

 Hva syntes du om tegningen?

Digital tegning - Rihanna

Ferdig med enda en digital tegning da. Fortsatt Rihanna, hahah! Brukte ca 3 dager på denne. Addet litt smoke..Hva syntes du om tegningen?

Digital tegning - Rihanna

Tenkte jeg skulle prøve noe nytt i år, og da ble det digital tegning.
Øynene er jeg mest fornøyd med. Håret var en BITCH å gjøre, sånn serriøst.. Etter 4 dager ble den ferdig da.


(Hun har ikke den "Robyn Brown" tattoveringen sånn egentlig, men i huet mitt har hun det. Hah!)

 

Hva syntes du om digital tegningen?

hits