Ariel Calypso - - hits

Smokey blue eyes

I dag skal jeg endelig hjem igjen og møte mamma og Storm. Kjenner jeg gleder meg til å møte dem igjen. Jeg har blitt litt syk igjen men håper det går bra og at jeg ikke smitter dem så de blir forkjølet de også. Det hadde ikke vært så bra.  Også har jeg nettopp funnet  et fint redigerings program på telefonen som funker fett! Jeg har begynt å redigere noen bilder før jeg legger de ut på instagram. Jeg legger sjelden ut redigerte bilder på IG, men jeg elsker å redigere med denne appen så jeg kommer nok til å fortsette med det. Det blir så kul effekt på bildene. De blir ikke over redigert men litt sånn kontrast og lysstyrke.

 

Hva syntes du om bildene?

 

#blogg #hverdag #foto #bilder #photography #makeup #beauty #skjønnhet #sminke #blonde #hår #fotografi #fotografier

Frozen

Det første jeg vil si er god helg! Har gledet meg til Fredag og Lørdag siden da kan jeg spise så mye godis jeg vil. Tidligere i dag var jeg ute med personalet og tok noen bilder. De ble ganske fine syntes jeg. Jeg måtte legge meg ned i snøen for å få tatt perfekte bilder, ble litt kaldt etterpå må jeg si. Fikk snø i skoa og i bukselommene, haha! Men det var verdt det. Så nå er jeg klar for helgen altså. Og jeg er spesielt  klar til i morgen nå som jeg skal ta en tatovering. Gleder meg noe sykt. Storm skal også ta tatovering i morgen, så jeg gleder meg litt for han sin del også. Ønsk oss lykke til.

Hva syntes du om bildene?

 

#blogg #hverdag #foto #bilder #fotograf #photo #photography #mote #model #bilde #parykk #hår #sminke #skjønnhet #beauty

Bilder i snøen

Siden Fredagen har jeg vært hos mamma med Storm og kattepusen. I dag tok jeg og mamma noen bilder ute siden snøen endelig holdt seg litt. Rødt hår, naturlig sminke og hvit snø ser alltid bra ut på bilder, hehe. Jeg kommer til å ta mye bilder nå  på på vinteren. Kanksje med noen andre parykker også. Jeg fikk også en fin overraskelse når jeg kom hjempå Fredagen. Foundationen fra Fenty Beauty fikk jeg i posten. I fargen 140. Den passet meg perfekt. Jeg elsker den. De tørre flekkene jeg vanlighvis har er borte så den passer hudtypen min perfekt også. Men jeg tok også en ansiktsskrubb rett før jeg tok den på så det hjalp en del også.

 

Er det snø hos deg?
 


#blogg #hverdag #snø #vinter #hvit #rødthår #foto #bilder #hår #parykk

Red lips

Røde lepper er alltid et must for meg på vinteren. Naturlig sminke og røde lepper ser alltid bra ut på de fleste. Nesten alle kler rød leppestift syntes jeg. Spesielt de med litt pale hud.  Sammen med en turtleneck genser som jeg alltid bruker på vinteren. Jeg gleder meg til å ta bilder ute i snøen, det blir så fine bilder ut av det. Hvitt over alt og lyst! Helt herlig! Har ventet lenge på dette. Jeg elsker snø og vinter generelt bedre enn vår, sommer og høst. På sommeren er det så varmt og da har jeg en tendens til å besvime. Høsten er det isende  og ikke bare kaldt som det er på vinteren. På vår er det så mye sludd. Det er ikke noe morsomt i det hele tatt. Skulle ønske jeg tålte varme litt bedre. 

 

Hva syntes du om røde lepper?
Har du noen must på vinteren?

 

#blogg #sminke #trend #beauty #hår #hair #vinter #skjønnhet #hverdag

Endelig noe komfortabelt

Så nå har jeg endelig en lue som er komfortabel å ha på hodet. Jeg merker nesten ikke at jeg har den på. Så den skal nok bli godt brukt, selv om den er Storm sin, haha. Men jeg låner den for nå. Luer pleier alltid være så trange, uansett hvor jeg kjøper de hen. Det er egentlig ganske trist siden jeg har ikke stort hue heller. Lol. Menmen, finner nok noen ettehvert hvis jeg bare søker rundt på nett etterhvert.

Jeg var på utstillingen min i går på Kongsvinger bibliotek og viste den til Stian, en som jobber der jeg bor. Han er skikkelig hyggelig. Sjelden man finner noen som faktisk  går an å snakke med sånn som jeg snakker med han.  Det var spilldag på biblioteket så var mange som spilte nintendo greier der. Og så spilte vi yatzi. Det så dårlig ut i begynelsen og svarte øye narra meg. Men jeg vant til slutt da. Det er egentlig bare flaks at jeg vant for jeg pleier å være så dårlig til å spille spill. Eneste jeg vinner i er labyrinten og kinasjakk.

 

Bruker du luer?

 

#hår #blogg #hverdag #sminke #lue #rødthår #rødt #beauty #skjønnhet #mote #trend

Gother

Det er ikke hver dag jeg ser ut som en gother, men jeg elsker stilen så det blir nok mer av det i fremtiden. Den 1 Oktober var bursdagen til min nevø, han ble 3 år. Han er så søt alder, skal snakke til alle og skikkelig trass. Men han likte muffinsene jeg bakte og det var egentlig poenget, at han likte de. Jeg gleder meg til han blir eldre og skal begynne på skolen da man kan ha en ordentlig diskusjon med han. Jeg venter egentlig bare på flere tanteunger som blir veldig bortskjemte etterhvert. Den 3 Oktober hadde Jim bursdag, den 5 hadde pappa bursdag og den 8 hadde Storm bursdag. Og enda flere bursdager er det i Oktober, haha. 


Har du noen venner eller familie som har bursdag i Oktober?

 


#blogg #hverdag #rødt #hår #hair #goth #gother #beauty #skjønnhet #svart #parykk

Meg som 4/5 år

Haha! Mamma fant et bilde av meg som liten. Blond, blå øyne, og hestehaler! Har bare en av de tre nå da. Takk og pris! Forskjellige farger på strikkene til og med.Også fant hun bilder av brødra mine da.(Bare to av tre) Tnaw, så søte de var! De er over 20 nå da, så man kan godt si at dette er gamle bilder.

Tom-Kenneth, noen månder.


Tom Kenneth, ca 2 år. Kim-Andrè, nyfødt.


Var vi ikke søte?

Foto; Purple Lupinus
Hva syntes du om bildene?