Ariel Calypso - - hits

Red on red

Nå har jeg fått endelig litt av rød fargen bort fra ørene og hendene mine. Selv om det er litt igjen. Jeg fikk til og med litt hårfarge på Storm når vi sov, haha. Menmen, det går jo vekk etterhvert da, heldigvis. Ellers hadde vell ikke jeg og Storm sett ut i det hele tatt. Da hadde vell hele meg vært rosa. Nå er jeg altså i Kongsvinger igjen og det er deilig å være litt hjemme så jeg får fri fra alt kaoset på omsorgsboligen. Jeg skal nok flytte derfra i år håper jeg. Men det spørs.

Hva syntes du om håret? 

 


#blogg #hverdag #sminke #beauty #hair #hår #trend #mote  #rødthår #rødt #kongsvinger

Red like fire

Endelig har jeg fått farget håret mitt rødt. Jeg er veldig glad i denne skarpe fargen som jeg brukte for mange år siden.  Jeg hadde nesten glemt at den var så sterk. Denne fargen kommer jeg til å beholde en stund nå. Jeg syntes jeg kler sterke farger. Men jeg ble litt rosa i panna når jeg skylte det ut, haha! Menmen, nå er jeg hjemme hos mamma igjen og skal lage taco snart. Jeg kjenner jeg gleder meg til mat nå, er så sulten nå. Men jeg skal vente til Storm kommer hit så han kan hjelpe meg. 

 

Har du hatt rødt hår før?

 

#blogg #hverdag #hår #hårfarge #beauty #skjønnhet #sminke #rødthår #manicpanic 

Snart en ny tatovering

Jeg har bestilt time hos Bennie B. på Sabelink i Lillestrøm. Så jeg har time den 24 Februar. Både jeg og Storm skal ta tatovering da. Det kommer til å bli kjempe morsomt å få enda en tatovering på kroppen. Jeg skal ikke si så mye enn at den er på en måte til mamma og pappa. Den kommer til å koste ca 3500. Så jeg gleder meg som et lite barn når de er på vei til å få godteri.  De siste dagene har jeg vært og tatt noen bilder ute i naturen. Noen ble ganske bra. Så de skal jeg redigere i løpet av de neste dagene. Det er så kult og få til farger i himmelen når det er snø på bakken. 

 

Har du noen tatoveringer?
 

#blogg #hverdag #skjønnhet #beauty #hår #parykk #brunette #vinter #snø

New Year, New Hair

Som nevnt i tidligere innlegg har jeg farget håret mitt helblond og fått vekk etterveksten. Fortsatt litt uvant men jeg elsker håret mitt nå. Men er ikke så lenge til jeg skal farge det på nytt. Så jeg gleder meg til det også. har bestilt fargen fra Manic Panic og skal vel komme snart i posten. Mamma kjøpte sånn hårfarge greie fra wish som du bare tar på. (sånn kritt greier). Det funker faktisk bra og har holdt siden i går kveld. Jeg syntes den rosa var var kulest. Det var fire farger med. Rosa, lilla, blå og grønn.  Også glemte jeg jo så klart øyenskyggene mine hjemme i Fetsund så jeg måtte bruke leppestiftene fra colourpop som jeg faktisk tok med, haha. Men det gikk veldig bra selv om fargen ble skikkelig sterk. Men det er jo egentlig positivt selv om jeg prøvde å få litt lysere, haha. 

Ny hårfarge

Endelig fikk jeg farget håret mitt blondt. Jeg syntes det er så spennende hver gang jeg eller noen andre farget håret sitt. Det er så morsomt å se resultatene. Jeg vet at mange liker mer hvit/grå hårtoner, men jeg har alltid likt den med litt gul/oransje i seg. Jeg syntes jeg kler det best. Jeg fikk hjelp av ei ansatt på boligen min, og hun var kjempe flink. Nå skal jeg se videre på Prison Break. Jeg elsker den serien så mye. Har sikkert sett den 3-4 ganger på et år, haha!

 

Har du farget håret ditt i det siste, og hvor mange hårfarger har du hatt?#blogg #hverdag #beauty #skjønnhet #hår #hair #hårfarging #blonde #sminke #makeup #mote #trend

Rødt hår

Da ble det prøvd rødt hår, eller rettere sagt parykk. Måtte klippe den til i nærmest en times tid for å få den slik jeg vil. Jeg klipte til lugg og baby hår for å få den  litt mer realistisk. Det kommer også mye mye mye hår i en sånn parykk så jeg måtte tynne den ut litt også. Det gjør jeg med de fleste parykkene jeg har. Det blir så fint resultat etterpå. Lace'n på parykken var litt mørkere enn hud tonen min så hvis noen har tips på hvordan man skal bleke den så si ifra.

Nå ser jeg litt rundt på nettet etter ledige lokaler til en kunst utstilling. Det er så gøy å få hatt utstillinger. Og om 2 uker er den i Hamar ferdig ("Mental Illness" utstillingen). Så det er fortsatt tid hvis noen vil ta en tur innom der.

 

Kler jeg rødt hår?

#blogg #hverdag #hår #parykk #wig #hair #sminke #makeup #skjønnhet #beauty

Pink Hair Don't Care

Jeg prøvde ut den nye parykken jeg fikk i posten i dag. Den er skikkelig nydelig. Jeg elsker jo rosa hår og den kosta jo ikke all verden.  Jeg skal farge håret mitt rosa snart så var gøy å få prøvet ut pastell rosa. Jeg hadde jo i en spray for ikke så lenge siden som gjorde håret mitt litt mørkere rosa enn dette. Jeg likte det også så det spørs hvilken fargetone jeg skal ha. Det var også så svak sol at jeg greide faktisk å holde øynene oppe når vi skulle ta bildene. Det ble litt stilig med sol i ansiktet mitt, jeg pleier å hate det, haha.


 

Hva syntes du om håret?

 

#blogg #hverdag #hår #rosa #pastell #rosahår #parykk #sminke #makeup #hair #stil #mote #fashion #trend

Pink hair

For en stund siden så kjøpte jeg  en sånn spray til håret. Det ble rosa så klart. Kjøpte den på vita. Neste gang blir det nok blå. Men jeg syntes jeg kledde det rosa. Jeg er så glad i å farge håret, så en spray fungerer veldig fint. Jeg bare håper det går ut i vask med en gang, men jeg tviler litt egentlig, siden jeg fikk det på hånda og det er ikke borte selv om jeg har vasket hendene sikkert 10 ganger etter jeg tok det i. Også er nakken og halsen min rosa, så det ser ut som jeg er solbrent, haha!

Hva syntes du om håret? 
Har du prøvd sånn spray?

 

#blogg #hverdag #mote #trend #sminke #hr #hair #style #laceup #rosa #rosahår
 

Long hair

I dag har jeg vært på bruktbutikker i Oslo som Uff og Fretex. Jeg var med Merisha og så klart måtte vi jo ta tog, men det gikk overraskende bra. De har så mye rart, men samtidig hvis du leter lenge nok så finner man noen skatter. Jeg fant to gensere og en jakke som er litt for liten som jeg skal prøve å få plass i til høsten, så null godteri spising på meg og sunn mat.. for det meste.  Nå driver jeg med et maleri av Sean Price. En rapper som døde for noen år tilbake. Jeg maler på bestilling for øyeblikket, men jeg poster den så klart her når den er ferdig. Den er på et lerret som er 60 x 80 cm så det tar litt tid å bli ferdig med den. Pluss at jeg kjøpte et helt annet lerret enn det jeg er vant til så jeg måtte bruke en annen teknikk for å få malt på den. Og så måtte jeg jo bruke hvitt og svart siden hun jeg lager til vil ha svart-hvit. Det ble en utfordring men jeg er på god vei nå! Gleder meg til å vise den til dere.

Har du vært på noen bruktbutikker i Oslo, eller nær der du bor?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #trend  #hår #svarthår #lillahår

 

Good hair day

For noen dager siden var jeg, Storm, broren min og Siw på Tusenfryd. Det ble billig for meg siden broren min var så snill og spanderte på oss. Det er ikke vær dag får hengt med broren min så det var hyggelig. Jeg tok alle bergogdalbane men så ble jeg kvalm av varmen og jeg siste litt så da måtte jeg vente med å ta de andre. Men jeg fikk ikke tatt de da. Jeg skal nok få tatt de andre også, en annen gang.


Og så til håret, eller rettere sagt parykk, jeg fikk den i dag sammen med en annen som var litt mørk med lilla skjær. Men denne passer meg best syntes jeg. Den var billig til å være så bra. Jeg kjøpte den på yesstyle.com. En koreansk side som har mye fint. Veldig mye ting som du finner på ebay og wish har dem der også. Men parykk delen av nettsiden er så mye bedre enn den på de andre sidene jeg har vært innom. Jeg minner meg selv noen ganger om hun Dana Scully, haha. Ihvertfall på det midterste bildet.

Hva syntes du om håret?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #trend #beauty #hår #krøller 

Blondie

Nå har jeg vært blond en stund. Er egentlig klar for ny hårfarge, men jeg er så glad i den blonde fargen jeg har nå. Så jeg syntes jeg ikke burde bytte enda. Selv om jeg har veldig lyst. Er litt usikker på hvilken farge eg skulle ha valgt da. Eller om jeg skal gå for to farger. En på den ene siden og en annen på den andre siden. Jeg har tenkt mye på rosa og lilla ombre også. Det ser så fint ut. Eller pastell og mange mange fargetoner. Jeg er så usikker på hva jeg egentlig vil ha siden jeg har lyst på såå mye.  Ganske irriterende å være så ubesluttsom. Men men, sånn er det da. 
Hva slags hårfarge har du lyst på?

 

 

#blogg #hverdag #hår #farge #hårfarge #hair #sminke #makeup #skjønnhet  #mote #trend

Krøller

Jeg elsker krøller. Nå har jeg blondt hår da, jeg elsker det også. Men jeg syntes jeg kler denne parykken veldig godt. Krøller og brun. Nå er jeg hjemme hos mamma igjen. Jeg kom kvart på 2 i natt. Jeg pleier aldri dra så sent men sånn ble det gitt. Så nå driver jeg å ser litt rundt på klær. Selv om jeg ikke får kjøpt noe på en stund fremover. Har fokusert på bursdagen. Så det er dit pengene mine har gått. Men jeg håper brødrene mine blir fornøyd med bursdagsselskapet. Det er gøy  å få brukt utdannelsen min litt.  

 

Hva syntes du om krøller?


#blogg #hverdag #sminke #makeup #trend #beauty #hår #krøller #fregner

 

Blond eller brunette?

Noen ganger så tenker jeg mye på å farge håret mitt blondt eller brunt, det går liksom om hverandre. Nå for øyeblikket er det blondt, det har jeg tenkt til å ha en stund siden det ikke er så lenge siden jeg farga det og brukte 2k hos frisør, så det gjør jeg ikke igjen med det første. Jeg tror jeg kler både brunt og blondt. Jeg kler nok det meste bortsett fra svart. Jeg er for lys i huden til det. Men brunt kler jeg veldig godt, og med litt rød skjær. 

Jeg har så lyst på hvitt hår etterhvert, så jeg skal nok få bleket det enda mer, men må spare litt penger til jeg skal flytte inn med Storm isteden. Det er så mye jeg vil gjøre. Ta lappen, ta tatovering, farge håret, kjøpe leppestifter(sminke generelt), gi penger til familien og spesielt min nevø på 2 1/2 år. Men men, man er ikke rik heller, haha.
 

Hva syntes du jeg kler best?

 

#blogg #hverdag #foto #bilder #sminke #hår #blond #brunette #hair 
 

Tur til frisøren

Jeg har endelig tatt valget mellom å ta svart og hvitt hår eller blondt, men jeg endte opp med blondt. Frisør er dyrere en jeg har trodd. Trodde ikke det skulle gå over 2k, men men. Ble veldig fornøyd selv. Jeg gjorde det hos Petite Frisørene i Skedsmokorset hos Lisa. Hun er flink altså, anbefaler henne hvis du skal farge/bleke håret. Nå mangler jeg bare å lysne litt på øyenbrynene mine og få de noen nyanser mørkere enn håret mitt. 
 

Hva syntes du om håret? 


#blogg #hverdag #hår #hår #style #foto #bilder #frisør #farge #bleking #blond #blondt

Braided hair buns

Jeg har fått dilla på å ha håret opp i såkalte "buns". Det blir så mye enklere med dette håret enn vanlig hår. Også ser det mye kulere ut, syntes jeg ihvertfall. Jeg får laget så mange kule hår frisyrer med dette håret. Jeg skal nå få prøve å begynne på søknaden til Kunstakademiet i Oslo. Jeg har frist til den 1. April. Det er ikke så lenge til så jeg må få ræva i gir. Jeg burde ha begynt føre men har liksom tenkt at jeg har god tid, haha.  Håper jeg kommer inn. Men det er veldig veldig mange som søker hvert år også tar de inn ca 21 personer. Så sjansen er litt liten egentlig, men jeg håper på det beste. 

Hva syntes du om "buns" i håret? 

 

#blogg #hverdag #hår #hair #fletter #boxbraids #sminke #beauty #mote #skjønnhet #fashion

Flettet hår

Nå har Merisha flettet håret mitt og jeg har nå box braids. Elsker det så mye. Vi bestemte at jeg skulle ha litt tykkere fletter. Det ble kjempe fint. Jeg valgte mørke brun og rød som fargene på løshåret. Jeg var redd for at det skulle bli for mørkt til meg, men det ble det ikke. Håret er helt ned til hoftene. Jeg skal poste flere bilder etterhvert så dere kan se hvordan det ser ut. Jeg skal til mamma på Torsdag så da kommer kjæresten min dit og det blir tatt nye bilder. 

 

Hva syntes du om fletter?

 

#blogg #hverdag #hår #hair #fletter #boxbraids #sminke #beauty #mote #skjønnhet #fashion
 

Blondt hår

Jeg har klipt meg kort og farget det blondt. Haha, neida. Kommer nok ikke til å klippe meg kort. Jeg kler ikke å ha så lyst blondt hår syntes jeg, men denne parykken var veldig fin! Jeg har 6 parykker nå. En svart lang men pannelugg, en blond lang med pannelugg, en lang grå med svart ettervekst, en brun med krøller og en rød med fletter.  og denne blonde korte. Alle sier jeg kler den, så da gjør jeg vel det. Må si jeg bruker denne veldig ofte. Det er utrolig godt å ikke måtte stelle håret hver dag. Jeg kan heller bare sette det i en hestehale og surre den rundt hodet,  for så å sette på parykken. Da trenger jeg ikke bekymre meg over at håret mitt er flatt eller at vinden har blåst  til håret. 


Hva syntes du om parykken?
Har du noen paykker?

 


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair #parykk #wig

Grått hår

Siden kjæresten min har bursdag snart så tenkte jeg at jeg kunne gi et maleri til han. Den er ikke ferdig enda, men håper å få det til før neste helg da bursdagen hans er. Skal poste det her etter han har sett den. Tilbake til håret. Jeg elsker grått hår, som jeg tror de fleste gjør nå for tiden, har sett så mange med det. Jeg har alltid hat lyst til å prøve ut grått hår, så da bestilte jeg en parykk fra wish. Må si jeg liker den litt, haha. Jeg har til og med fiksa negla mine nå. Baby blå farge ble det vist. Har over 60 neglelakk farger, så har en del å velge mellom.  
 

Hva syntes du om håret?
Har du lyst på grått hår?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet   #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #blå   #hårfarge  #gråtthår #greyhair

Endelig ny hårfarge

Ja, da var det gjort! Nå ble jeg brunette. Trodde egentlig ikke jeg skulle kle det først, men det gjorde jeg vist. En av vaktene hjalp meg med å farge det. Har lenge fundert på hva slags hårfarge jeg skal ha. Hadde brun når jeg var liten, så det var den naturlige hårfargen min. Så da ble det denne igjen. Kjæresten min digger den også.

Så må jeg unnskylde sårene i ansiktet mitt. Hadde et anfall i går kveld så jeg greide å klore meg selv i panna, kinnet, halsen og litt under haka. Jeg begynte å se eksen min og den lille demonjenta som jeg har skrevet om før, og hørte stemmer som skrek til meg. Jeg prøvde å kaste ting på dem, men de gikk ikke vekk. Jeg greide også å tråkke på noen av glasskåra, siden jeg kasta en kopp og noen boller.

Jeg fant en leppestift som var lik hårfargen min, så denne må jeg nok kjøpe flere av, siden jeg kommer til å bruke den sikkert hele tiden nå. Også er den fra NYX. Fra den lingerie kolleksjonen. Elsker alle de fargene! 
 

Hva syntes du om hårfargen?
Har du farget håret ditt i det siste?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #blå #date #vipper #brunette #hårfarge 

Todays hair
Det ser litt slitt ut. Men det er det faktisk ikke, haha!Pink Friday... ehm, Monday


Elsker disse fargene!

Smakbit på det nye håret

Ble litt opptatt i dag, så da legger jeg ut et bilde av hårfargene nå. Så kommer det ett bedre bilde i morgen etter skolen ;)


 

Ferdig med å farge håret i 11 farger

Tok meg to timer. Mamma hjalp til bakerst der jeg ikke så. Jeg legger ut bilder i morgen da jeg har skylt ut fargen, så får dere se det da.Hva syntes du om fargene?