Ariel Calypso - -

Braided hair buns

Jeg har fått dilla på å ha håret opp i såkalte "buns". Det blir så mye enklere med dette håret enn vanlig hår. Også ser det mye kulere ut, syntes jeg ihvertfall. Jeg får laget så mange kule hår frisyrer med dette håret. Jeg skal nå få prøve å begynne på søknaden til Kunstakademiet i Oslo. Jeg har frist til den 1. April. Det er ikke så lenge til så jeg må få ræva i gir. Jeg burde ha begynt føre men har liksom tenkt at jeg har god tid, haha.  Håper jeg kommer inn. Men det er veldig veldig mange som søker hvert år også tar de inn ca 21 personer. Så sjansen er litt liten egentlig, men jeg håper på det beste. 

Hva syntes du om "buns" i håret? 

 

#blogg #hverdag #hår #hair #fletter #boxbraids #sminke #beauty #mote #skjønnhet #fashion

Flettet hår

Nå har Merisha flettet håret mitt og jeg har nå box braids. Elsker det så mye. Vi bestemte at jeg skulle ha litt tykkere fletter. Det ble kjempe fint. Jeg valgte mørke brun og rød som fargene på løshåret. Jeg var redd for at det skulle bli for mørkt til meg, men det ble det ikke. Håret er helt ned til hoftene. Jeg skal poste flere bilder etterhvert så dere kan se hvordan det ser ut. Jeg skal til mamma på Torsdag så da kommer kjæresten min dit og det blir tatt nye bilder. 

 

Hva syntes du om fletter?

 

#blogg #hverdag #hår #hair #fletter #boxbraids #sminke #beauty #mote #skjønnhet #fashion
 

Blondt hår

Jeg har klipt meg kort og farget det blondt. Haha, neida. Kommer nok ikke til å klippe meg kort. Jeg kler ikke å ha så lyst blondt hår syntes jeg, men denne parykken var veldig fin! Jeg har 6 parykker nå. En svart lang men pannelugg, en blond lang med pannelugg, en lang grå med svart ettervekst, en brun med krøller og en rød med fletter.  og denne blonde korte. Alle sier jeg kler den, så da gjør jeg vel det. Må si jeg bruker denne veldig ofte. Det er utrolig godt å ikke måtte stelle håret hver dag. Jeg kan heller bare sette det i en hestehale og surre den rundt hodet,  for så å sette på parykken. Da trenger jeg ikke bekymre meg over at håret mitt er flatt eller at vinden har blåst  til håret. 


Hva syntes du om parykken?
Har du noen paykker?

 


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair #parykk #wig

Grått hår

Siden kjæresten min har bursdag snart så tenkte jeg at jeg kunne gi et maleri til han. Den er ikke ferdig enda, men håper å få det til før neste helg da bursdagen hans er. Skal poste det her etter han har sett den. Tilbake til håret. Jeg elsker grått hår, som jeg tror de fleste gjør nå for tiden, har sett så mange med det. Jeg har alltid hat lyst til å prøve ut grått hår, så da bestilte jeg en parykk fra wish. Må si jeg liker den litt, haha. Jeg har til og med fiksa negla mine nå. Baby blå farge ble det vist. Har over 60 neglelakk farger, så har en del å velge mellom.  
 

Hva syntes du om håret?
Har du lyst på grått hår?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet   #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #blå   #hårfarge  #gråtthår #greyhair

Endelig ny hårfarge

Ja, da var det gjort! Nå ble jeg brunette. Trodde egentlig ikke jeg skulle kle det først, men det gjorde jeg vist. En av vaktene hjalp meg med å farge det. Har lenge fundert på hva slags hårfarge jeg skal ha. Hadde brun når jeg var liten, så det var den naturlige hårfargen min. Så da ble det denne igjen. Kjæresten min digger den også.

Så må jeg unnskylde sårene i ansiktet mitt. Hadde et anfall i går kveld så jeg greide å klore meg selv i panna, kinnet, halsen og litt under haka. Jeg begynte å se eksen min og den lille demonjenta som jeg har skrevet om før, og hørte stemmer som skrek til meg. Jeg prøvde å kaste ting på dem, men de gikk ikke vekk. Jeg greide også å tråkke på noen av glasskåra, siden jeg kasta en kopp og noen boller.

Jeg fant en leppestift som var lik hårfargen min, så denne må jeg nok kjøpe flere av, siden jeg kommer til å bruke den sikkert hele tiden nå. Også er den fra NYX. Fra den lingerie kolleksjonen. Elsker alle de fargene! 
 

Hva syntes du om hårfargen?
Har du farget håret ditt i det siste?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #blå #date #vipper #brunette #hårfarge 

Todays hair
Det ser litt slitt ut. Men det er det faktisk ikke, haha!Pink Friday... ehm, Monday


Elsker disse fargene!

Smakbit på det nye håret

Ble litt opptatt i dag, så da legger jeg ut et bilde av hårfargene nå. Så kommer det ett bedre bilde i morgen etter skolen ;)


 

Ferdig med å farge håret i 11 farger

Tok meg to timer. Mamma hjalp til bakerst der jeg ikke så. Jeg legger ut bilder i morgen da jeg har skylt ut fargen, så får dere se det da.Hva syntes du om fargene?


Silje Marie Roos. Jeg er ei jente som ble født i 1996. Jeg har en lidenskap for tegning, maling, interiør og musikk. Jeg kommer til å blogge om sykdom, sminke og vold i forhold.

+Legg meg til som venn

hits