Ariel Calypso - - hits

100.000 følgere

Jeg tenkte jeg skulle få skrevet litt om utstillingen min som jeg hadde på Fredag. Det var ganske så fin åpning, familien kom innom og så på. Ei fra Glåmdalen og radioen var der så kanskje utstillingen kommer i avisen i løpet av uka. Det hadde vært kjempe gøy. Jeg ble jo intervjuet, men jeg hater å snakke så det ble litt kort egentlig. Men håper hun finner mye informasjon på teksten jeg hadde under hvert bilde.

Også tenkte jeg at jeg kunne si til dere en ting jeg har ventet så lenge med å si. I natt fikk jeg endelig 100.000 følgere på tumblren min. Det er skikkelig gøy å få så mye tilbakemeldinger på det jeg driver med.  Jeg har 3420 poster og får rundt 70-80 følgere på 3 dager. Så det går oppover! Og for dere som ikke helt vet hva tumblr er så er det nesten som instagram hvor du kan poste bilder, tekster, linker og ja, mye egentlig.

 

Har du tumblr?
 

#blogg #hverdag #utstilling #tumblr #sosialemedier #instagram 

Copper makeup

Vanligvis går jeg får mye sminke og shit. Men nå tenkte jeg at jeg kunne lage en litt mer naturlig look en det jeg pleier. Også har jeg skaffet meg flickr. Så hvis noen vil følge meg der så heter jeg Silje Roos der også, haha. Det er utrolig gøy å få respons på det man poster. Så hvis du ikke har det anbefaler jeg deg å skaffe deg det. Det er utrolig morsomt. 

Så i morgen er dagen da jeg skal ha utstilling i Hamar. Gleder meg som et lite barn. Også er det nok en del folk som får kommet innom de forskjellige åpningsdagene. Jeg håper ihvertfall at det kommer noen innom med de samme diagnosene som meg, for det hadde vært veldig gøy. Så kanskje noen får litt nytte av å se på kunsten min. Jeg vet ihvertfall at jeg har fått mye nytte av det.

 

Har du flickr?
Hva syntes du om sminken?

 

 

#blogg #hverdag #foto #bilder #sminke #photo #makeup #hår #hair

Nytt familiemedlem

I over igår fikk jeg et nytt familiemedlem. Leo ble navnet. Han er  ganske så redd siden alt er nytt. Men han er mer varm i trøya nå. Han leker og koser. Han ligger på fanget og maler. Han er så liten og søt. Bilturen var på litt over 2 timer en vei så han var ganske sliten når han kom hit, men nå sover han mye og slapper av.  Har lett etter en fin kattepus veldig lenge så nå fant jeg endelig en som jeg kjøpte. 

Har du katt?
Hva syntes du om Leo?


 

#blogg #hverdag #familie #medlem #familiemedlem #katt #kattepus #pus #bilder #foto #fotografi #bilde