Ariel Calypso - -

Head full of shit

Hva er det som egentlig skjer med meg? Jeg får ikke sove, er trøtt hele tiden og orker ikke gjøre noen ting. Jeg våkner opp sikkert 10 ganger om natta og jeg sover bak skapet mitt i en krok fordi jeg er så utrygg. Naboen slenger med døra. Hyler. Har TV volumet på høyt. Og for meg som ikke ser på TV kan det bli litt uvant. Jeg er vant til stillhet. Noe som jeg ikke får her jeg bor. Bare når jeg er på permisjoner hjem til mamma og kjæresten er da jeg kan få ro. Jeg  prøver å sove men ender opp med å være våken hele natta i frykt for å hallusinere og så når jeg skal sove får jeg mareritt. Mareritt av å bli slått ihjel. Mareritt av å bli voldtatt. Mareritt av å bli glemt. Å bli forlatt. Å bli uelsket. Å bli torturert. Å miste familien, Å miste kjæresten, Ja. Alt surrer rundt i hodet mitt. Jeg får ikke sinnsro. Det kan jeg bare glemme. Jeg prøver å finne på noe med personalet hele tiden så jeg slipper å få disse tankene. Jeg prøver å holde meg opptatt med bloggen eller å male. Men noen ganger kan det bli for mye og jeg kommer tilbake til den slitne fasen hvor jeg bare vil sove, men da har jeg samme problemet. Alt går rundt i en ond sirkel og jeg vet aldri hva jeg skal gjøre for å få det til å stoppe.

Jeg friker ut og slår i veggen, jeg slenger meg selv mot veggen og jeg dunker hodet i veggen. Jeg vet det er dumt, men jeg husker nesten ikke at jeg gjør det. Det skjer når jeg dissosierer. Jeg blir borte. Noen ganger er det ei lita demon, som jeg har skrevet om før som driver å slenger kniver og steiner etter meg og skjærer meg opp. Hun kan slå meg, dytte meg, og bite meg. Jeg har nylig skjønt at det ikke er henne som gjør det, at det er bevisstheten min som gjør det mot meg. At det er meg selv som kutter og slår, selv om jeg kan tydelig se at det er henne. Jeg har malt henne  nå så dere kan se hva jeg ser. Jeg poster henne i et eget innlegg. 

 

#personlig #blogg #hverdag #foto #fletter #hår #schizofreni #ptsd #sykdom #mentalillness

 

Favoritt musikk

Musikken jeg hører på er alt fra opera til rock. Jeg hører på det meste egentlig. Men akkurat nå er disse favorittene mine. 

1. Kiiara - Gold

 

2. Nickelbck - Savin' Me3. Justin Timberlake - What Comes Around... Goes Around

 


4. Rihanna -  Love On The Brain

 
 

5. Alan Walker - Alone


6. Skylar Grey - Wreack HavocHar du hørt noen av disse?
Hva er din favoritt musikk?

 

 

#blogg #hverdag #musikk #rihanna #eminem #liste #pop #rock 

Søkt meg inn på skole

Nå har jeg sendt søknaden til skolen. Kunstakademiet i Oslo. Håper jeg kommer inn, men som jeg ha nevnt tidligere er det mange hundre som søker om de 21 plassene. Så egentlig tenker jeg litt negativt. De som ser kunsten min sier at jeg kommer inn uten tvil, men det er mange talentfulle kunstnere rundt om i Norge. Så det spørs da, om jeg er en av de få heldige og talentfulle. Gleder meg fælt til å vite om jeg kommer inn på den linja jeg søkte. Jeg søkte med 10 av verka(maleriene) mine, som var maksimum av det man kan sende inn. Jeg håper jeg har en bra sjanse til å komme inn. Det ville liksom starte kunst karrieren min. Men et gjenstår bare å vente å se. Jeg får vite i ca Juni/Juli om jeg kommer inn eller ikke. Så det er bare å krysse fingrene!


 

Har du søkt skole til Høsten?#blogg #hverdag #skole #søknad #hår #fletter #foto 

Braided hair buns

Jeg har fått dilla på å ha håret opp i såkalte "buns". Det blir så mye enklere med dette håret enn vanlig hår. Også ser det mye kulere ut, syntes jeg ihvertfall. Jeg får laget så mange kule hår frisyrer med dette håret. Jeg skal nå få prøve å begynne på søknaden til Kunstakademiet i Oslo. Jeg har frist til den 1. April. Det er ikke så lenge til så jeg må få ræva i gir. Jeg burde ha begynt føre men har liksom tenkt at jeg har god tid, haha.  Håper jeg kommer inn. Men det er veldig veldig mange som søker hvert år også tar de inn ca 21 personer. Så sjansen er litt liten egentlig, men jeg håper på det beste. 

Hva syntes du om "buns" i håret? 

 

#blogg #hverdag #hår #hair #fletter #boxbraids #sminke #beauty #mote #skjønnhet #fashion

Voldtekt

Dette er noe jeg egentlig ikke ville skrevet om, som jeg har brukt lang tid på å få skrevet ned.  Men jeg har blitt inspirert  til å skrive litt om dette. Det gjør vondt å tenke på dette, men jeg håper at det å dele med venner, familie og de som er rundt meg at dere kan bli bedre kjent med åssen jeg har det i hverdagen og at dere kan forstå dere bedre på meg. Altså, en voldtekt kan skje alle. Det skjedde meg. Fra en jeg kjente godt. Jeg har fått så mange kommentarer på at det er noe jeg å bare komme meg over og leve livet mitt uten denne frykten han har skapt, men det er ikke så lett. Det er ikke noe man bare kan komme seg over. Det går bare ikke. Jeg kan sikkert leve med det. Men det er stunder hvor man bare greier å leve seg tilbake til det øyeblikket det skjedde. Det er ihvertfall sånn for meg. Jeg har PTSD på grunn av dette. Så å komme seg over noe som dette funker ikke. Jeg går til og med inn og ut av psykose på grunn av noe av dette. 

Han kommer bort til meg. Han ser sur ut. Noe har sikkert skjedd gjennom dagen som får han til å være sur. Eller, shit, han er alltid sur. Han tar å kysser meg på kinnet og sier at han er glad for å se meg. Ja, særlig tenker jeg. Det han vil ha er noe jeg ikke vil gi. Han legger seg ned på sofaen og ber meg komme. Jeg setter meg ned foran han og han tar tak i nakken min og reiser seg opp. Han tar å strammer inn grepet rundt halsen min mens jeg sier "slipp meg" Han tar og dytter meg ned i sofaen og drar av halskjedet mitt og kaster det på bordet. Han tar den andre hånda si på brystet mitt og beføler seg rundt. Jeg ber han om  stoppe og prøver å dytte vekk armen som holder meg nede. Men det går ikke. Han er sterkere enn meg.  Han tar og holder meg nede med hånda si mens han prøver å kneppe opp buksa mi. Han reiser seg opp og tar av skjorta si. Nå som han ikke holder meg nede lenger reiser jeg meg opp fort og i det jeg begynner å løpe tar han tak i hestehalen min og drar meg tilbake. Jeg detter bakover på beina hans. Han blir sur og han bøyer seg ned og drar håret mitt bakover så hodet mitt kommer opp til han. "Unnskyld" sier jeg. Han godtar det og ber meg om å sette meg i sofaen. Jeg setter meg i sofaen og ser ned på tærne mine.Han ber meg om å ta av klærne mine og jeg tar tak i kanten av genseren min og drar den over hodet. Jeg reiser meg opp av sofaen og drar av buksa. Jeg lar undertøyet være på. Det liker han å ta av selv.

Han tar hånda si på brystet mitt og dytter meg forsiktig ned i sofaen. Han tar tak bak på BH'en min og tar den av. Han slipper den ned på gulvet mens han berører brystet mitt. Gud hvor mye jeg hater dette. Det føles ut som om han prøver å dra de av. Han koser litt med seg selv før han tar av trusa mi. Han tar tak i kanten av trusa mi og drar den sakte av som for  å prøve å pirre meg, men alt jeg syntes er at det er ekkelt å være naken foran han. Han drar den av og legger den også på gulvet. Han tar tak i beina mine og deler de på hver sin side av han. Jeg prøver å sparke og jeg treffer magen hans, han ble rød og bøyer seg over meg og tar tak rundt halsen min med begge hendene og sier noen ord jeg aldri kommer til å glemme. "Ro deg ned ellers henter jeg kniven og skyver den inn i deg".  De ekleste orda jeg noen gang har hørt.  Jeg tror han mente å kniv stikke meg, men kan hende han mente noe helt annet. Jeg roa meg ned og bare holdt han rundt armene og sa "Det går bra" Han begynte med en gang og slippe taket med dem ene hånda. Han sier at han ikke vil skade meg men hvis jeg gjør noe tull så må han. Han sier at det er min skyld at han må bli voldelig mot meg. Så klart så tror jeg på han og tror det er min skyld. Noe jeg fortsatt tror, selv om alle sier det ikke er min skyld.  Han tar tak i beina mine og flytter seg lenger fram, så tar han tak i midjen min og voldtar meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller si så jeg bare ligger der og gråter. Han legger merke til det og alt jeg vil er egentlig bare å dø. Jeg ville dø for å få det til å slutte. Han tar tak i hodet mitt og ber meg ti stille fordi det ikke tenner han at jeg gråter. Han stopper opp og prøver å få meg til å stoppe å gråte. Han stryker meg på kinnet og sier "Hysj". Jeg stopper å gråte og han fortsetter voldtekten. Han bare holder på mens jeg ligger og stirrer i taket. Jeg tenker ikke, jeg føler ikke. Alt jeg gjør er bare å ligge der. Kjempe imot hjelper ikke. Han er sterkere enn meg. 

Når han endelig blir ferdig går han opp og tar en dusj. Jeg ligger fortsatt på sofaen, sårbar og naken. Jeg vil bare ligge der og sove. Alt jeg vil er bare å kravle ned i et hull og bli borte for alltid. Jeg greier ikke gjøre noe. Jeg bare  lukker øynene. Jeg orker ikke å røre på meg. Jeg sovner. Så våkner jeg av at han går ned trappene fordi det knirker. Så skriker han til meg "Du må gå nå, moren din blir bekymra hvis du kommer hjem så sent" Jeg sier jeg er sliten. Han setter seg på bordet foran meg og tar opp klæra mine. Han hjelper meg med å kle på meg. Hvorfor vet jeg ikke. Han vil vel bare være snill så jeg ikke blir sur. Jeg er jo ikke sur. Jeg vet ikke hva denne følelsen kan kalles. Tom kanskje. Deprimert. Nedstemt.  Når jeg har på meg alle klæra tar jeg på meg ytterklæra og han tar tak i meg og sier hade. Ikke si dette til noen får jeg høre. Så det gjorde jeg heller ikke. Ikke til noen! Men etterhvert når jeg fikk nok sa jeg det til læreren min, og hun hjalp meg gjennom det. 

 

#blogg #hverdag #sykdom #vold #voldtekt #syk #personlig 

Flettet hår

Nå har Merisha flettet håret mitt og jeg har nå box braids. Elsker det så mye. Vi bestemte at jeg skulle ha litt tykkere fletter. Det ble kjempe fint. Jeg valgte mørke brun og rød som fargene på løshåret. Jeg var redd for at det skulle bli for mørkt til meg, men det ble det ikke. Håret er helt ned til hoftene. Jeg skal poste flere bilder etterhvert så dere kan se hvordan det ser ut. Jeg skal til mamma på Torsdag så da kommer kjæresten min dit og det blir tatt nye bilder. 

 

Hva syntes du om fletter?

 

#blogg #hverdag #hår #hair #fletter #boxbraids #sminke #beauty #mote #skjønnhet #fashion
 

You're A Victim Of Your Own Mind

Dette er det andre maleriet i kolleksjonen min "Mental Illness". Jeg tror det er mange som kjenner seg igjen i denne. Du er en fange av din egen hjerne. Det er hjernen din som lager problemer for deg. Jeg har malt at det blir for mye noen ganger og hodet gjør så vondt at det bare eksploderer. Det som er så gøy med kunst er at folk ser så annerledes på de samme kunstverkene. Alt har sin egen mening. To personer kan se på et maleri og se noe helt annerledes. Det er det som gjør kunst så gøy. 


 

Hva syntes du om maleriet?
 #blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #sykdom #psykose #ptsd #angst #schizofreni  

 

20 fakta om meg

1. Det jeg sliter mest med i hverdagen er PTSD'en min.

2. Jeg elsker Rihanna. Det beste er at hun følger meg på instagram. Føler meg veldig heldig der. Jeg prøver å få henne til å se kunsten min, men siden hun er aldri på når jeg er på så blir det litt vanskelig. Pluss at de hun følger spammer henne ned med masse piss.

3. Jeg skal søke inn på kunstskole i år.  

4. Jeg ser ikke på TV, men jeg ser på filmer og serier på DVD.

5. Jeg har funnet verdens beste kjæreste som betyr alt for meg.

6. Jeg har 3 eldre brødre. Den yngste er 7 år eldre en meg og den eldste er 10 år eldre.

7. Jeg spiser nesten bare kylling og ris. Jeg hater all annen mat. Det eneste annet som jeg spiser innimellom er  lasagne, pizza, nuggets, strimlet svinekjøtt og flesk. 

8. Jeg elsker å male. Noe som du kan se på bloggen min. Jeg har en drøm om å bli en stor kunstner en dag. Jeg har hittil hatt 3 kunstutstillinger. 

9. Jeg er snill, smart og omtenksom og vil alle sitt beste. Selv om det var noen tullinger som har vært idiot mot meg i flere år har jeg ikke mistet det. Jeg elsker å se folk glade. Smiling er noe av det beste jeg vet. 

10. Jeg er sterk fysisk og psykisk og jeg blir litt sterkere for hver dag som går.

11. Jeg mistet meg selv en stund men begynner å finne tilbake til mitt sanne jeg.

12. Jeg liker utfordringer.

13. Jeg har mange bamser i sengen for å føle meg trygg. Bamser som jeg holder rundt som en liten unge, haha.

14. Jeg har nesten ingen venner. Jeg bryr meg svært lite om å å nye venner. Men jeg vil veldig gjerne holde kontakten med de jeg har, selv om det ikke alltid er like lett når man bor langt unna hverandre.

15. Jeg elsker å ta bilder. Noe som jeg har etter bestefaren min.

16. Jeg får høre hele tiden at jeg burde bli modell. Noe som er faktisk ganske gøy. Men de fleste søker etter tynne modeller, og jeg liker vekten min som den er nå, så det skjer nok ikke med mindre det blir mer akseptabelt å ha litt er fett på kroppen.

17. Jeg har sko og jakke dilla. Har over 50 sko par og rundt 25 jakker. Det blir stadig flere og flere i garderoben. Jeg har ikke plass til alle klæra mine selv om jeg har en garderobe her jeg bor og en hos mamma. 

18. Jeg er bifil, men heller mest mot jenter. Men nå har jeg funnet en perfekt mann for meg. 

19. Jeg skal ta flere tatoveringer snart. En som det står "Pappa 1962" og "Mamma 1966" En som det står "4/4" som betyr at jeg er den 4 av 4 søsken. En på halsen av et slags mønster og en under brystet som er også et mønster.

20. Jeg har hatt 11 farger i håret før. Flere også egentlig, siden etter noen vask blenda det seg inn i hverandre og skapte nye nyanser.

Noen ting du kjenner deg igjen i?

 

#blogg #hverdag #fakta #meg #hår #sminke #mote #personlig #facts #kjæreste
 

Demons live in my head

Jeg har laget en ny serie malerier hvor temaet er mental sykdom. Temaet er spesielt rettet mot mine sykdommer, spesielt Schizofrenien min. Det er en samling av quotes og portretter av forskjellige mennesker. Sånn som denne her, som heter "Demons live in my head" skal forestille mine indre demoner som jeg ser foran meg når jeg hallusinerer. Hun ene høres trist ut og er alltid enig med han andre som er alltid sint. De prater sammen og skremmer meg med ordene de skriker. De sier alt mulig som skjer rundt meg og at folk kommer til å skade meg, som jeg har nevt før. Denne skal forestille de stemmene, Hun i midten er Ruby, en bamse jeg har, som jeg har skrevet om før. Hun er den ene som er snill mot meg. Denne skal liksom representere det. Hva syntes du om maleriet?
 #blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #sykdom #psykose #ptsd #angst #schizofreni 

Hvit mascara

Jeg kjøpte hvit mascara for ikke så lenge siden. Den er fra MAC som jeg har nevnt tidligere. Jeg elsker denne looken. Leppestift, bryn og mascara. Jeg kommer til å lage  mange looks med hvit isteden for svart mascara nå. Skal prøve meg på en ice queen look. 

I dag har jeg vært på Strømmen storsenter for å jøpe ny lade til kameaet mitt, siden jeg bare hadde halve her. Men den var svindyr. Kanskje fordi det var en original ledning og ikke en universal dritt. Men men, verdt pengene.


Har du prøvd hvit mascara før?


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #choker

Pink N' Black Outfit

Jeg har fått dilla på lys rosa og svart sammen. Jeg har kjøpt så mye rosa i det siste, jeg som alltid har hatt et hat for rosa. Men nå er det over! Jeg kommer til å fortsette å kjøpe mye rosa, og pastell farger generelt. Kjæresten min som har tatt disse bildene av meg denne gangen. Må si jeg ble veldig fornøyd med dem, akkurat som de forrige bildene mamma tok. Tror jeg kommer til  be han om  ta flere bilder etterhvert. 

Jeg har nettopp bestilt nye sko. Sko som er helt opp til låra som disse jeg har på her, bare at de jeg har bestilt har et belte festet til skoene. De er så kule, greier ikke vente til å få prøvet dem.
 

Hva syntes du om antrekket?

 

#blogg #hverdag #mote #trend #outfit #antrekk #nude #stil #fashion #sminke #jakke

Nude style

Nå som jeg har vært hjemme har jeg fått henta  kameraet mitt og så tok mamma noen bilder for meg. Jeg hadde nettopp kjøpt et nytt sett som jeg har på her. Den er utrolig fin og kjempe god å bruke.  Selv om den var litt tynn så jeg måtte ha hvite klær under. Men det beste med  gjennomsiktige klær er at du kan ha hvilken farge du vil ha under, også blir det et helt annet uttrykk. Jeg kjøpte en hvit mascara som jeg bruker på disse bildene. Den er utrolig lett å påføre og holder lenge. Den er fra MAC sin nye kolleksjon  som fåes kjøpt på kicks. Den er i alle andre farger også, men de var litt mørke så jeg holdt meg til hvit.
Hva syntes du om antrekket?#blogg #hverdag #mote #trend #outfit #antrekk #nude #stil #fashion #mascara #jakke

halvårs jubileum

I går var det halvårs jubileumet til meg og Storm. Vi har vært sammen i 6 måneder allerede. Tiden flyr så fort. Vi har bare kost oss siden Torsdag og skal fortsette med det til Tirsdagen. Vi har spist god mat og ligget å snakket mens vi har hørt på musikk. Det er kos. Jeg elsker han så høyt at  det nesten er umulig å stoppe å smile når jeg ser han. Jeg blir så glad av å være i nærværet hans. Jeg har den typen som vil meg bare det beste og gjør alt for meg. Akkurat som jeg gjør for han. Han er så beskyttende og omtenksom. Han hjelper meg med alt og lærer meg mye i livet. Han er spesielt god til å hjelpe meg med traumer. Noe som jeg setter stor pris på å få hjelp til. Han er utrolig god å snakke med. Det finnes ikke ord for hvor god han er.

 Jeg har også tatt noen antrekks bilder som jeg skal poste på Tirsdag, siden jeg ikke har med ledningen til å overføre bildene nå. Mamma har vært flink fotograf denne denne gangen. Jeg gleder meg til å vise dere mer enn bare stilen min med sminke og malerier, men stilen min med klær også.
 

Hvor lenge har du vært sammen med typen/dama di?
 

#blogg #hverdag #love #kjærlighet #kjæreste #par  #foto #bilder #boyfriend
 

Blondt hår

Jeg har klipt meg kort og farget det blondt. Haha, neida. Kommer nok ikke til å klippe meg kort. Jeg kler ikke å ha så lyst blondt hår syntes jeg, men denne parykken var veldig fin! Jeg har 6 parykker nå. En svart lang men pannelugg, en blond lang med pannelugg, en lang grå med svart ettervekst, en brun med krøller og en rød med fletter.  og denne blonde korte. Alle sier jeg kler den, så da gjør jeg vel det. Må si jeg bruker denne veldig ofte. Det er utrolig godt å ikke måtte stelle håret hver dag. Jeg kan heller bare sette det i en hestehale og surre den rundt hodet,  for så å sette på parykken. Da trenger jeg ikke bekymre meg over at håret mitt er flatt eller at vinden har blåst  til håret. 


Hva syntes du om parykken?
Har du noen paykker?

 


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair #parykk #wig

Green N' Yellow

Nå har jeg så klart glemt kameraet mitt hos mamma så jeg får nøye meg med kameraet på mobilen. Det er jo ikke helt udugelig.  Men jeg skal hjem på Torsdag så da får jeg hentet det og tatt noen nye bilder. Jeg føler jeg ikke har fått blogget så mye i det sist pga dette.

Også til sminken. Vanligvis bruker jeg lilla, rød og oransje, men nå brukte jeg blå, grønn og gul. Det ble egentlig ganske fint. Også Anastasia sin "Crush" på leppene. De fra kolleksjonen til ABH er helt nydelige. De holder lenge og blir ikke alt for tørre på leppene. Også har øyenvippene mine har blitt så lange etter bruk av iGlow i snart ca 3 måneder. Skal poste før og etter bilde så dere får se forskjellen. Jeg anbefaler virkelig det serumet!

 

Hva syntes du om sminken?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder 

Mine stilikoner

Alle har sine stilikoner. Mine har jeg hatt i en en lang stund nå. Rihanna har jeg hatt i over 7 år. Gigi Hadid har jeg hatt i snart 1 år. Jeg elsker  alle de forskjellige stilartene Rihanna har hatt opp gjennom årene. Men mine favoritt antrekk av henne var i perioden 2013/2014.  Jeg elsker mote selv og har kanskje tenkt å begynne med antrekk bilder på bloggen her. Hvis dere er interessert i å vite hva jeg liker å gå i. Har litt blanding av goth og moderne stil.

1. Rihanna 

2. Gigi Hadid


Hvem er dine stilikoner?


#blogg #hverdag #rihanna #gigihadid #mote #trend #stil #fashion #sminke #kjendis

hits