Ariel Calypso - -

Interior inspiration

Maleri: Nipple Piercing

Jeg ELSKER piercing i nippelen! Er ikke så fan hvis det er  i begge, men liker det når det bare er en, sånn som Rihanna har. Skulle ønske jeg hadde brukt litt lenger tid på denne. Trengte egentlig litt mer skygge på magen, og det rosa teppe, lol. Men liker den fordet. (Maleriet er 7 måneder gammelt)Hva syntes du om maleriet?
Liker du piercinger? 

Maleri: AvataRih

Overskriften skulle egentlig ikke rime, men anyway.. Alle har vel sett filmen Avatar? Vel, her er min versjon.. av Rihanna så klart! Kommer nok ikke som et sjokk nå at jeg liker Rihanna? Hahah! Jeg ble ganske fornøyd med øynene på denne. (Maleriet er ca 8,5 måneder gammel)


AvataRihHva syntes du om Maleriet?
Har du sett filmen Avatar? 

#maleri #art #kunst #painting #blå #avatar #øye #rihanna 

Maleri: Rihanna

Blomstene tok evigheter å male, men ble fint til slutt. Jeg gadd ikke male tattooveringene hennes på denne heller. Bilde her er faktisk bare noen cm mindre enn maleriet selv, lol, så det hadde blitt lite plass til tattooveringene. Men er egentlig veldig fornøyd med denne.   (ca 8 månder gammel)
Hva syntes du om maleriet?
Liker du Rihanna?
#maleri #rihanna #lilla #diamanter #foto #art #kunst #painting

Maleri: Boy George

Jeg begynte egentlig å skrive dette innlegget for liksom en time siden.. men jeg sitter og ser på Buffy, så jeg glemmer å skrive, lol. Jeg ELSKER den serien! Jente som dreper vampyrer.. hvem vil vel ikke se på det? Anyway, syntes jeg fikk til håret ganske bra, spesielt flettene hans. Øynene ble litt for blå, men samma det, ahah. Ser ikke så ille ut.. tror jeg.  (Dette maleriet er 7 måneder gammelt)
Hva syntes du om maleriet?
Hva har du gjort i dag? 

#maleri #boygeorge #øyne #ansikt #fletter #art #kunst #blå #musikk #buffy

Rihanna maleri

Alle ser vel hvem jeg har malt her? Eller? Haha!  #Rihanna igjen. Denne gjorde jeg for ca. 7-8 månder siden, så jeg merker at jeg har blitt MYE bedre siden den gang. Skal legge ut et maleri som jeg driver med nå, som ikke er helt ferdig, så dere kan se forskjellene også.

 

Maler du?
Hva syntes du om maleriet?

#maleri #art #kunst #blå #øyne #grå #ansikt #beauty #lepper #hår

Maleri: Beach Babe

Har ikke postet på nesten et halvt år, lol. Men skal prøve å legge ut alle maleriene mine etterhvert. Må bare hente dem først. De har vært på en utstilling på Kongsvinger biblioteket i nesten en måned nå. Men her er en av dem. Skal egentlig være #Rihanna, men fucka opp trynet. Jeg gadd ikke male tattooveringene hennes, Fordi bildet var så lite, hahah.


Beach Babe


Hva syntes du om maleriet?  
#maleri  #art  #kunst  #blond  #rosa #pink #hår #beach #sand #vann

hits