Ariel Calypso - -

The face of your own demon is you

Jeg har valgt å kalle denne "The face of your own demon is you" fordi alle demoner man kan se, høre eller føle kommer fra deg selv. Alle problemer man har med seg selv har jeg valgt å kalle demoner. Det er du som er din egen demon. Det er du som stopper deg selv. Hvis du greier å sloss med deg selv og vinne, vinner du over dine  demoner. Alle har sine egne indre demoner, men de kan alltids bli fjernet. Jeg har også valgt å male min kjekke kjæreste på dette bildet, haha!

 

Hva syntes du om maleriet?#blogg #hverdag #demon #maleri #kunst #art #ansikt #akryl #painting 
 

Skal reise til Danmark

I går kom jeg hjem til mamma igjen. Nå  skal jeg være i Kongsvinger til den 8. Mai og kose meg med kjæresten. Jeg skal nok få møtt noen av brødrene mine mens jeg er her også.  Nå på Tirsdag skal jeg til København. Jeg skal dra med Storm og foreldra  hans. Jeg gleder med noe sykt. Vi skal ta båten DFDS. Det blir første gang jeg og Storm reiser sammen til utlandet. Hvis man ser bort i fra Sverige da, siden vi bor jo 25 min unna Sverige, haha. Men jeg må ned til Lillestrøm politistasjon på Mandag for å hente passet, hvis det er klart da, ellers får jeg jo ikke dratt så håper den er klar. 

Jeg har vært i Danmark før, men det har vært med familien min.  Det begynner å bli en stund siden nå. Jeg har vært der 3 ganger, en uke om gangen. Det var veldig spennende.  Men maten var noe herk. Det smaker så annerledes fra andre land enn Norge. All maten var ikke ille da. Jeg likte når pappa lagde maten, han vet hva jeg liker av mat og måten det blir stekt på og sånn. 


Hva syntes du om antrekket?
Har du vært i Dnmark før?

#blogg #hverdag #mote #trend #outfit #antrekk #stil #fashion 

 

Selvmordstanker

Mange kjenner seg nok igjen i dette. De gangene da jeg får panikk anfall og ikke greier å roe meg ned har jeg bare lyst til å hoppe ut av vinduet. De gangene jeg får flashback av å bli slått har jeg bare lyst til å kutte håndledda mine for så å blø ihjel. Når jeg får flashback av å bli spent i bakken har jeg lyst til å bare gjemme meg i klesskapet og låse fast døren fra innsiden. Når jeg ser demon jenta vil jeg bare skrike. Når jeg hører stemmer som kommer fra overalt som bare slenger dritt til meg har jeg lyst til å kutte av ørene mine. Når jeg får flashback av å bli voldtatt vil jeg bare krype ned i et hull og bli der for alltid.

Jeg får mange tanker og følelser om gangen. Dette er noe som går igjen ofte, og det er skikkelig ødeleggende å tenke på dette. Men familie og kjæreste betyr alt for meg nå. Så jeg greier å stå på beina og ikke gjøre noe dumt. Jeg har prøvd å ta livet mitt før men jeg faila hardt. Jeg hadde ikke knyttet tauet ordentlig så den gikk opp. Det var skikkelig skremmende. Det rare var at pulsen min ikke gikk opp. Den var helt normal fra start til slutt.  Jeg har hoppa foran en bil. Men det gikk heller ikke så bra. Den kjørte sakte så jeg ble ikke truffet ordentlig.

Og til deg som har selvmordstanker. Selv om alt kan se mørkt ut, så er det lys i tunnelen. Det er alltid lys der. Selv om du må kjempe litt for å komme dit, så kan du komme dit uansett hvor dypt nede du er.  Hvis tankene dine tar mer og mer plass i livet ditt, snakk med en venn du stoler på, eller ta kontakt med lege din. De er alltid til å stole på med sånne ting. Snakk ut om ting og få hjelp til å håndtere det. Du trenger ikke gå igjennom det helt alene. 

De fleste har hatt selvmordstanker på en eller annen tid. Det er blitt ganske vanlig. Det er alvorlig men blir ofte ikke tatt på alvor. Kanskje fordi det er en stor klippe mellom å tenke og faktisk handle på tanken, men selv om det er et stort mellomrom burde vært eneste lille tilfelle av tanker bli tatt på alvor. Siden når tanken først er der og blir sterkere kan det fort skje en handling som kunne ha blitt stoppet hvis personen bare hadde blitt hørt på. 

 

 

#blogg #hverdag #personlig #foto #selvmord #selvmordstanker #menneske 

In Order To Be Irreplaceable, One Must Always Be Different

Dette er også en del av samlingen min "Mental Illness", bare at den er litt "lysere" enn de andre jeg har laget. Dette er liksom slutten av serien, men jeg kommer til å lage flere som skal være i midten. Denne betyr at alle er unike bare du har mot til å skille deg litt ut.  Med å tørre å være deg selv er du uerstattelig. Dette maleriet ble litt mer prinsesse aktig enn det jeg prøvde på, haha. Men den ble uansett litt søt da.   Jeg driver også med 5 andre malerier nå som ikke er helt ferdig enda, men det nærmer seg. Poser de ettersom jeg blir ferdig med dem.Jeg gleder meg til jeg blir ferdig med dem for da skal jeg nemlig fikse en utstilling, som skal nettopp handle om dette, mentale sykdommer.


 

Hva syntes du om maleriet?

 #hverdag #blogg #maleri #art #kunst  #jente #kvinne #akryl #roser

Naturlig

Jeg må si at jeg alltid har vært glad i naturlig sminke. Det fremhever alltid det beste i ansiktene til folk.  Også syntes jeg at jeg ikke trenger så mye sminke til dette håret. Det er liksom mye i seg selv. Gruer meg til å ta flettene ut. I dag har jeg vært i Sverige med noen ansatte og beboere. Sverige har egentlig ikke så mye spennende, bortsett fra godisen. Jeg kjøpte meg en ny leppestift fra IsaDora som jeg har på her. Jeg kjøpte også en Anastasia Brow Pomade eller hva nå den heter i Taupe siden jeg skal farge håret blondt etterhvert. Vet ikke helt åssen jeg kommer til å se ut med blondt hår, men men. Tror jeg kler det meste.

 

Hva sytes du om naturlig sminke?
 

#blogg #hverdag #skjønnhet #choker #mote #hår #hair #fletter #sminke #makeup #boxbraids

Long Hair Don´t Care

Jeg tenkte det snart var på tide å ta ut flettene, siden etterveksten min er på vei ut. Jeg kommer til å savne flettene når de er vekk. Det er så deilig å ikke måtte ta vare på håret like mye som du må uten fletter. Alt blir så mye enklere med dette håret. Jeg har faktisk forventet mye mer hat enn det jeg har fått. Jeg fikk noen stygge blikk av noen jenter på senteret for en stund tilbake. Men ikke noe mer enn det faktisk. 

 Nå sitter jeg og ser på Supernatural sesong 1. Den er så utrolig spennende, jeg husker jeg så mye på den før når jeg fikk lov til å låne broren min sin netflix. Jeg husker ikke så mye fra serien, derfor blir det ekstra gøy å se på den. 

 

Har du hatt sånne fletter før?

 

#blogg #hverdag #sminke #hår #fletter #mote #fashion #hair #makeup #beauty #skjønnhet

The Lonely Girl

Som nevnt tidligere har jeg sett en demon jente siden jeg var liten. Jeg postet for ikke så lenge siden et bilde av henne som jeg har malt. Jeg er ikke lenger redd henne. Jeg pleide å hyl gråte når jeg så henne fordi jeg var så redd. Hun ser så skummel ut. Men nå har Storm hjulpet meg med å innse at hun ikke er farlig i det hele tatt. Hun er nå blitt en god liten venn som jeg kan snakke med innimellom når hun kommer frem. Alt hun ville var bare å få oppmerksomheten min og ikke bli ignorert.  Hun ville bare ha en venn å snakke med. Hun ville bare ha noen som hun kunne føle seg trygg på.

Hun kom når jeg var liten og gjorde meg ingenting, hun bare sto der. Helt til jeg sa "herregud, la meg være i fred". Da klikka det for henne, hun begynte å komme bort til meg, slå meg. Kaste ting på meg, bite meg. Kutte meg. Hun pleide og komme rett opp i ansiktet. Hun pleide å ligge over meg i sengen så jeg ikke kom meg opp og ut av den. Hun hadde i det siste begynt å skrike til meg. Hun var trist og sint fordi jeg ignorerte henne når alt hun ville var å være der for meg, jeg var for redd til å innse det. Hun er bare en yngre versjon av meg. Hun er den personen jeg kunne ha blitt men isteden ble jeg meg.

Men så sa Storm at hun ikke kan skade meg eller gjøre meg noe, at det var jeg som gjorde det mot meg selv. Hadde det ikke vært for han hadde jeg aldri fått vite at alt hun ville var å ikke være uønsket. Han sa også at ingen er onde, de blir bare onde av grunner. Hun er bare en liten søt jente. Hun har nå blitt en lillesøster for meg. Hun heter svart øye og er 9 år gammel.  Jeg ser henne nå og da og snakker til henne når jeg kan og det ikke er folk rundt som kan få meg innlagt for å snakke med meg selv. Hun er kjempe hyggelig og morsom. Hun ser fortsatt litt skremmende ut med blodårer i ansiktet og sånn. Men sånn går det når man dømmer folk før man blir kjent med dem. "Don`t Judge A Book By It`s Cover".

 

 

#blogg #hverdag #personlig #demon #jente #fashion #schizofreni

Fregner

Jeg elsker sånne små fregner over nesen og under øynene, så jeg tegnet på noen. Jeg har egentlig små fregner der selv, men de kommer mest fram på sommeren.  Vet ikke helt hvorfor jeg bare har de på sommeren og ikke vinteren. Jeg syntes også baby hårene i panna er også så søtt. 

Igår var jeg på besøk hos broren min og møtte nevøen min på 2 og et halvt år. Han er så nusselig. Jeg møtte også den andre broren min i går på kvelden. Så da manglet det bare den tredje broren. Hyggelig var det ihvertfall, det er ikke så ofte jeg får sett dem.  Jeg fikk også se pappa og fetteren min. Det er ikke så ofte jeg får sett dem heller.

Hva syntes du om fregner?
 


#blogg #hverdag #fregner #sminke #hår #fletter #hair #beauty #skjønnhet #makeup #boxbraids

Fenty x Puma

Jeg fikk pakken fra zalando i går og fikk den aller nydeligste kjolen som Rihanna har designet. Den er kjempe behagelig å ha på. Også ser den utrolig fin ut.  Den var litt i det dyreste laget men gud jeg måtte bare ha den! Jeg elsker alle kolleksjonene hennes og tror jeg må kjøpe mer derifra. Storm tok disse bildene, og som alltid er han en kjempe flink fotograf. Jeg ser kanskje litt sur ut på bildene  men det var utrolig sterkt lys ute, haha! Nå skal jeg kose meg videre med kjæresten min. Ønsker alle mine lesere en god helg!

 
 

Hva syntes du om kjolen fra kolleksjonen hennes?
Har du sett resten av kolleksjonene hennes?

 

 

#blogg #hverdag #mote #fashion #kjole #rihanna #foto #bilder #hår #sminke #antrekk #outfit

Stemmene i hodet

Til deg som sier at jeg må roe meg ned fordi andre prøver å sover her i huset. Det er ikke bare så enkelt at jeg kan knipse med fingeren og si "nå er jeg rolig". Det fungerer ikke sånn. Når jeg står der i en krok og hører høylytte stemmer, tror du at jeg hører det du ser når du snakker lavt til meg? Eller når du er i gangen og jeg er på rommet og du skriker at "nei, ikke dunk hodet i veggen fordi folk prøver å sove". Tror du jeg greier å kontrollere panikken min så enkelt? Nei det gjør jeg ikke. Når stemmene skriker til meg at jeg er verdiløs og må dunke hodet i veggen.  Så klart gjør jeg det for å få dem til å stoppe å skrike det til meg. Det eneste som egentlig hjelper er å stå imot det dem sier. Men det er ikke så enkelt når du er alene om det og ingen er rundt for å distrahere meg. Det er nesten umulig å distrahere meg når jeg hører stemmer. De blir for høye og overdøver alt annet. De er skumle og derfor hører jeg på hva de sier. 

Og du som spør om jeg trenger hjelp til noe. Jeg hører ikke deg heller. Og nei, jeg trenger ikke hjelp fra deg, fordi det er ingen ting du kan gjøre når jeg hører stemmer. Men takk for at du prøver ¨være der for meg. Jeg liker at folk er rundt meg, men dere treger ikke snakke heller. Bare være der. Det fungerer det også, det er i hver fall bedre enn å være alene med stemmene. 

Til deg som prøver å få meg ut av kroken bak skapet mitt. Ikke engang gidd å prøve, jeg går ikke vekk fra kroken når jeg har det sånn her. Det er trygghets kroken min, som jeg har nevnt før. Jeg liker å gjemme meg bak skapet. Jeg foretrekker å være på et trangt sted hvor ingen kan røre meg. Så da vet jeg at stemmene ikke kan skade meg på noen måte. Jeg liker det spesielt da jeg ser demon jenta. Fordi hun kommer aldri bak der for en eller annen grunn. Så der forblir jeg alene. Med mindre personalet kommer bort da, de har en tendens til å komme nærmere. Det gjør heller ikke noe.

 

#blogg #hverdag #foto #syk #angst #personlig #meg #life  #anfall #panikk

Besvimte i natt

I natt har jeg vært veldig dårlig. Jeg fikk stemmer og greide ikke roe meg ned. Så fra klokka var ca 20.00 til 23.30 frika jeg ut og hyl grein. Men så ble det bedre en stund, helt til klokka var ca 04.30, så begynte stemmene å komme igjen. Så rundt en halv time senere så skulle jeg gå på badet. Men på vei ut av rommet mitt ble stemmene høyere og jeg ble svimmel. Så da datt jeg ned og jeg vet ikke hvor lenge jeg var der. Når jeg våkna måtte jeg fortsatt på do så jeg reiste meg opp og gikk ut i gangen og bort til døra. Jeg tok tak i dørhåndtaket og ble skikkelig svimmel igjen mens stemmene skrek til meg. Så besvimte jeg igjen. Når jeg våkna gikk jeg bre å la meg tilbake i kroken med dyner over og under meg så jeg lå litt mykt på gulvet. Jeg har aldri opplevd å besvime når stemmene blir høye. Det er helt nytt for meg. Så klart har jeg besvimt før, men av andre grunner. Så jeg syntes dette var litt rart. Kanskje det ble for mye for meg og kroppen min bare sa nei.
 

Har du besvimt før?#blogg #hverdag #kropp #sjel #besvimte #personlig #innlegg #schizofreni

Oransje leppestift

I dag skal jeg bare late meg hele dagen. Jeg fikk tatt noen bilder av sminken min i dag da. Jeg elsker denne oransje leppestiften fra Lime Crime. De lukter så godt! Jeg får lyst til å spise den isteden. Baby hårene mine er helt ute av kontroll, haha. Men det er sånn jeg liker dem. Jeg elsker  fortsatt håret mitt, selv om det begynner å bli tungt og siden det er så langt kommer tuppene ned i maten og malingen min,  haha. Så når jeg spiste ris her om dagen var det ris overalt nederst på den ene fletta som jeg lar ligge løst. Lol. Men det er verdt det uansett. 

Jeg har fått lov til å male nede på biljard rommet i boligen min så jeg har malt en foss. Jeg skal male mer og når jeg er ferdig med dette prosjektet viser jeg det her. Det er et ganske stort rom egentlig. Så det blir en utfordring å finne på noe å male på alle veggene. Tenkte jeg skulle male sånn at det ble forskjellige "bilder" på veggene som liksom henger litt sånn løst her og der. Det blir spennende.

Hva syntes du om håret og sminken?

 

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #beauty #skjønnhet #trend #mote #choker #hår #hair #flette

It's A Disorder Not A Decision

Som jeg skrev tidligere hadde jeg malt et bilde av hun demon jenta jeg ser. Det var tøft å male henne siden da måtte jeg faktisk se på henne. Hun pleier å la meg være i fred hvis jeg bare ignorerer henne, men jo mer jeg tenker på at hun er der jo mer plager hun meg og dunker hodet mitt mot veggen, og ja. Det jeg har nevnt tidligere. Jeg har kalt denne "I'ts A Disorder,  Not A Decision" Jeg har valgt å kalle den det siden jeg har ikke valgt å se henne. Jeg bare gjør det. Uten å vite helt hvorfor, men  så klart har det jo med sykdommen min å gjøre. Jeg skulle ønske jeg bare kunne leve normalt og ikke se og høre de tingene jeg gjør. Jeg blir vettskremt av det, men jeg har ikke noe valg. Tenk deg å sitte stille på rommet for å så se opp over PC'en og plutselig står hun på dette maleriet her over og stirrer deg ned. Du hadde blitt redd du også. 

 

Hva syntes du om maleriet?

 #hverdag #blogg #maleri #art #kunst #demon #jente #kvinne #akryl

hits