Ariel Calypso - -

Maleri - Pride

Personlig så er jeg veldig glad i svart leppestift. Bruker det veldig ofte, både på meg selv og i malerier. Ble også veldig overrasket når jeg fikk til rosene bare på 3 timer. Vanligvis bruker jeg mye mer tid på noe så detaljert.

Har glemt å nevne at jeg tok en tatovering på fingra/hånda/håndleddet for ikke så lenge siden, den 26 April. Skal få tatt bilde av den og så vise den her snart.

"Pride"
 

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil #smile #hobby #håndverk  #roser #rose

Maleri - Fossen

Dette maleriet er litt gammelt, men har ikke fått posta det enda. Jeg skal poste litt nå og utover de neste dagene. Driver med to bilder som hører sammen, er litt inspirert av demoner, så gleder meg til å poste dem. "Fossen" kalte jeg denne, elsker åssen de ser ut, så lagde min egen. De er så beroligende.

Flyttingen har også gått bra, kommer godt overens med vaktene og har ikke hatt noe problem med de andre beboerne. Skal kjøpe meg en ny sofa snart, så når jeg får orden på det så skal jeg legge ut noen bilder. Har ingen møbler enda(som er mine), siden det er første gang jeg flytter, har bare bodd for meg selv i en og en halv måned.

"Fossen"

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil #smile #hobby #håndverk  #foss #natur #foto

hits