Ariel Calypso - - hits

Maleri - Complete Perfection

Jeg sitter her og driver med innlegget om NYX soft matte lip creams. Nesten ferdig, men blir opptatt i hele dag, så den kommer nok i morgen.

Tatoveringene er utrolig vanskelige å male, de blir rett og slett for små. Kjolen var ganske gøy, tøy er alltid vanskelig å male. Greide ikke finne på navn til denne, så jeg fikk hjelp av tante Wenche. Takk for navn :)


 

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #hobby #håndverk   #svart

 

 

Min 20 årsdag

I går ble jeg 20 år, ingen tenåring lenger. Ble bare stygge selfie bilder, jeg hadde det gøy med familien så glemte heeelt at jeg skulle ta bilder av antrekket mitt. hahah. Det ble rosa sminke, hvite ringer og svart kjole med choker. Er egentlig ikke så fan av rosa, men jeg syntes jeg kler det bra. Jeg har glemt å ta bilde av en tatovering jeg tok for ca 2 måneder siden i Lillestrøm hos Sabelink. Hadde en flink tatovør som gav meg rette streker og gjorde detaljene jeg ville ha perfekt. Skal ta et bilde senere.

  


Hva har du gjort i dag?
Når har du bursdag?

 

#hverdag #sommer #tattoo #hår #sminke #mote #lørdag #blogg #blond #beauty #sol

 

Maleri - Saviour

Dette maleriet er min nye favoritt. Er så fornøyd med uttrykket, øyna,  fargen på håret, hudtonen, det lille smilet, og ja, egentlig alt. Har lyst på sånt hår selv, men tror jeg skal vente en stund til rosa fargen min går ut.

Jeg har kjøpt mange  nye produkter fra NYX, De har fått dem in på H&M. Jeg har kjøpt 7 leppekremer, 2 øyenskygger og 2 eyelinere, så jeg skal lage et innlegg om det som jeg har gjort med de matte leppekremene fra H&M. Det blir nok til at jeg kjøper enda mer. Er ganske fornøyd med alle tingene jeg har kjøpt før.

Bursdags feiringen min i går gikk bra. Det kom mange fra familien. Skal feire litt senere også, siden jeg ble 20. broren min ble 30 for ikke så lenge siden, og mamma blir 50 om en uke. Så da går vi sikkert ut og spiser.

"Saviour"

Hva syntes du om maleriet?
Har du gjort noe / skal gjøre noe spennende i løpet av uken?#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil  #hobby #håndverk #blond #brun #øyer #kors #kristen

Maleri - Robyn, The Fairy

Nå sitter jeg hjemme hos mamma, er her til Tirsdagen. Venter spent på om jeg kommer inn på den skolen  jeg har søkt på(Påbygg), jeg håper det, ellers vet jeg ikke hva jeg gjør fordi jeg trenger  det året for å søke meg inn på kunstakademiet i Oslo. Så krysser fingra.  Også har jeg bursdag i morgen så er her for å feire. Jeg blir 20år. Ingen tenåring lenger!  Skal til Sverige på Tirsdag når vaktene henter meg. Og så til Oslo på Onsdag. Kan ikke bli for mye shopping da, haha, må spare litt også.

Har såå mange ideer til nye malerier og så  liten tid i døgnet, litt trist egentlig. Dette maleriet er enten en alien eller en fe. Litt av begge deler kanskje. Det er veldig annerledes fra det jeg pleier å gjøre, men prøver litt nye ting.

Som nevnt før, begynner jeg alltid med huden.

Her driver jeg med håret.

"Robyn, The Fairy"


Hva syntes du om maleriet?

 

#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #hobby #håndverk  #fe #svart #hvit #rosa #grønn

Maleri - Demons (2/2)

Her er 2/2 av demonene. Ble veldig fornøyd med skyggene. Har fått mange fine kommentarer på denne. 

"Demons" (2/2)

 

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil #smile #hobby #håndverk  #demon #svart #hvit

Maleri - Demons (1/2)

Her er 1/2 av demonene jeg har laget. Ble litt "basic", tenke jeg skulle lage litt "rene" malerier uten så mye pynt. Ble veldig fornøyd med denne.  Rihanna kler absolutt alt! Skal poste 2/2 senere, den er ikke helt ferdig enda.

Jeg har vært hjemme hos mamma en tur fra Mandag til i dag(Onsdag), så da skal jeg tilbake til boligen min i Fetsund. Blir godt å slappe av etter å ha lekt med nevøen min, Liam. Mamma har kjøpt et lite basseng til han, så han har plasket i det i hele går, også syntes han at det er veldig gøy å drikke vannet og sprute på folk.

"Demons" (1/2)

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty  #hobby #håndverk  #hvit #svart #demon