Ariel Calypso - - hits

Suicide Squad

Har sett noen klipp av filmen "The Suicide Squad", men har ikke sett hele enda. Jeg drar nok snart på kino og ser på den snart. Så i dag tenkte jeg at jeg kunne gjøre en sminke fra filmen, så da ble det Harley Quinn. Hun er utrolig pen, og sminken er såå kul. Hun minner meg litt om Emilie Autumn, som har vært min favoritt i mange år nå. Også måtte jeg bruke blå øyenskygge på håret, lol. Tenkte jeg kunne bare farge det, men jeg har fargene hjemme hos mamma, så jeg må nok vente litt med det.

Nå sitter jeg og gjør meg klar til skolen i morgen, også må jeg rydde på rommet, men æsj, hvem gidder det. Så blir nok kanskje å gjøre det i morgen i steden. Jeg har også fått tannlege time den 19.09 kl .09.00. Jeg haater å gå til tannlegen, men må man så må man. Har tross alt skikkelig vondt i tanna mi. Jeg fikk også svar på blodprøvene mine for ikke så lenge siden, det viser seg at jeg har vitamin B12 mangel. Så jeg må nok ta tilskudd av det. Er så kjipt å måtte ta det hele tiden.Hva syntes du om sminken?
Har du sett filmen?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder #suicidesquad #harleyquinn

Feeling blue

I dag ble det også en liten tur til Strømmen Storsenter, shoppa en bukse, en sminkekost(blender) og fake vipper som jeg har på nå, de ser utrolig ekte ut. Det ble liksom ikke for mye siden jeg tok på en veldig blå øyenskygge, OG blå lepper. Bruker Skylie leppekrem som sikkert de fleste vet at er Kylie Jenner sin egen. Hun har i mørkeblå også som jeg må få kjøpt snart Elsker disse, også når jeg tar den på lukter det såååå godt.

Jeg hører på Rihanna hele tiden nå, de nye sangene er bare rå fine. Også har jeg hørt litt på sånne topp pop sanger, som jeg egentlig ikke pleier å gjøre. Menmen, det er jo noe bra der. Så her sitter jeg da og synger, mens naboen sikkert sitter og ler seg i hjel, jeg hører jo ut som en hval, lol. Jeg skal gå til butikken nå og kjøpe sånn yoghurt is med Brownies og karamell. Den er så digg!

Også er jeg fortsatt solbrent, hehe. Sterk sol i det siste og jeg glemmer hele tiden å ta på solkrem, dumme meg!

Hva synted du om sminken?
Hva har du gjort/skal gjøre i dag?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder #strømmen #shopping #senter #kyliejenner #kylie #skylie #kyliecosmetics


 

Store vipper

Store vipper er bare elsk! Jeg går mer for de naturlige vippene enn sånne tykke. Denne var veldig fin til å være så lang ytterst, jeg pleier ikke gå for sånne vipper. Min nye leppekrem fra NYX, bruker den i fargen "Babydoll", den er utrolig fin altså! Anbefaler den hvis du vil ha en nude farge. Går enkelt over leppene. Men jeg anbefaler den ikke hvis du er sånn som må bruke lipgloss eller ikke vil ha tørre lepper. For alle matte leppekremer får du tørre lepper av, men så lenge du putter på vaselin eller noe som gir fukt til leppene etterpå så går det bra.

I går var jeg ute på shopping på Strømmen storsenter, det er såå mange butikker at man nesten går seg vill. Har bodd i Fetsund i 5 måneder og har vært på Strømmen mange mange ganger, men er fortsatt ikke helt kjent der. Favoritt butikkene mine nå for tiden er  New Yorker, Høyer, og Smoothie xChange. Kjøpte en lace genser til 1200 på Høyer. Dyreste genseren jeg har. Skal vise den senere.
 


 

Hva syntes du om sminken?
Hva har du gjort/skal gjøre i dag?


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder #strømmen #shopping #senter

Maleri - Rihanna

Har helt glemt å poste denne. Har vært opphengt i å skrive om sykdom, lol. Men her er det siste maleriet jeg har malt. "Jewelry". Har ikke fått malt noe den siste måneden, blir nok ikke så mye kunst poster nå, fokuserer mer på skole. Men jeg poster fortsatt sminke, og jeg skal poste noen av de maleriene jeg ikke har fått posta enda. Også driver jeg med et innlegg om dissosiativ lidelse, så den kommer om ikke så lenge.

 

Hva syntes du om maleriet?

 

#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #hobby #håndverk #svart #smykker #piercing
 

 

Brown makeup

Brun slår aldri feil, det passer til så og si alt. Litt dårligere kvalitet på bildene i dag fordi kameraet mitt gikk tom for strøm, også ligger laderen min hjemme, pleier alltid å ta den med, men nå glemte jeg det, fader. Så da ble det bilder med mobilen. Toppen jeg har på er ny, den er fra Bik Bok. Elsker sånne gensere/kjoler med chokere.

Liam spiste litt chicken nuggets i går. Tok bilde av han når han drakk milkshake, men kameraet mitt gikk tom for strøm så det ble ikke så mange andre bilder. Det var så sterk sol, så jeg ble solbrent på halsen.. HATER å være solbrent.

Nå skal jeg lage Taco til meg, broren min, pappa og mamma, vet ikke om bestemor liker taco, så hun spiser sikkert noe annet tror jeg. Er ikke så lenge siden jeg spiste det, boligen lagde det til lunch faktisk. De pleier å lage det så sterkt. Jeg lager en litt mildere versjon.

 


 

Hva syntes du om sminken?
Hva skal du i dag?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder

Green makeup

Siden jeg har hatt veldig mye natulig sminke i det siste tengte jeg at jeg kunne legge på litt farge. Så da ble det gul og grønn. Det er sikkert flere år siden jeg har brukt grønn nå, så da fikk jeg lyst til å prøve. Også eeelsker jeg chokere, har sikkert 30 chokere eller noe. Noen har jeg hos mamma og noen har jeg hjemme i Fetsund. Så nå fikk jeg endelig prøvd ut denne chokeren som jeg har hatt i 2 år, ubrukt, haha!

I dag skal jeg kanskje ut med Liam igjen. Kjøpe milkshake og chicken nuggets, og se om han er like glad i chicken nuggets som han er i milkshake. Han drakk opp ca 5-6dl milkashake i går. Jeg skjønner ikke åssen den lille magen hans får plass ti alt det han spiste og drakk i går. Nå sitter jeg og spiser Stratos sjokolade, spist opp halve på ca 3 timer, lol. Ikke noe rart at man legger på seg når man spiser så mye sjokolade i helgene.

Hva syntes du om sminken?
Hva skal du i dag?

 

#blogg #hverdag #skole #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder

 

Dagens sminke

Elsker å bruke lilla leppestift, jeg syntes det er så fint, men siden den er så mørk går jeg får en litt mildere øyenskygge. Brukte lilla eyeliner, men det er ikke så synlig på bildene. Må snart farge håret igjen også. Jeg har egentlig alltid ikke likt blondt hår på meg selv, men det var den eneste hårfargen jeg ikke har hatt på evigheter. Har hatt den når jeg var mindre, når jeg var naturlig blond. Men det er sikkert 7-8 år siden.

I går kom jeg hjem til mamma igjen. Var med nevøen min i dag, også gikk vi en tur til Jafs. Jeg lot han smake på milkshaken min. Han drakk den opp nesten med en gang. Det gjorde jeg også da men, haha.
 

Hva syntes du om sminken?
Hva har du gjort/skal gjøre i dag?

 

#blogg #hverdag #skole #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder

Naturlig sminke

Nå prøve jeg en annen leppekrem som ikke var så tørr. Liker den så godt! Utrolig god å ha på. Peier å ha mørkere bryn, men siden det skulle være naturlig brukte jeg en farge som var lik min egen. Utrolig lenge siden jeg ikke har brukt noe øyenskygge. Pleier alltid å ha på litt øyenskygge og leppestift, det er et must i hverdagen min. Har stygge arr i panna som ikke går vekk med sminke, så bare ignorer de.

Skolen i dag gikk helt fint, naturfag læreren var skikkelig morsom. Fikk også vite at jeg har fri på Mandager framover. Det er skikkelig digg! Trenger mye søvn jeg som er så syk. Også skal jeg til Sverige etterpå så da blir det GODIS! Det blir mye billigere å kjøpe der enn her. Kanskje noen sminkekoster også.

Hva syntes du om sminken?
Har du begynt på skole?

 

#blogg #hverdag #skole #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder

Første skoledags sminke

Siden det er første skoledag og ingen kjenner meg, tenkte jeg at jeg kunne gå for en naturlig sminke, noe som jeg ALDRI gjør. Vanligvis går jeg får litt Heavy med farger og smykker rundt i trynet. Men det ble vellykka allikevel. Bortsett fra leppene mine som ble utrolig tørre etter hvert.

Uansett, skolen gikk fint. Helt til den slutta og jeg skulle skrive til boligen at de måtte komme og hente meg.  Jeg satt og venta i 1 og en halv time, men ingen svar og det tar bare 40 min fra der jeg bor til skolen, så jeg lurte på hva de drev med, men telefonen dems fikk ikke meldingene mine. Sååå da kom jeg på at jeg kunne sende melding til mamma og spørre om hun kan ringe boligen og så si at de må hente meg, men da hadde jeg bare 1 prosent strøm. Sola var sterk og jeg så ikke noe på telefonen, den var helt svart. Så da måtte jeg bare gjette meg fram til mamma sin side og gjette meg fram til bokstavene. Når jeg endelig fikk sendt meldingen gikk sola vekk så jeg fikk se svaret hennes. Da skrev hun at hun måtte få nummeret, jeg trodde hun hadde det men det hadde hun ikke. Så da måtte jeg tilbake og finne nummeret. MED BARE 1 PROSENT STRØM! Så da begynte nervene mine å spille sin gang. Tenk om jeg ikke får sendt meldingen med nummeret og så må jeg sitte her enda lenger. Men jeg fikk sendt det, og etter 2 og en halv time kom de endelig å henta meg! Gjett hvor glad jeg ble for å ikke sitte i stekende sol enda flere timer. Faen, aldri igjen skal jeg gå uten en mobillader.


Hva syntes du om sminke?
Har du begynt på skole i dag?

 

#blogg #hverdag #skole #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder

Vil du bli tegnet?

Jeg har veldig lyst til å tegne i svart-hvitt, tegne med promarkers eller male med farger. Så da  tenkte jeg at jeg kunne ta imot noen bestillinger, siden det er så mange som spør om jeg kan male dem. Så det er bare å kontakte meg her på bloggen, Facebook,  eller på e-mailen min; kaulitzalien@hotmail.com. Hvis du lurer på noe angående dette så er det bare å spørre! Jeg har også fått meg en facebook side for kunsten min. Så hvis du vil være med i trekningen av et maleri av deg selv er det bare å like! Trekker ut en random person. :)


Disse er lagd med promarkers, er veldig ny på dette.

Den til venstre og høyre er malerier, og den i midten er en blyant tegning.


Jeg kan også tegne barna dine eller noen andre du er glad i. Eller hvis du vil gi en gave til en venn. Alt er mulig, jeg greier å tegne det meste.#kunst #art #rihanna #tegning #blogg #hverdag #maleri #facebook
 

Min første tatovering

Det var veldig vondt på neglebånda. Det ble at jeg nøkka til hele tiden. Fingra var også vondt. Den øverste delen bare kilte litt. Jeg har designet tatoveringen min selv. Kommer nok til å ha flere tatoveringer. Man blir hekta på følelsen, hvis du har en tatovering vet du hva jeg mener.

Symbolet mitt på hånda blir kalt "Ægishjálmr", som betyr "Roret av Terror" (Helm of Awe) Det er et mektig symbol i norrøn mytelogi. Vikingene pleide å tegne dette symbolet i panna før de gikk ut i krig for å gjøre dem uovervinnelige.  Resten er bare pynt. Lett blandet av norrøn og henna. Jeg syntes ikke den lingner på henna i det hele tatt, men mange syntes det. Tror det kanskje er pga plasseringen. Den er litt inspirert av Rihanna sin tatovering på hånda.

Hva syntes du om tatoveringen?
Har du noen?

 

#blogg #tattoo #tatovering #hånd #norrøn #myteologi #arr #tekst #skrift #henna