Ariel Calypso - -

Grått hår

Siden kjæresten min har bursdag snart så tenkte jeg at jeg kunne gi et maleri til han. Den er ikke ferdig enda, men håper å få det til før neste helg da bursdagen hans er. Skal poste det her etter han har sett den. Tilbake til håret. Jeg elsker grått hår, som jeg tror de fleste gjør nå for tiden, har sett så mange med det. Jeg har alltid hat lyst til å prøve ut grått hår, så da bestilte jeg en parykk fra wish. Må si jeg liker den litt, haha. Jeg har til og med fiksa negla mine nå. Baby blå farge ble det vist. Har over 60 neglelakk farger, så har en del å velge mellom.  
 

Hva syntes du om håret?
Har du lyst på grått hår?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet   #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #blå   #hårfarge  #gråtthår #greyhair

Mørk øyenskygge

Jeg er utrolig glad i mørk øyenskygge, noe som jeg tror jeg har nevt allerede. Jeg kler det mye bedre nå som jeg har farget håret mitt. Altså denne øyenskyggen ble ikke sånn mørk mørk, men den er mørkere enn det jeg pleier å bruke. Jeg elsker denne hårfargen, den minner meg om da jeg var liten. Da hadde jeg naturlig brunt hår, nå har jeg bare blondt hår. Jeg har også gjort min elsk på Anastasia sine highlighter. De er så nydelige! Også bruker jeg de samme vippene fra Ardell hele tiden, greier meg ikke uten dem.


 

Hva syntes du om sminken?
Hva har du gjort/skal gjøre i dag? 

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder 

Nude makeup

I dag brukte jeg en palette som jeg aldri har brukt før, den er fra Technic. Det er et sånt veldig billig merke, men fikk så lyst til å prøve og se om den funker like bra som de andre jeg har. Hittil liker jeg fargene, men de var ikke veldig pigmenterte. Har ikke funnet en som har like farger enda, men skal til Oslo en eller anne gang i løpet av neste måned og kjøpe hvis jeg finner noe der. Som vanlig har jeg brukt NYX sin lingerie leppekrem. Skal begynne å bruke litt mørkere sminke nå som høsten kommer. Elsker mørk sminke.

Denne helgen har vært morsom. Jeg var med kjæresten på Fredag kveld hvor han fikk møtt mamma, tante, fetteren min, kusina mi og kjæresten hennes. Var utrolig hyggelig at de fikk endelig møtes. På Lørdag var vi hos han og spiste pizza, så på film og bare snakket. Utrolig god følelse å være forelska! Nå funderer jeg på hva jeg skal gi til han i gave, siden han har bursdag snart. Må finne på noe snart. Hvis du har noen tips er det bare å slenge inn en kommentar!
Hva syntes du om sminken?
Hva skal du/har gjort idag? 

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet   #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #blå   #hårfarge 

Endelig ny hårfarge

Ja, da var det gjort! Nå ble jeg brunette. Trodde egentlig ikke jeg skulle kle det først, men det gjorde jeg vist. En av vaktene hjalp meg med å farge det. Har lenge fundert på hva slags hårfarge jeg skal ha. Hadde brun når jeg var liten, så det var den naturlige hårfargen min. Så da ble det denne igjen. Kjæresten min digger den også.

Så må jeg unnskylde sårene i ansiktet mitt. Hadde et anfall i går kveld så jeg greide å klore meg selv i panna, kinnet, halsen og litt under haka. Jeg begynte å se eksen min og den lille demonjenta som jeg har skrevet om før, og hørte stemmer som skrek til meg. Jeg prøvde å kaste ting på dem, men de gikk ikke vekk. Jeg greide også å tråkke på noen av glasskåra, siden jeg kasta en kopp og noen boller.

Jeg fant en leppestift som var lik hårfargen min, så denne må jeg nok kjøpe flere av, siden jeg kommer til å bruke den sikkert hele tiden nå. Også er den fra NYX. Fra den lingerie kolleksjonen. Elsker alle de fargene! 
 

Hva syntes du om hårfargen?
Har du farget håret ditt i det siste?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #blå #date #vipper #brunette #hårfarge 

Date makeup

Var veldig usikker på hva slags sminke jeg skulle ha på. Men er så glad i disse fargene til blå øyne, så da ble det dette. Jeg må kjøpe nye farger som ligner på disse fordi mine er snart tomme. Leppestiften min er fra NYX i fargen "Corset" Den er så naturlig. Også kjøpte jeg en topp til daten. Kjøpte den på Høyer på Strømmen storsenter til 1200,-. Jeg er egentlig ikke fan av lace i det hele tatt. Så jeg vet ikke hvorfor jeg falt for denne. Men det gjorde jeg altså. Den er jo så nydelig. Daten min likte den også.

Så i går var jeg på date fra kl 12 på dagen til 11 om kvelden. Først så kom han og faren og henta meg ved skolen også kjørte han oss til bowlingen. Vi spilte biljard først og så bowling. For første gang var jeg faktisk god på bowling, men jeg tapte da, haha. Så gikk vi på Manis Pizza og spiste pizza med ost og skinke. Utrolig godt altså. Så gikk vi til biblioteket der han prøvde å lære meg sjakk, men jeg er virkelig ikke flink til det, var første gangen jeg prøvde ordentlig. Jeg gav opp midt i spillet. Jeg må nok øve meg veldig mye på det, for jeg skal slå han i sjakk en eller annen gang. Så ringte han faren sin og han henta oss, så ble vi kjørt hjem til han og vi koste oss i 3 timer, selv om jeg sovna i armene hans hadde vi det gøy. Vi bare lå der i flere timer mens vi hørte på musikk og snakka. Han var skikkelig gentleman gjennom hele dagen. Er så utrolig glad for at jeg fant han. Også kvart over 9 om kvelden så var vi på kino. Vi så på Morgan. 

Hva syntes du om sminken og toppen?
Hva skal du gjøre/har gjort i dag?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #gull #date #vipper  #kjæreste #boyfriend #bowling #biljard #kino #pizza #topp #lace #mote #outfit #klær

Strong eyeliner

Jeg pleier ikke bruke eyeliner så ofte, men prøvde meg på litt sånn egyptisk. Ble litt mer normalt enn forventa, men jeg syntes det ble veldig fint.  Noen sendte meg sikkert 50 sminke looks i sta. Så da har jeg mye å prøve ut framover. Skal få prøvd de fleste, fordi de var alle kule! Gud jeg elsker å bruke blå, selvom jeg har hørt at hvis man har blå øyne så skal man ikke bruke blå øyenskygge. Det syntes jeg høres helt teit ut. Det er jo så fint!

Nå skal jeg spise pizza snart, med ost og skinke. OMG jeg elsker pizza! Også skal jeg på date på Lørdag. Gleder meg. Blir hele dagen også. Vi skal spise pizza, gå en tur, spille biljard eller/og bowling, og se på kino. Vi skal se på Morgan, som er en skrekkfilm. Vet ikke så mye om den filmen, men det finner jeg ut av å se på den, haha. Dette kommer til å bli en veldig fin dag!

Hva syntes du om sminken?
Har du vært på date i det siste?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #blå #date #vipper 

Ny choker

Jeg eeelsker chokere. Det gjør vell sikkert de fleste. Et must i hverdagen min. Jeg har alltid en eller annen choker på meg, også når jeg  sover og bader. Alltid har jeg på meg noen slags smykker. Har et armbånd jeg ikke har tatt av på hvertfall 6 år. Eller, har jo det når jeg har tatt rønken og sånt, men bortsett fra det, har jeg aldri tatt den av. Det er en slage som går rundt håndleddet. Den er ganske fin egentlig. Jeg har vært mye på wish sidne sider i det siste, hvis du ikke har vært der før kan jeg si at det er som ebay. Jeg syntes wish har mye finere ting.

Jeg ble også veldig glad i sminken jeg har hatt på i dag. Ombre lepper av NYX sine produkter. Bruker altså såå mye fra NYX etter det kom i H&M butikkene. Det har vært så mye utsolgt at det har vært nesten umulig å få tak i leppekremene, spesielt de Lingerie'ene. Jeg har altså 3 stykker. Men skal få kjøpt flere. Favoritten min av de alle er Babydoll, som er en av de lyse. (Kanskje faktisk den lyseste?)

I går var jeg altså vært i Sverige igjen. Kjøpte med Anastasias Glow kit. De er så utrolig bra, prøvde den nå, var utrolig fin på, men jeg tok på litt for lite merket jeg. Var også en tur innom mamma for å hente det nye bankkortet mitt. Så i dag skal jeg ned på politistasjonen og anmelde det. Så skal jeg sende inn en klage til banken. Skal prøve å få penga tilbake. Noen folk er altså bare så dumme.
  

Hva syntes du om sminken?
Har du glow kit'et, eller vil ha?

 


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #lilla #svergie #vipper 

Two toned lipstick

Takk til Storm som foreslo svart leppestift nede og rød på toppen. Syntes det ble litt kult egentlig og litt alternativt(er det det det heter?). Også er det veldig tydelig på bildene at leppe mi er skjev, bare for å få sagt det, haha. Jeg tenkte jeg skulle ha på vipper her, men fant ingen av vippene mine, jeg er så dum at jeg ikke setter de tilbake i "boksen" de først er i når man kjøper dem. Har sikkert mista 20 øyenvipper bare i år. At jeg ikke lærer! Jeg har en som ikke er åpna enda, som jeg fant i en gammel pose når jeg skulle bytte søppelpose. Lol.

Nå skal jeg snart en tur til Svergie, selv om det ikke blir noe shopping. Jeg ble hacka her forrige uke, eller kortet mitt ble hacka rettere sagt. Det var en som hadde brukt penge mine på bildeler faktisk. Så nå må jeg låne penger av mamma hver gang jeg trenger det. Så nå får jeg nytt kort, men det ligger hjemme hos mamma så jeg må vente en uke før jeg får det i hånda. Kjipe greier. 

Hva syntes du om sminken?
Hva har du gjort/skal gjøre i dag?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder #choker #rød #svart #svergie #vipper

Min voldelige eks

Først vil jeg nevne at dette kan kanskje være en trigger for noen, og at dette er veldig personlig. Jeg skriver ikke alt som har hendt siden dette har pågått i 6år. Det har gått litt opp og ned med han og de andre, men jeg skriver om noe av det. Jeg er ikke akkurat mester til å skrive om ting som har skjedd, det blir veldig vanskelig for meg, men jeg har prøvd så godt jeg kan. Jeg starter med å skrive om noen av de mest "vanlige" tingene han gjorde mot meg.

Jeg møtte en fyr fra Brasil. Jeg var 14 og han var 30. Stor forskjell, men han var en venn. Han kom bort til meg på en fest og begynte å snakke. Jeg syntes han var veldig hyggelig. Jeg har litt problemer med å se alder på folk, vet ikke helt om dette har noe med sykdommen min å gjøre, men uansett.. Dette var en alder for meg som jeg var veldig sårbar pga alt jeg så og hørte (schizofreni diagnosen min). Jeg ble veldig fort redd og følte meg veldig alene med dette. Så møtte jeg han igjen på en annen fest. Vi begynte å snakke enda mer, og han fikk meg til å smile. Jeg følte meg trygg med han. Jeg følte meg sett.  Så spurte han om jeg ville ha noe å drikke, siden jeg tørte ikke å gå og forsyne meg selv av det som sto der. Så kom han tilbake med alkohol. Jeg er ikke så fan av det, men følte det var flaut å ikke drikke det opp. Så drakk jeg noen til. Ble litt full kan du si. Når festen var over snakka vi enda mer, og så kjørte han meg hjem. Sånn var det jeg møtte han som tilslutt skulle gjøre livet mitt til et helvete og ødelegge det.

Jeg banker på døra, går inn og sier "Det er meg, Silje". "Hallo" får jeg til svar. Jeg går inn i stua og setter meg i sofan ved siden av han. Han stryker meg på hode og kysser meg på kinnet. Jeg smiler og spørr om hva han ser på TV. Han så på CSI som vanlig. Han holder meg på låret. Det gjør han alltid, fram og tilbake. Han går inn på kjøkkenet og henter noe brus til oss. Han kommer tilbake og setter seg på bordet foran meg. Han spør "Åssen har skolen gått?" Jeg svarer at det har gått fint, men ble litt usikker på en av oppgavene vi hadde. Han setter seg ved siden av meg og drar låret mitt bort til han og snur på hodet mitt. Han stirrer på meg før han prøver å kysse meg igjen. Jeg trekker meg litt unna og ser ned. Han spør "Hva er det?". Jeg svarer "Ikke noe". Han prøver igjen. Jeg sier "Nei, jeg vil ikke", og dytter han vekk. Da blir han sur og griper tak i hånda mi som jeg brukte til å dytte han. Så prøver han å kysse meg enda en gang. Jeg skriker "Nei!", han slapp hånda mi  og jeg går ut i gangen for å ta på meg sko.Han kommer etter meg, griper meg, og sier at han ville ikke gjøre det, men at jeg ikke gav han noe valg. Jeg som er redd, bare fortsetter å sitte der, til han snur seg og ser på tv'en, jeg tror han reagerte på noe. Så da tar jeg sjansen og reiser meg opp, men da ser han meg og jeg setter meg ned i sofaen igjen. Han setter seg på bordet foran meg igjen og tar av seg genseren. Han reiser seg opp og begynner å ta opp knappene på buksa. Da visste jeg hva han ville. Men jeg var ikke klar. Han ville ha sex, igjen. Så snudde han seg fordi han hørte noen ute snakke. Så da løp jeg til trappa, løp opp og gikk inn på badet, der satt jeg i sikkert 1 time. Han banka på og maste hele tiden, han sa "Unnskyld Ariel, jeg mente ikke å bli sint" og sånn driver han i sikkert et kvarter. Noen ganger blir han sur og sparker og slår i døra. Jeg sier bare  at jeg trenger litt tid for meg selv. Alt jeg vil gjøre er å gjemme meg.Så da jeg endelig tørte å gå ut av døra og ned trappa, så jeg han sitte i stua. Når han ser meg går han bort og blokkerer meg så jeg får ikke gått videre. Han spørr om alt går bra og stryker meg på kinnet. "Ja", svarer  jeg. Han lener seg framover og gir meg en klem. Han klemmer hardt. "Du lukter godt" sier han. "Jeg beklager, jeg mente ikke å bli sur".  Typiske ord for han å si, det kommer om igjen og om igjen. "Du vet jeg blir fort sur". "Unnskyld". Det eneste jeg greier å si er "unnskyld". Jeg blir ikke sint noe som jeg sikkert burde bli. Jeg blir lei meg, over at han føler seg dårlig. Jeg vil gjøre det bedre, fordi det er min skyld at han føler det sånn. Jeg føler meg slem som nekter han å kysse meg, som nekter å ha sex med han. Han er jo egentlig ganske snill. Han er sjarmerende og sier alle flotte ting til meg. At jeg har pene øyne, fint hår, han elsker kroppen min, liker stemmen min, smilet mitt.  Han sier jeg er alt han ønsker i en jente. Uansett, han klemmer meg hardt og holder rundt meg lenge. Ganske godt egentlig. Han hadde laget kylling og ris som er favoritt maten min. Han har laget det mens jeg satt på badet og gråt. Han vet det er favoritten min. Så han tok tak i armen min og viste meg bort til sofan, jeg satt meg ned og spiste mens vi så på enda mer CSI.

Når jeg var ferdig la jeg tallerken på kjøkkenet. Han går opp av sofaen og sier  "kom her". Så da reiser jeg meg opp og går etter. Han vipper med hodet som betyr "kom". Selv om jeg ikke ville, ble jeg med for å ikke skape mer drama. Han holder meg i hånda, og vi går opp trappa, jeg er ikke sikker på om han vil til badet eller soverommet. Men jeg bare går etter. Han vil på soverommet, da vet jeg hva han vil. Han dytter meg inn og låser dåra. Jeg står helt stille. Han begynner å beføle seg oppover beinet mitt, jeg har på skjørt som har en sånn åpning på siden. Han tar den av. Så tar han av genseren sin. Kysser meg og dytter meg bakover. Han ber meg ta av toppen min. Jeg sa jeg fryser, så jeg vil ikke. Men han var veldig klar på at jeg måtte ta den av, han sa "Jeg kan varme deg". Han sier til meg at han elsker meg og jeg er den peneste jenta han vet om. Han stryker meg på kinnet og kysser meg. Jeg liker det ikke, men har ikke noe valg. Hvis jeg sier nei eller dytter han unna blir han sur, stam i blikket og  sier "Ikke!". Jeg blir redd og bare lar han fortsette. Han tar av resten av klæra og dytter meg enda mer til jeg detter i senga. Jeg tok av toppen min, han smiler, stryker meg fra magen og oppover, jeg liker ikke at han rører ved meg, men hva slags valg har jeg? Enten bli slått, sparka og voldtatt eller bare voldtatt. Så da ble det det siste. Jeg kan ikke uttrykke nok hvor mye jeg hater å gå rundt med blåmerker. Jeg ble helt nummen, vet ikke helt hva jeg skal si eller gjøre. Jeg ble ødelagt.


Dette var altså èn av sikkert 100 hendelser.  Her er en annen. Dette var litt lengere inn i forholdet. Noe av det mest ubehagelige jeg noen gang har opplevd.

Vi møttes ute på gaten, også går vi litt rundt, siden jeg liker å gå turer. Jeg møter han for det meste på kvelden, og noen ganger når jeg skulker fra skolen. Nå ville han til ei venninne av han. Jeg tenkte ikke at det var noe rart med det. Han sa "Jeg vil at du skal hilse på ei venninne". Så da tenkte jeg ja vel, det blir hyggelig. Men det var det ikke!  Når vi kom fram var hun hyggelig og sånn, og siden jeg liker kvinner på en romantisk måte så begynte jeg å like henne litt. Vi kom på besøk til hun flere ganger, og jo mer jeg var der jo mer likte jeg henne. Så tok eksen min med meg opp på soverommet hennes, jeg skjønte ikke hvorfor. Kanksje han ville ligge med meg her også, da tenkte jeg, men det ble litt rart siden vi er jo i HENNES soverom. Så kom han tett inntil meg og tok tak i hoftene mine og dro meg inntil han. Jeg sa "Ikke her" "Ikke hos henne".  Men han hørte ikke, så da tok han av meg buksa og sin egen. Jeg dytta han vekk, men det hjalp lite. Han slo meg i ansiktet og så kom hun inn i rommet. Jeg ble veldig flau. Men hun sa at han ikke skulle gjøre sånn. Så da tenkte jeg at kanskje hun kunne stoppe alt det her, men så tok hun av seg toppen og jeg vet ikke helt hva jeg tenkte, jeg skjønte ikke at hun ville være med, men det ville hun. Så spurte jeg "Hva skjer?". Så kom hun bort til meg i bare undetøy og begynte å kysse meg på nakken og beføle hele ryggen min, mens han drev å befølte henne. Jeg syntes dette var veldig rart, men på en måte likte jeg jo det hun gjorde, helt til hun begynte å ta meg på steder jeg helst ikke vil at noen skal røre. Da dytta jeg henne litt til siden. Men da ble han sur og kasta meg på senga. Så måtte jeg ligge med begge. Kan ikke si det var så veldig behagelig å ha dem begge på meg. Sånn har skjedd mange ganger, men med to andre menn som han har tatt med også. Hater virkelig at noen kan gjøre sånn mot unger. Jeg var jo tross alt bare 15 år på dette tidspunktet. Jeg skjønner ikke hva de tenker på, ta en liten uskyldig jente og ødelegge henne noe så voldsomt.Jeg følte ikke at jeg kunne si nei til noen av dem. Eller jeg følte ikke, jeg var for redd til å si nei. Begge er fra Brasil og de er kjent for å være litt hissige, i alle fall etter hva jeg har hørt.  Jeg viste ikke hva jeg skulle si, hvis jeg skulle si ifra til noen. Han ble fort sjalu hvis jeg var med andre folk. Både menn og kvinner. Han sier han ikke kan tenkte ordentlig fordi han liker meg så mye og er redd for å miste meg. Han burde ha vist at han hadde mista meg for lenge siden. Kroppen min var med han fortsatt, men hodet mitt var borte. Jeg begynte å dissosiere for å komme meg vekk fra alt dette. Jeg dissosierer fortsatt, men jeg prøver å få hjelp hos DPS'n, men hittil får jeg ingen god hjelp. Håper det blir bedre etter hvert. Jeg har blitt mye bedre allerede med hjelp fra boligen der jeg er nå. Og fra Sanderud der jeg var før, de gjorde meg mer oppmerksom på hva som skjer når jeg får anfall eller dissosierer.

Så da har du hørt to av mine opplevelser med en voldelig eks. Tenkte jeg skulle skrive flere av hendelsene etter hvert, bare for få noe av dette ut. Alle sier ting blir bedre når man snakker om det, men for meg blir ting bedre når jeg skriver om det. Føler dette blir litt kleint  skrive om, men siden dette er en personlig blogg så får det bli sånn.


Har du opplevd noe lignende?
Hva syntes du jeg burde ha gjort?

 

#blogg #hverdag #kjæreste #boyfriend #eks #vold #voldelig #jente #bilder #foto #overgrep #sex

Fregner

Jeg personlig elsker fregner, men mine er nesten ikke synlige. Får de bare på sommeren når solen er sterk. I dag ble sminken min  veldig naturlig, går til vanlig ikke uten leppestift, det er et must! Denne er ny, den er fra NYX. I fargen "Orange County" Jeg elsker åssen disse leppekremene føles på leppene.  Også syntes jeg at jeg kler oransje veldig godt!

Jeg tenkte jeg kunne si ifra at det kommer et innlegg snart som handler om min voldelige eks. Jeg tenkte siden nesten ingen i familien min eller de rundt vet om dette, så er det en perfekt anledning for at de skal vite noe,  iallfall litt av det. Ble litt vanskelig for meg å skrive det, men er snart ferdig med innlegget.Hva syntes du om sminken?
Hva syntes du om fregner?

 

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder #choker #fregner #oransje

hits