Ariel Calypso - -

Rødt hår

Da ble det prøvd rødt hår, eller rettere sagt parykk. Måtte klippe den til i nærmest en times tid for å få den slik jeg vil. Jeg klipte til lugg og baby hår for å få den  litt mer realistisk. Det kommer også mye mye mye hår i en sånn parykk så jeg måtte tynne den ut litt også. Det gjør jeg med de fleste parykkene jeg har. Det blir så fint resultat etterpå. Lace'n på parykken var litt mørkere enn hud tonen min så hvis noen har tips på hvordan man skal bleke den så si ifra.

Nå ser jeg litt rundt på nettet etter ledige lokaler til en kunst utstilling. Det er så gøy å få hatt utstillinger. Og om 2 uker er den i Hamar ferdig ("Mental Illness" utstillingen). Så det er fortsatt tid hvis noen vil ta en tur innom der.

 

Kler jeg rødt hår?

#blogg #hverdag #hår #parykk #wig #hair #sminke #makeup #skjønnhet #beauty

Pink hair and copper makeup

Jeg elsker å bruke denne øyenskyggen. Bruker den veldig ofte faktisk. Selv om pigmenteringen ikke er den beste. Den er fra H&M. Men finner ikke en som er i same farge som jeg liker enda. Jeg bruker en av de 20 og noe leppestiftene jeg kjøpte for en stund tilbake.  Denne er fra colourpop og heter  "Bianca" Den passer perfekt til hud tonen min. Kjæresten min sier at jeg kler de lyse rosa leppestiftene, og han pleier jo alltid ha rett, så han har vel det nå også.

 

Hva syntes du om sminken?#blogg #sminke #makeup #hverdag #rosa #pastell #pastellrosa #hår #hair #beauty #skjønnhet #inspiration 

Life Hurts A Lot More Than Death

Dette maleriet ble veldig populær på utstillingen min, så hvis noen vil ha en kopi av denne er det bare å sende meg melding her.  Budskapet er enkelt. Å leve tar mye mer mot enn å dø. Det å leve, for meg ihvertfall, har tatt så mye styrke og gjort meg så mye sterkere enn jeg hadde vært hvis jeg bare hadde gitt opp.  Det er enkelt å dø. Men et kan man ikke si om å leve, det går alltid opp og ned. Forhåpentligvis går det for det meste opp, ikke ned.

 

Hva syntes du om maleriet?

 

#blogg #hverdag #life #død #maleri #kunst #art #painting #acryl #portrett #foto #bilde

De beste tingene som har skjedd meg

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om de beste tingene som har skjedd i livet mitt. Det er ingen rekkefølge, altså nr 1 er ikke bedre enn nr 2. Jeg bare skrev opp det som kom opp i hodet mitt først. Jeg tenkte jeg kunne utfordre noen av dere til å skrive om det beste som har skjedd i livene deres, det hadde vært litt gøy å lese om. 

1. Kjæresten. Eller nå kan jeg vell si forloveden min. Han er noe av det beste som har skjedd meg. Vi har vært sammen i et år nå, og han tar så godt vare å meg etter alt som har skjedd meg. Han tar ting i mitt tempo.  Han er utrolig tålmodig med meg. Han hjelper meg med traumene mine og ting jeg ikke klarer selv. 

2. Familien. Jeg er så glad for at jeg har fått så mye bedre kontakt med familien min etter jeg kom ut fra sykehuset. Jeg har ønsket å ha bedre kontakt med de lenge, men det er en grense på hva man får gjort når man er innlagt så langt vekk fra alle sammen. 

3. Rihanna. På tumblr har jeg nesten litt over 97.000 følgere der jeg poster Rihanna daglig. Hun følger meg også på instagram. Hun følger meg på 2 av brukerne mine der, og det er veldig gøy å tenke på. Hun liker bildene mine innimellom, men jeg er ikke på der så veldig mye for tiden. Så da blir det litt vanskelig å få henne til å se det jeg poster. Men uansett. Hun er min inspirasjon til så og si alt, kunsten min, moten min også hører jeg å musikken hennes hele tiden. Selvom R&B og pop ikke er favorittene mine så liker jeg det meste hun lager.

4. Kunst. Talentet mitt for kunst er jeg så glad for at jeg har. Jeg er veldig flink til å få alt til å se estetisk fint ut. Jeg er også blitt flinkere og har utviklet teknikken min. Jeg er mye flinkere til å tegne afrikanske damer enn europeiske. Det er nok fordi jeg har tegnet og malt Rihanna i 5 år nå.

5. Omsorgsbolig. Selv om det er mye hder jeg ikke liker er det et bra sted som gir eg hjelp når jeg får anfall. Så det er ikke fullt så dårlig. Er litt usikker på om jeg vil ha denne på "De verste tingene som har skjedd i livet mitt" eller denne, haha. men jeg går for denne. Jeg stoler jo litt på noen av de som jobber her. Mange er sånn sett hyggelige men ikke så jeg vil snakke med om mine dypeste tanker liksom. Da snakker jeg heller med Storm. 

6. Sanderud. Dette sykehuset gjorde virkelig alt de kunne for å hjelpe meg. Jeg er en helt annen person enn den jeg var før jeg var der. De var hyggelige og det var spesielt 2 personer der jeg stolte på. Hun ene ba jeg skrive en quote på et papir til meg som jeg senere tatoverte på hånda. Det står "These Things Take Time" som betyr at å stole på folk tar tid, men det skjer.

 

Hva er det beste som har skjedd i livet ditt?


#blogg #hverdag #personlig #sykdom #

Pink Hair Don't Care

Jeg prøvde ut den nye parykken jeg fikk i posten i dag. Den er skikkelig nydelig. Jeg elsker jo rosa hår og den kosta jo ikke all verden.  Jeg skal farge håret mitt rosa snart så var gøy å få prøvet ut pastell rosa. Jeg hadde jo i en spray for ikke så lenge siden som gjorde håret mitt litt mørkere rosa enn dette. Jeg likte det også så det spørs hvilken fargetone jeg skal ha. Det var også så svak sol at jeg greide faktisk å holde øynene oppe når vi skulle ta bildene. Det ble litt stilig med sol i ansiktet mitt, jeg pleier å hate det, haha.


 

Hva syntes du om håret?

 

#blogg #hverdag #hår #rosa #pastell #rosahår #parykk #sminke #makeup #hair #stil #mote #fashion #trend

1 års Jubileum

I dag, den 10. September har jeg og Storm vært sammen i et år. Det har gått veldig fort. Mitt forrige innlegg handlet om å stole på folk. Som jeg nevnte da er at han er den jeg stoler mest på. Han betyr så utrolig mye for meg. Han har hjulpet meg til å bli en helt annen person en den jeg var tidligere. Jeg var en redd liten jente som ikke hadde blitt behandlet så veldig bra av eksen sin.  Hun var en jente som trodde at alt skulle bare gå nedover i livet hennes. Men når han kom i bildet så var det ikke sånn i det hele tatt. Jeg hadde gått inn i en myr som jeg bare sank lenger og lenger ned i. Jeg greide ikke komme meg ut derifra alene, men han tok hånden min og dro meg sakte men forsiktig opp så jeg ikke skulle få det samme sjokket som hvis dro meg opp med en gang.

Jeg møtte noen som fortalte meg alt om seg selv, en som slapp meg inn. En som jeg trodde jeg skulle like å være med. Og det viste seg at var sant, når vi hadde møttes hverandre en stund så falt alt på plass. Han var forsiktig og tok alt i mitt tempo. Noe som jeg virkelig trengte akkurat da. Vi hadde det gøy hele tiden og koste oss skikkelig når vi var sammen, det gjør vi fortsatt. Han har hjulpet meg til å bli så mye sterkere mentalt enn det jeg var. Jeg tåler så mye mer nå enn det jeg gjorde. Jeg har fått en rustning av han som jeg bruker. 

Han har hjulpet meg med traumene mine, de er ikke så ille som de var. Flashbackene mine er mindre og varer kortere. Svarte øye er snill og ikke slem. Altså snill til å være en 8 åring. Jeg tør å snakke med fremmede. Jeg har blitt nærmere med familien min. Jeg kan holde ut nesten en hel dag på tusenfryd hvor det er mange folk og mye lyder. Jeg har blitt sterkere med å stå imot selvskading. Jeg greier å være meg selv blandt folk jeg kjenner. Jeg kan holde øyekontakt hvis jeg absolutt må. Jeg kan kle meg sånn som jeg vil uten at jeg blir bekymra for åssen jeg ser ut. Jeg kan ta bilder av meg selv uten å bli trist over hvor stygg jeg ser ut.

 Han kommer aldri til å vite hvor mye jeg trenger han nå. Jeg har blitt helt avhengig av å ha han i livet mitt.  Alt føles så mye bedre når han er i nærheten og alt faller litt fra hverandre når han er borte en stund. Jeg ble skikkelig forelska med en gang og nå elsker jeg han så mye at jeg ikke greier  se for meg et liv uten han i det.

 

Hvor lenge har du vært sammen med din kjære?

 

#blogg #hverdag #personlig #storm #kjæreste #boyfriend #jubileum #1år #glad #sykdom

 

Det er ikke alltid enkelt

Det å stole på noen er det som er viktigst i et forhold. Enten det er et venneforhold eller kjæresteforhold. Uansett forholdet er det noe av det grunnleggende. Men det er ikke alltid like enkelt når du har blitt såra av de som skal være der for deg. Eksen min var et mareritt, han har gjort at jeg ikke stoler på noen. Jeg tror den jeg stoler mest på er Storm. Han har vist at han er til å stole på. Selv om jeg vet dette er det ikke enkelt for meg å stole på noen. Han er vel den som gjør at jeg har fått et bedre perspektiv av hva et forhold skal bestå av. Det å være trofast. Det å vise omsorg. Å bry seg om de små tingene. Å lytte. Patricio pleide å slå meg, så alle forhold jeg har hatt har jeg trodd dette er normalt. Men det er jo ikke sånn. Å slå noen er aldri greit, bare når det er selvforsvar, sånn som jeg måtte hele tiden med han. De gangene jeg slo fikk han vanligvis beina mine i magen også, siden han slengte meg ned på gulvet.

Så det å stole på noen igjen tar tid. Det tar lang tid. Jeg greier ikke å stole på folk 100% fordi jeg er redd for at det samme skal skje meg igjen.  Å bli slått, å bli voldtatt, å bli ydmyket så hardt at alt du vil gjøre er å bare synke ned i jorden og dø. Jeg har det sånn innimellom, men da forsvinner jeg langt inni meg selv og en annen del av meg tar over. En del som gjør at jeg ikke husker noe av det jeg sier eller gjør. Så det å få noens tillit tar tid, men det er verdt det for begge/alle personene involvert.

På boligen her jeg bor er det vanskelig å stole på personalet. Det er jo jobben dems å skrive ned det som skjer, men innimellom skriver de ned litt for mye. Men nå har jeg funnet noen jeg faktisk kan fortelle alt til, noen som holder det for seg selv. Så det blir enklere for meg å snakke med noen.  Noen ganger er jeg redd jeg kan klikke på en person som har sagt  videre det jeg har sagt til den personen. Det har skjedd med så og si alle vennene jeg har, så derfor er det nesten umulig for meg å stole på venner også. Jeg har da noen gode venner ihvertfall, men skulle ønske jeg hadde flere. 

Men hvem trenger vel venner. Så lenge man har familien og kjærersten sin er det ikke alltid nødvendig med venner. Jeg har jo venner, men det er ikke alltid jeg føler at vi er venner, siden det er nesten alltid jeg som må begynne samtaler og spørre om å finne på noe.  Men jeg gir ikke opp bare fordi de ikke spør meg om å finne på noe. Vennskap man har hatt i mange år er verdt å prøve å holde på. Men nok om det. Venner, familie eller kjæreste.. det er alltid bra å ha noen man kan stole på.

 

Stoler du på mange folk?
 #blogg #hverdag #personlig #sykdom #foto #svarthvitt #ptsd #stole 

Copper makeup

Vanligvis går jeg får mye sminke og shit. Men nå tenkte jeg at jeg kunne lage en litt mer naturlig look en det jeg pleier. Også har jeg skaffet meg flickr. Så hvis noen vil følge meg der så heter jeg Silje Roos der også, haha. Det er utrolig gøy å få respons på det man poster. Så hvis du ikke har det anbefaler jeg deg å skaffe deg det. Det er utrolig morsomt. 

Så i morgen er dagen da jeg skal ha utstilling i Hamar. Gleder meg som et lite barn. Også er det nok en del folk som får kommet innom de forskjellige åpningsdagene. Jeg håper ihvertfall at det kommer noen innom med de samme diagnosene som meg, for det hadde vært veldig gøy. Så kanskje noen får litt nytte av å se på kunsten min. Jeg vet ihvertfall at jeg har fått mye nytte av det.

 

Har du flickr?
Hva syntes du om sminken?

 

 

#blogg #hverdag #foto #bilder #sminke #photo #makeup #hår #hair

Pink liquid lipstick

Jeg prøvde rosa hår spray fra Loreal for  noen dager siden og jeg likte det veldig godt så jeg skal farge det rosa etterhvert. Og etter mange hårvask fikk jeg endelig ut nesten all sprayen. Så det ble jeg litt glad for, for da kan jeg farge håret med Manic Panic sine hårfarger. Så da var det bare å finne ut hvilken nyanse rosa jeg vil ha. Man kan tydelig se at det sitter igjen litt rosa farge i håret enda, men siden jeg skal farge det rosa så gjør det kanskje ikke noe.

Jeg valgte å gå for rosa leppekrem fra H&M faktisk. Den kan bli litt tørr i lengen men den sitter som et skudd hele dagen, ihvertfall på meg.

 

Hva syntes du om sminken?blogg #hverdag #sminke #makeup #hair #hår #blond #rosa #rosahår #loreal #hårspray 

Pink hair

For en stund siden så kjøpte jeg  en sånn spray til håret. Det ble rosa så klart. Kjøpte den på vita. Neste gang blir det nok blå. Men jeg syntes jeg kledde det rosa. Jeg er så glad i å farge håret, så en spray fungerer veldig fint. Jeg bare håper det går ut i vask med en gang, men jeg tviler litt egentlig, siden jeg fikk det på hånda og det er ikke borte selv om jeg har vasket hendene sikkert 10 ganger etter jeg tok det i. Også er nakken og halsen min rosa, så det ser ut som jeg er solbrent, haha!

Hva syntes du om håret? 
Har du prøvd sånn spray?

 

#blogg #hverdag #mote #trend #sminke #hr #hair #style #laceup #rosa #rosahår
 

hits