Ariel Calypso - -

Kjæresten sminker meg

Som jeg nevnte tidligere var jeg med kjæresten min forrige helg. I tillegg til alt det gøye vi gjorde, sminka vi hverandre med halloween sminke. Det gikk veldig dårlig. Var morsomt da men, haha. Vi så ikke ut etterpå. Vi var på nille eller en av de billig butikkene og Storm kjøpte sminken. Jeg prøvde å lage en hodeskalle på han  og han prøvde å lage Sally fra The Nightmare Before Christmas på meg. Var utrolig vanskelig å få det riktig. Å bruke maling var så mye enklere. Når vi snakker om maling.. så har jeg enda en halloween look jeg ikke har posta. Jeg kan si at den er litt rosa. Gleder meg til dere får se den også.

Har du prøvet å sminke deg til halloween enda?
Har kjæresten din sminket deg før?
Hva syntes du om sminken?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #eyes #halloween #øyer #hair #hår #skjønnhet #foto #bilder #kjæreste #maling

Halloween sminke

Her er den andre halloween looken jeg lagde,  brukte maling her også, haha. Men jeg brukte en annen type så det ble litt bedre enn mitt forrige forsøk. Men dette var ikke enkelt, male på panel og lerret er så mye enklere. Hud, som ikke er flatt, er noe helt nytt for meg. Toget forrige uke gikk ikke og siden de på boligen ikke ville kjøre meg fikk jeg fravær. Denne gangen ble det 4 timer fravær. Lurer på åssen dette skal gå hvis det fortsetter sånn. Jeg er sikkert nære 10 prosenten nå. Også var det helg. Jeg  har gledet  meg så lenge! Har truffet moren min og kjæresten. Har vært med han nesten hele helgen, og vi har funnetpå mye morsomt! Vi skal spilt bowling, bortennis og billjard. Han gruset meg da.Han er så flink! Jeg prøve så godt jeg kunne da.


Hva syntes du om sminken?
Liker du å sminke deg til halloween?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #eyes #halloween #øyer #hair #hår #skjønnhet #foto #bilder #art #kunst #maling

Halloween sminke

Her er en av lookene jeg gjorde. Poster den andre senere. Ble litt inspirert her om dagen når jeg så litt forskjellige looks på instagram. Så da måtte jeg jo prøve meg litt jeg også. Prøvde bare sånn basic sminke som jeg har sett mange gjøre. Men jeg ble førnøyd egentlig, siden det er første forsøk. Men det eneste som var litt kjipt var at jeg ikke hadde halloween sminke. Så da brukte jeg maling. Det skulle jeg aldri ha gjort. Etter jeg hadde tatt på litt maling så begynte det å stivne med engang, jeg er vant til at det tar litt lenger tid. Så når jeg smilte begynte det å splitte seg opp. Og når jeg først tok den av, eller rettere sagt, rev den av så var huden min knall rød, haha. Det er ikke noe jeg gjør igjen.. tror jeg. Skal få kjøpt ordentlig halloween sminke. Sånne kremer, det er nok mye bedre. Har du prøvd  halloween sminke før?


#blogg #hverdag #sminke #makeup #eyes #halloween #øyer #hair #hår #skjønnhet #foto #bilder 
 

Meg og kjæresten

Vi har vært sammen i litt over en måned nå, men føles som så utrolig mye lenger. Han er den ene jeg har ventet på så lenge. Jeg greier ikke tenke på noe annet. Er så utrolig glad i han. Jeg fant en gentleman, noe som jeg aldri hadde trodd at jeg skulle finne. Jeg fant en som jeg føler meg utrolig trygg med, noe som er sjelden, siden jeg ikke stoler på noen. Men vi forteller hverandre alt, og ærlighet er det som man kommer lengst med. Jeg er vant til forhold som aldri har gått bra, altså vold. Så jeg har alltid trodd at jeg skulle bare finne voldelige folk, men det er såå langt fra sant nå. Han vil aldri skade meg sånn som eksen min gjorde. Er så fint å ha en man kan snakke med om alt. Han vet mye mer om meg enn noen andre. Mer enn de på Sanderud og ihvertfall mer enn de ansatte på boligen min. Han dømmer meg ikke for de problemene jeg har, og tro meg, det er mange. Han hjelper meg gjennom det. Han er skikkelig hjelpsom, omtenksom, morsom, snill, sjarmerende og til å stole på. Vi har det utrolig hyggelig sammen. Vi spiller spill sammen, ser på filmer, snakker om alt mulig og vell, ja. Det er aldri kjedelig med han.


Hvor lenge har du og din kjære vært sammen?

 

#blogg #hverdag #love #kjærlighet #kjæreste #par #øyer #foto #bilder #boyfriend
 

Chain choker

Her er enda en choker. Som nevnt tidligere har jeg utrolig mange. Det er det beste jeg har på hver dag. En choker er et MUST i hverdagen min. Også brukte jeg rosa og grønn sminke, som er kontrastfarger for de som ikke viste det. Jeg kjøpte meg en ny palette i går, skal poste den senere når jeg har prøvd den. Elsker fargene hittil. 

Nå sitter jeg på skolen og venter på toget, har vente en time nå, også er det enda en time igjen!. Skulle egentlig ha dratt nå, men siden det er tog streik så går ikke toget mitt. Og så klart kan jo ikke de på boligen hente meg, typisk. Så da sitter jeg her og skriver litt, siden jeg kjeder meg ihjel. Jeg er glad jeg ikke må vente ute da, i kulden, siden jeg ikke har på meg så mye klær. Men turen ned til tog stasjonen skal bli spennende. Det blåser i tillegg. 
 

Hva syntes du om chokeren?
Hva syntes du om sminken?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder #halskjede #brunette #hår #hair

Bursdagsgave til kjæresten

Helgen med han var perfekt. Vi hadde det så gøy. Vi spilte spill, så på film og spiste pizza, taco, pannekaker og svinesteik (tror jeg det het). Og da har han endelig fått bursdagsgaven sin. Jeg malte fra et bilde som var tatt av han for ca 10 år siden. Det er alltid like gøy å se reaksjonene  til folk når jeg gir dem et maleri. Men jeg fikk ikke så mye tid til å male, siden jeg hadde så mye annet å gjøre, og det tar tid å få ferdig et maleri. Men med den tiden jeg fikk er jeg utrolig fornøyd med den. Jeg tror at noe håndlaget er noe av de beste gavene man kan gi. Det blir personlig og noe man bruker tid på i steden for bare å kjøpe noe i en butikk. Hva pleier du å gi i gave til kjæresten?
Hva syntes du om maleriet?

 

 

#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty #hobby #håndverk #piercing #kjæreste #helg #boyfriend

Dagens sminke

Jeg er generelt ikke så glad i rosa, men jeg syntes det ser bra ut med blå øyne. Må kjøpe nye øyenvipper snart også, mine er helt herpa. Jeg behandler de ikke så bra, haha. Men uansett, nå har tiden endelig kommet, jeg skal ha hele helgen med kjæresten, og siden han har bursdag blir det litt feiring også. Først hos meg, så hos foreldra hans. Det blir taco i dag, pannekaker i morgen når han har bursdag  og pizza på Søndag hos foreldra hans. Nå må jeg bare pakke inn maleriet som jeg skal gi til han. Men så klart så glemte jeg å kjøpe gavepapir så da bare tar jeg vanlig papir og surrer det rundt maleriet og tegner litt på det. Det kommer til å bli morsomt. Håper han liker den, noe som jeg tror han gjør. Jeg tror de fleste ville likt å få et maleri av seg selv i gave. 
Hva syntes du om sminken?
Hva har du gjort/skal gjøre i dag?
#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder #halskjede #bursdag

Hvit choker

Jeg må si jeg har shoppet inn veldig mange chokere i det siste. Wish.com har så utrolig mange fine, pluss billige! Jeg tenkte jeg kunne legge ut noen linker hvis noen av dere er interesserte. Dette er favoritten min så langt. Kommer nok til å kjøpe inn mange flere etterhvert. Har siklet over mye nå. Har sett på noen gensere som er veldig fine, men er litt usikker på kvaliteten på noe av det. Men det er jo så billig at det egentlig ikke gjør noe hvis man kjøper feil.

På Søndagen som var nå har jeg vært på bursdagsselskap til nevøen min Liam. Han er bare så utrolig nusselig. Han ble 2 år. Tenk hvor tiden har flydd. Han var jo nettopp født og nå er han hele 2 år. Gleder meg til man kan holde en ordentlig samtale med han og jeg får tatt han med til kiosken og kjøpe is. Han sier til og med tante perfekt. Nå  må han bare lære å si Silje, tante Silje.

Nå driver jeg å rydder rommet. Utrolig kjedelig. Jeg har så mye ting og ingen steder å plassere det uten at det kommer i veien. Maleriene mine tar mest plass. De står liksom bare der. Har vurdert å selge noen, men får meg ikke til å gjøre det, de er jo barna mine. Så må nok finne på en lur løsning. Jeg har prøvd  å henge de opp med pritt, sånn lærertyggis greier. Men de bare faller ned. Jeg vet ikke om jeg får lov til å sette opp spikre over hele veggen.

 
 

Hva syntes du om sminken?
Hva syntes du om chokeren?
Hva har du gjort/skal gjøre i dag? 

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder #choker #halskjede #bursdag

 

hits