Ariel Calypso - - hits

Voldelig forhold (2)

Jeg  sitter i sofaen hjemme hos eksen min. Jeg kan høre på stemmen hans at han blir irritert. "Silje" sier han, "Sett deg". Jeg setter meg ned og ser på hendene hans. Det er alltid enkelt å se når han vil slå meg. Han knytter neven i den høyre armen, stryker seg i håret med den andre og puster ut. Jeg bare sitter der. Han begynner å prate om bursdagen  sin. Hans 35årsdag. Han sier at han vil dra på Manis Pizza og spise med meg, Natalia og noen kompiser av han. Jeg sier at det blir hyggelig, men så klart mener jeg ikke det. Jeg vil ikke gå noen steder med han. Spesielt ikke på utesteder hvor alle kan se meg, se oss. Han lener seg mot meg og kysser meg på panna. Dårlige tanker renner inn. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Tankene flyr så fort. Han spør om det går bra. Jeg bekrefter. Han har nettopp laget litt mat til oss. Denne gangen ble det fredags tacoen. Jeg gleder meg alltid til maten hans. Det var sikkert det eneste jeg gleder meg til. Vi spiser litt, men jeg greier ikke spise så mye, siden jeg har nettopp spist mat hos mamma også. Men han er vant til at jeg ikke spiser så mye. Vi ser på TV'n, det er CSI som vanlig. Jeg er ganske glad i den serien. Pleier å se den med mamma også. Nå er det pause og ha begynner å fortelle vitser. Litt brutale vitser er han glad i. Han viser meg et bilde på mobilen sin. Der står det "Pull yourself together man!" og viser et bilde av en muslimsk mann som er kuttet opp i deler. Jeg ler litt for når jeg skjønner den er den jo litt morsom, men den er fortsatt ekkel. Så sier han unnskyld for å vise den til meg siden han vet jeg ikke liker sånt. Han legger vekk mobilen og spør om jeg vil legge med ned med hodet på fanget hans. "Ja" sier jeg og legger meg ned. Han stryker meg over kinnet og bare stirrer på meg. Jeg sover etterhvert, men han vekker meg igjen etter CSI er ferdig. Det gjør han alltid.Jeg ligger på fanget hans mens han snakker om Brasil. Han sier at en dag skal han ta meg med dit på ferie, kanskje bo der med meg. Jeg sier bare at jeg vil veldig gjerne være med, noe som jeg så klart ikke vil. Brasil, ja. Men med han, nei. Han fortsetter å snakke som om det er drømmen hans. Jeg prøver å reise meg opp men han bare dytter meg ned igjen. Da tar han  fram kniven og holder den mot armen min. Han drar kniven frem og tilbake så han får kontrollen over meg. Jeg tørr ikke røre på meg fordi dette er en lek for han. Han trykker kniven hardere mot huden min hvis jeg rører meg. Han har hånkle på bordet i tilfelle han må kutte dypere og jeg begynner å blø, men jeg forblir helt stille. Så han har ikke bruk for håndkle. Klokka begynner å tikke og jeg må snart gå hjem.

Etter en stund setter jeg meg opp og smiler til han. Jeg går mot gangen og snur meg idet han spør "Hvor skal du". Jeg sier at jeg skal hjem. Han blir litt små sur. "Jeg vil ikke at du skal dra enda" sier han. "Jeg må" sier jeg, "Mamma venter på at jeg skal komme hjem fra gåturen". "Bli litt til da", sier han. Jeg sier at jeg ikke kan. Han går bort til meg og tar tak i armen min så hardt at jeg får blåmerke senere på kvelden. Han prøver å sjarmere meg så jeg vil bli. Men han skjønner at det ikke fungerer og at jeg må gå. Han går og setter seg ned og det ringer på døra. Jeg åpner og det er Marius. Han smiler som bare det når  han ser meg. Jeg tar på meg skoene og han tar av sine. "Så fint at du er her, Silje" sier han med et lurt smil. Jeg hva han vil, men jeg sier at jeg må hjem. Det var kanskje ikke altfor sent, men jeg vil gå en liten tur før jeg skal hjem. Marius klemmer meg og eksen min står ved døråpningen inn til gangen. Han sier til Marius at jeg må hjem. "Det var synd" sier han. Han klemmer meg og stryker meg nedover ryggen. Jeg dytter han litt til siden og sier jeg må dra nå. Han tar tak i armen min og spør om jeg kan bli 5 minutter til. Patricio sier nei til han. "Hun må gå nå så moren ikke blir bekymret, hun har tross alt vært her i to timer". "Okey da."  sier han og sukker mens han ser på magen min. Han legger baksiden av hånden sin på magen min og sier hade. Han gjør alltid det, på magen min. Jeg skjønner ikke hvorfor han gjør det. Jeg går ut døra og vinker til til Marius som står i døra. Jeg vinker også til Patricio som jeg ser gjennom vinduet. Jeg begynner å gå og ser meg ikke tilbake. Endelig er jeg ute derifra. 

#blogg #hverdag #kjæreste #boyfriend #eks #vold #voldelig #jente #bilder #foto #overgrep 

Grønn sminke

Grønn sminke er veldig sjelden jeg bruker, så paletten min på de grønne feltene er nesten ubrukt, haha. Men skal prøve å bli flinkere til å bruke mere farger. Jeg kjøpte meg hvit flytende eyeliner som jeg skal prøve snart. Skal se om den funker like bra som jeg vil at den skal. 

Jeg har prøvd å redigere vekk bakgrunnen på noen av bildene, men jeg er fortsatt ikke så flink til det, så jeg tror jeg bare driter i det neste gang, haha! Men uansett nå er det for skole igjen. Jeg våkna ikke av vekkerklokken inn i dag så jeg våkna først når personalet kom inn til meg. Jeg må bli flinkere til å stille klokka inn og ha på høyt volum så jeg faktisk merker at den ringer.

 

Hva syntes du om sminken?

 


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair #anastasiabeverlyhills

Godfølelsen

Jeg ble utfordret av en venn til å skrive et innlegg om noen ting som får fram godfølelsen i meg. Jeg tenkte dette var en god idè.  Det er ikke så mye som får fram godfølelsen i meg så her måtte jeg virkelig tenke. MEN jeg greide å ramse opp noen!

1. Kjæresten
Storm gjør meg utrolig lykkelig. Jeg blir alltid overglad når jeg er med han. Jeg blir aldri sur eller gretten. Han får meg til å føle meg trygg, noe som jeg sjelden gjør. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten han. Selv om vi bare har vært sammen i litt over 2 måneder, føles det ut som jeg har kjent han hele livet. Jeg kan snakke med han om absolutt alt mulig og han er alltids ærlig med meg. Noe jeg setter stor pris på i et forhold, men det gjør vell alle. Vi ser hverandre bare annenhver helg så vi får mye tid til å savne hverandre imens. Vi chatter så og si hele døgnet og på kvelden videochatter vi. Gleder meg til tiden jeg får med han i morgen.

2. TV-serier
Jeg er dilla på serier generelt. Ser på alt fra drama til horror. Men jeg må si favorittene min er Vampire Diaries, Buffy/Angel og American Horror Story. Jeg setter meg ned en fredagskveld etter en uke med skole og anfallene jeg får på tog til og fra skolen og ser på serier. Jeg elsker å sette meg ned med cola og litt godis og bare se på serier hele dagen.

3. Shopping
Som de fleste jenter elsker jeg å shoppe. Det blir mest nett shopping og veldig mye til kjæresten i det siste. Blir jo blakk av å handle gaver til han, haha. Men det er verdt det. Jeg shopper veldig mye på nelly.com, wish.com, og dragenshule.no. De gangene jeg shopper i butikker så er det på Strømmen storsenter. Prøver å få til å dratt dit en gang i uka.

4. Være kreativ
Jeg elsker å male, tegne og lage smykker. Så det blir det mye av i hverdagen min. De som har fulgt med på bloggen min ser mye av maleriene mine. Jeg elsker å male Rihanna, hun er jo så nydelig. Men jeg har veldig lyst en eller annen gang og prøve å lage en skulptur av henne i leire. Har sett på noen videor og det ser jo så gøy ut!

5. Smoothie 
Jeg har fått dilla på smoothien på SmoothieXchange på Strømmen storsenter. Jeg bruker å kjøpe Big Apple. Det er litt dyrt, koster 75kr for en smoothie, men det er verdt pengene. Det er sunt og jeg blir veldig mett av den, så jeg pleier å ta det som middag, Har gått ned 6kg de siste 2 månedene, og jeg tror det har litt å gjøre at jeg kjøper denne hele tiden  og da pleier det å være det eneste jeg spiser om dagen. Jeg spiser sjelden egentlig. Noe som jeg må prøve  forandre.

6. Musikk
Jeg elsker å høre på musikk, jeg blir så rolig av det. Det gjør jeg til og fra skolen, på skolen, hjemme og til og med når jeg dusjer. Jeg hører på all slags musikk, men mest trance. Også så klart Rihanna, Eminem og Audrey Gallagher. De er favorittene mine. 
 
Har du noen ting som gir deg godfølelsen?
 


#blogg #hverdag #følelse #personlig 

 

Røde lepper

Røde lepper er en av favorittene mine. Det er alltid enkelt og fint til så og si alt! Denne er faktisk fra H&M. Jeg pleier aldri kjøpe sminke derifra fordi jeg syntes kvaliteten ikke er på topp. Men disse leppekremene derifra er veldig fine egentlig. Tok på ganske minimalt med sminke. Jeg syntes det ser så fint ut med røde lepper. 

Nå sitter jeg og jobber med en skoleoppgave i norsk hvor vi skal sammenligne to tekster fra romantikken. Den er ganske vanskelig engentlig siden det er veldig gamle tekster. Men jeg er snart ferdig med den. Fikk noen tips fra kjæresten og ei ansatt i boligen. 

 

Hva syntes du om røde lepper?

 


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair 

Anastasia Beverly Hills lipstick

Denne er fra ABH og er i fargen "Ashton". På bilder syntes jeg den ligner litt på den andre jeg har i fargen "Dusty Rose". I virkeligheten er den lysere og litt brunere. Jeg trodde den skulle være litt gulere egentlig,  men den er fortsatt veldig fin. Jeg er ganske glad i nesten alle fargene fra Anastasia. Her har jeg brukt den nye paletten  min fra Smashbox. "Full Exposure" Det er en rekke med matte bruntoner og en rekke med glitter. Bruker den nesten hver dag nå!

Jeg har fått en list på rommet mitt hvor noen av maleriene mine får stå på nå. Endelig får jeg opp noen av de fra gulvet mitt. De tar jo så mye plass. Tror jeg snart må selge noen, men det har jeg jo ikke så veldig lyst til heller da, haha. Du kan se de i bakgrunnen. 

Hva syntes du om ABH? 
Har du noen leppestifter derifra?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder ##hår #hair #anastasiabeverlyhills

Interior Inspiration

Anastasia Beverly Hills lipstick

Jeg kjøpte for ikke så lenge siden to leppestifter fra ABH. Ble veldig fort glad i dem. Dette er "Dusty Rose" og jeg elsker fargen. Har siklet mye etter noen av disse og endelig hadde de fått dem inn på kicks butikker. Så da var det rett til Strømmen storsenter og kjøpe noen. Jeg kjøpe også "Ashton", men den poster jeg senere. Ble ikke sånn kjempe tørr på leppene som de fleste andre matte leppestifter blir. Den holdt hele dagen også. Må si dette er favoritten min nå. 
Hva syntes du om ABH? 
Har du noen leppestifter derifra?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder ##hår #hair #anastasiabeverlyhills

No makeup makeup

Jeg prøvde meg på en ingen sminke sminke. Som er overalt på instagram nå. Jeg pleier å gå sånn veldig ofte nå, selvom jeg liker å ta litt i når det kommer til sminke. Jeg har også to nye leppestifter som jeg prøvde i går. De er fra Anastasia Beverly Hills. Jeg kjøpte fargene "Ashton" og "Dusty Rose". Utrolig fine farger. Nå sitter jeg og ser på Vampire Diaries og skal kose seg meg godis. Selvom det ikke er fredag enda, haha. 


 

Hva syntes du om sminken?
Hva skal du/har gjort i idag?


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #nyx #foto #bilder #halskjede #brunette #hår #hair

Teddy coat

Denne er så god og varm. Jeg har bare brukt den en gang, men den er veldig komfortabel å ha på. Jeg kommer til å bruke denne mye i vinter. De var veldig populære i fjor tror jeg det var, har sett så mange med sånne teddy jakker. Men i år har jeg ikke sett like mye av den. Nå som jeg har brunt  hår kler jeg den mye bedre enn det jeg gjorde sist gang jeg hadde den på. 

Nå ville ikke PC'en min lade lenger så jeg måtte kjøpe ny lader og se om det fungerte Hvis den ikke fungererte må jeg kjøpe en ny PC, igjen. Sist gang når min forrige PC ikke ville lade sendte jeg den inn til reparasjon. Men de gjorde ikke noe med det selv om de hadde den inne i 8 måneder, lol. Håper den ikke går helt strik da men, haha.  Det ville vært litt kjipt, spesielt nå som jeg trenger den til skoleoppgaver. MEN den nye laderen fungerte. Nå må jeg skrive en oppgave om svardedauden som jeg ikke fikk skrevet ferdig, ooops. Hva skal du/har gjort idag?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #nyx #foto #bilder #halskjede #brunette #hår #hair

Halloween maleri

Jeg har laget et maleri som er litt inspirert av hekser, og som vanlig er det av Rihanna. Kommer nok ikke som en overraskelse for de som har lest bloggen min en stund nå. Var litt usikker på hvilken farge på øynene, men jeg endte opp med hvitt.Hva syntes du om maleriet?
Har du gått Halloween?

 


#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #piercing #halloween #rihanna #kjendis