Ariel Calypso - -

Red lips

Røde lepper er alltid et must for meg på vinteren. Naturlig sminke og røde lepper ser alltid bra ut på de fleste. Nesten alle kler rød leppestift syntes jeg. Spesielt de med litt pale hud.  Sammen med en turtleneck genser som jeg alltid bruker på vinteren. Jeg gleder meg til å ta bilder ute i snøen, det blir så fine bilder ut av det. Hvitt over alt og lyst! Helt herlig! Har ventet lenge på dette. Jeg elsker snø og vinter generelt bedre enn vår, sommer og høst. På sommeren er det så varmt og da har jeg en tendens til å besvime. Høsten er det isende  og ikke bare kaldt som det er på vinteren. På vår er det så mye sludd. Det er ikke noe morsomt i det hele tatt. Skulle ønske jeg tålte varme litt bedre. 

 

Hva syntes du om røde lepper?
Har du noen must på vinteren?

 

#blogg #sminke #trend #beauty #hår #hair #vinter #skjønnhet #hverdag

Lady In Grey

Jeg brukte et langt lerret fra panduro som jeg tror er 30x90cm stort. Litt uvant men jeg syntes det ble så kult. Jeg liker å prøve nye ting så det blir litt variasjon i kunsten min. Hun her heter "Lady In Grey". Håret skulle bli hvitt men jeg endte opp med grått. Jeg syntes det ble den kuleste effekten. Også så klart måtte jeg ha noen blomster da, hehe. De skal liksom gå i ett med håret sånn at de ikke stikker ut, siden ansiktet skal være fokuset.

Hva syntes du om maleriet?


#blogg #hverdag #kunst #art #maleri #akryl #akrylmaleri #painting #hår #jente #dame #portrett #foto

iGlow vippeserum

Vippene mine har blitt skikkelig lange nå. Har brukt vippeserumet i flere måneder og har fått et  utrolig resultat.  De fester seg i øyenbrynene mine når jeg ser opp, det er egentlig det eneste negative, haha. Så vurderer å klippe de litt. Men vet ikke om det er så lurt. Jeg har egentlig lange vipper fra før av, men dette er mye lenge enn det jeg hadde fra før. Jeg skulle ha lagt ut noe før bilde, men fant ingen gode bilde av vippene mine. Så da blir det bare disse. 

Jeg har også fått bekreftet at jeg skal ha en utstilling på Hamar kulturhus i Mai/Juni neste år. Så det blir kult. Nå må jeg bare finne på fra nå til da. Kanskje jeg får til flere utstillinger, hvem vet? Men nå skal jeg gjøre meg klar til en utstilling i kongsvinger den 24 først. Må kjøpe rammer for å ramme inn kopiene og lage flere kopier hvis noen har lyst til å kjøpe på utstillingen. 


 

Har du prøvd iGlow vippeserum før?

 

#blogg #hverdag #utstilling #iglow #kunst #vipper #eyelashes #fregner #sminke #makeup #skjønnhet #beauty

Space Girl

Jeg sto opp midt på natta og begynte med denne. Har brukt en stund faktisk. Brukt over 40 timer, jeg kom ut av tellingen etter det.. haha, typisk meg. Men uansett. Jeg ble veldig fornøyd med den. Jeg er utrolig glad i lilla så fargene er så fine i mine øyne. Dette maleriet har egentlig ingen mening for meg, jeg bare måtte male det jeg fikk inn i hodet. Ingen viktig mening ihvertfall. Jeg har lyst på litt inspirasjon til malerier/tegninger. Så hvis dere vet om noen facebook side, eller instagram. Eller egentlig hva som helst der dem poster mye fin kunst så er det bare å slenge igjen en kommentar. 

Hva syntes du om maleeriet?
Ha du noen tips ti en instagram eller facebook?

 

#kunst #art #space #verdensrommet #girl #jente #dame #maleri #tegning #håndverk #blogg #hverdag

Planlegging

Nå skal jeg gjøre meg klar til enda en utstilling snart. Den 24. November er åpningsdagen på Reiser og Opplevelser i Kongsvinger (turistinformasjon). Jeg kommer med mer informasjon nærmere den uken.  Jeg kommer til å selge kopier av maleriene mine fra "Mental Illness" serien. Denne utstillingen kommer til å hete "vinterdepresjon". Så det blir mange spennende bilder å se på. Pluss tre andre bilder fra en av mine første utstillinger. Jeg håper dere er ledige og befinner dere i Kongsvinger rundt kl 15.00 den 24 November for da er vernissagen. Gleder meg som et barn!  Men det er det å planlegge alt og ordne alt til utstillingen som tar tid. Er enda ikke ferdig selv om jeg har startet for lenge siden.

 

Hva syntes dere om bildene?
Hva syntes du om sminken?

 

#kunst #utstillling #sminke #mote #trend #parykk #hår #rødthår #rødt #makeup #hair #beauty #skjønnhet #øyne #leppestift 

Endelig noe komfortabelt

Så nå har jeg endelig en lue som er komfortabel å ha på hodet. Jeg merker nesten ikke at jeg har den på. Så den skal nok bli godt brukt, selv om den er Storm sin, haha. Men jeg låner den for nå. Luer pleier alltid være så trange, uansett hvor jeg kjøper de hen. Det er egentlig ganske trist siden jeg har ikke stort hue heller. Lol. Menmen, finner nok noen ettehvert hvis jeg bare søker rundt på nett etterhvert.

Jeg var på utstillingen min i går på Kongsvinger bibliotek og viste den til Stian, en som jobber der jeg bor. Han er skikkelig hyggelig. Sjelden man finner noen som faktisk  går an å snakke med sånn som jeg snakker med han.  Det var spilldag på biblioteket så var mange som spilte nintendo greier der. Og så spilte vi yatzi. Det så dårlig ut i begynelsen og svarte øye narra meg. Men jeg vant til slutt da. Det er egentlig bare flaks at jeg vant for jeg pleier å være så dårlig til å spille spill. Eneste jeg vinner i er labyrinten og kinasjakk.

 

Bruker du luer?

 

#hår #blogg #hverdag #sminke #lue #rødthår #rødt #beauty #skjønnhet #mote #trend

Når hallusinasjoner blir ekte

Jeg har skrevet en del om hallusinasjonene mine. Men jeg tenkte jeg kunne skrive litt mer om det å vite at det man snakker med og ser ikke er ekte. Jeg ser jo ei lita jente på 8 år som heter svarte øye. Hun var 9 år men nå er hun plutselig 8 for en eller annen grunn. Hun pleide å være skummel. Hun slo meg, kutta og generelt bare skadet meg. Men jeg har jo snakket med folk som vet mer om dette en det jeg gjør så jeg har fått vite at det bare var meg som gjorde det mot meg selv, ikke henne. I alle år har jeg trodd at skadene jeg fikk var laget av henne. Men sånn er det jo ikke. Hvis hun tok tak i armen min hardt og ga meg blåmerke var det egentlig bare jeg som tok ta i armen min og gav meg selv et blåmerke. Det var vanskelig å skjønne. For jeg var jo sikker på at det var henne. Men når jeg begynte å snakke med henne fikk jeg vite at hun bare prøvde å hjelpe og beskytte meg og få min oppmerksomhet, det var alt hun ville. Nå vil hun prate med meg hele tiden og jeg ber henne gå opp på rommet mitt så kommer jeg etter og snakker med henne. Jeg kan ikke snakke med henne når det er andre tilstede siden da glor alle stygt på meg. siden jeg er den eneste som ser henne.

Hun er veldig leken og kreativ av seg. Hun finner på mye rart. Sånn som  når jeg var på dps så sa hun bare "bla bla bla bla blabla bla" til psykologen min. Jeg begynte å le og måtte jo fortelle psykologen min at det var det hun sa til henne. Hun er ganske morsom egentlig. Selv om hun kan være skremmende når hun er sint. Utseende hennes hjelper ikke så mye. (har postet et maleri av henne hvis du vil se åssen hun ser ut)  Jeg er blitt veldig glad i henne og hun er nesten som en datter for meg. Hun er nesten alltid tilstede og prøver å roe meg ned. 

Den andre  jeg ser er gamle folk som har besøkt meg helt siden jeg var liten. De kommer og går inn på rommet mitt når jeg skal prøve å sove. Derfor pleide jeg å teipe igjen rullegardinen og gardinen og heiv klær over for å få det mørkest mulig. Jeg la klær foran nøkkelhullet og åpningen nederst. Nå ser jeg ikke de like mye som jeg gjorde men jeg ser de innimellom. I trappa f.eks ser jeg dem. 

Det tredje jeg ser er hender som legger seg rundt døra i døråpningen og åpner døra forsiktig og går inn  Jeg pleier alltid å stirre på han som kommer inn med øyene vid åpne. Men når jeg lukker dem og åpner dem igjen er han borte. Så kommer hendene bak døråpningen igjen og forsiktig stikker hodet sitt inn mens han stirrer på meg. Han kommer forsiktig inn og fortsetter og stirre på meg. Han kommer så nærme at jeg lukker øynene igjen. Da jeg åpner dem er han borte. Sånn fortsetter det til jeg sovner, men sove er litt vanskelig. Også vekker dem meg hele tiden på natta så det er umulig for meg å sove igjennom hele natta.

#blogg #personlig #sykdom #beauty #hår #sminke #syk #rødt #personal #hverdag #hallusinasjoner

hits