Ariel Calypso - -

Maleri - Babe

Må si jeg er veldig glad i fargene på dette maleriet. Ble litt inspirert av fargene på himmelen ved solnedgang. I dag skal jeg endelig hjem til mamma igjen. Jeg skal på tur til Strømmen storsenter i morgen med Oda. Lang biltur fra Kongsvinger til Strømmen og så tilbake, men vi får snakket mye iallefall. Så får jeg unna litt gaver til jul også. Jeg skal treffe kjæresten senere på dagen også. Det blir morsomt. Vi skal være sammen i helgen. Jeg skal hjem på Mandag også tilbake til mamma den 22, og da skal jeg bli til den 2 Januar. Da får jeg mange dager med kjæresten. Gleder meg!


 

Hva sytes du om maleriet?
Liker du å tegne eller male?

 

#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #rihanna #kjendis

Nye negler

Eller rettere sagt ny neglelakk. Jeg syntes det er så gøy å lage sånn her. Man kan velge hvor mange farger man vil ha og hva slags mønster man vil at det skal være. Jeg brukte gull og rød, som ble til rosa og litt gullskjær noen steder. Dette tar sin tid, men det er absolutt verdt det. 

Hva syntes du om neglelakken?

 


#blogg #hverdag #negler #nails #hånd #tattoo #tatovering #rosa #hvit #gull #neglelakk

Dark

Jeg prøvde ut litt nye vinkler her om dagen. Litt feil å si her om dagen, det var vell sikkert 2 uker siden. Men må si jeg ble veldig fornøyd med bildene. Jeg elsker blå øyne, brunt hår og rosa sminke. Jeg er jo veldig glad i mørk sminke generelt, men jeg pleier ikke bruke rosa som grunnfargen. Nå har jeg bestilt enda en parykk, denne gangen vinrød. Skal få tatt bilder av den med en gang jeg får den. Kan nok ta noen uker siden det er julerush nå. Litt kjipt, men sånn er det. 

Jeg er godt i gang med bestillinger, nesten ferdig med den første nå. Så har jeg mange igjen. Håper dere er tålmodige. Det tar sin tid å male et bilde. Jeg er ekstra nøye siden det er til andre enn meg selv. Jeg er ganske glad så mange vil ha bilder som jeg har laget. Det blir en selvtillit boost!

Hva syntes du om sminken?


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair 

 

Schizofreni opplevelse

Jeg går for å legge meg. Jeg slenger dyna og putene på gulvet. Jeg tar opp et beige pelsteppe og legger det på sengen. Det blir brukt til å ligge på, og den holder varmen. Så tar jeg putene oppi senga og setter meg ned. Jeg strekker meg etter dyna og brer den over meg. Jeg er så sliten etter skolen. Jeg lukker øynene og hører døra knirke. Jeg åpner øynene og bøyer hodet framover. Døra er på gløtt. Jeg ser en hånd som stikker inn gjennom dør åpningen. En hånd som er litt grå og gjennomsiktig. Døra går forsiktig opp. Han stikker hodet inn og snart ser jeg kroppen også. Han ser veldig sint ut og han ser også veldig gammel ut. Han ser jo ut som en gal person. Øynene er vid åpne. Han flyter bortover uten at beina rører gulvet. Jeg blir redd, lukker øynene og drar dyna over meg. Jeg vil gråte men vil være stille samtidig. Jeg ligger  sånn i sikkert 10 min før jeg tar dyna forsiktig ned igjen. Han er borte. Døra er igjen. Jeg legger meg ned for å sove igjen. Så hører jeg knirke lyd igjen. Jeg blir så redd at jeg bare stirrer på døra. Så skjer det om igjen. Hånda inn døra og han flyter bortover. Han strekker ut armene og han snakker til meg men det kommer ingen lyder ut av han. Han er helt gjennomsiktig og grå. Med blodårer i ansiktet og svarte øyne.  Jeg blir dritt redd og kaster puta på han, men den går rett igjennom. Et tegn på at han ikke er ekte, men det spiller ingen rolle fordi han føles så ekte. 

Jeg legger meg ned under dyna og ligger der helt til jeg sovner. Jeg våkner opp midt på natta etter en drøm om en demon jente som forteller meg at jeg må holde meg unna sånne overnaturlige ting som ouija brett. Jeg våkner redd og svett. Jeg åpner øynene mine og ser rett inn i ansiktet hennes. Hun ligger oppå meg. Jeg kan føle vekten hennes. Jeg ser bare de mørke øynene som er fulle av hat. Jeg skyver dyna inn i trynet hennes og kaster den bort der hun var. Hun blir borte og jeg skrur på lyset som er bak meg i full hast. Hun var helt borte, ingen mann er her heller. Jeg er stiv av skrekk og bare sitter der resten av natta til mamma kommer inn om morgenen for å vekke meg til skolen.  Alt gikk bra helt til jeg kom meg dit.


 

Jeg gikk inn i klasserommet, satt meg ned og tok opp pennalet mitt på  pulten. Jeg tar alltid opp penalet først, selv om jeg ikke bruker den. Så tok jeg opp PC'en. Jeg skrev noen oppgaver når jeg så en skikkelse ved siden av meg. Jeg så til siden og der var hun demon jenta. Hun sto ved døra og blokkerte veien min. Mat friminuttet kom fort, og da sto hun der fortsatt. Hun stirrer på meg med de svarte øynene og det snikende smilet. Det så ut som om hun var høy på extacy. Jeg skriver videre på PC'en. Læreren min spør om jeg vil gå på et annet rom, et gruppe rom hvor jeg kan være alene. Ja, sier jeg. Jeg pakker ned sakene mine og slenger sekken på ryggen. Jeg går rett etter læreren min før hun gikk ut døra så jeg ikke kunne se demonen. Så lukket jeg øynene mine rett føre jeg gikk i døråpningen, på den måten gikk jeg gjennom henne uten å se henne. Jeg gikk inn døra til grupperommet uten problemer. Jeg satt fra meg sekken og tok fram tinga mine. Der jobba jeg helt til skolen var slutt. Jeg ble litt til siden demon jenta står rett utenfor døra. Jeg ser ikke noe annet et beina hennes. Det er kanskje glass vegger men det er festa mønster på midten av veggen. Hun er ikke høy nok til å komme over den delen. Jeg må hjem nå tross at hun står utenfor. Jeg pakker sammen og står foran døra og ser på beina hennes, hun snur seg mot meg. Det renner blod av henne. Jeg åpner døra og ser henne rett i ansiktet. Jeg blir så redd at jeg bare står der. Jeg går sakte ut av døra og går rett i bloddammen som hun har laget. Det er en rennende dam fra den andre døråpningen til denne.  Så kommer læreren min. Hun går bortover og nærmest plasker i dammen.   Hun spør om jeg skal dra. Hun går rett gjennom demonen og jeg svarer at jeg skal hjem. Hade, sier jeg. Hun svarer og sier god helg. Jeg nærmest løper ut så demonen ikke får flytta på seg. 

Når jeg har kommet ned trappa står hun der i utgangsdøra. Jeg skjønner ikke hvorfor hun alltid steller seg i  døråpningene. Kanskje for å gjøre så jeg ikke kommer meg ut og friker ut hver gang jeg skal hjem. Uff, nei. Hun er bare en del av hjernen min. Hun er ikke ekte, men det føles som om hun er like ekte som alle andre rundt meg. Hun lager fortsatt bloddammen, denne gangen stirrer hun på meg mens hun flyter bortover. Hun begynner å skrike og jeg blir så redd at jeg løper andre veien og inn på biblioteket. Jeg ser meg tilbake og hun følger ikke etter. Jeg går opp trappa og steller meg mellom to hyller. Jeg ser etter interiør bøker, siden det er det eneste som interesserer meg. Så begynner jeg å lese litt. Jeg ser meg forsiktig rundt. Hun er borte. Jeg går bortover til bordet og setter meg  ned på stolen. 

Jeg blir like redd hver gang. Så nå gjemmer jeg meg under senga hver gang de kommer. Lol. Føler meg som ei lita unge når det skjer. De lar meg være i fred under der. Jeg kan også gjemme meg i skapet, der er jeg helt alene uten å se noen. Jeg var redd de kom til å åpne skapdøren, men det har aldri skjedd. 

Maleri - Splash

Endelig har je fått lyst til å begynne å male igjen. Så klart, som vanlig ble det Rihanna. Ikke noen overraskelse der nei. Den neste jeg maler blir vell Gigi Hadid tror jeg. Liker henne ganske godt også. Blir spennende å male noen nye. Også nevner jeg igjen at jeg er åpen for bestillinger, så det er bare å kontakte meg hvis du vil ha en tegning eller et maleri. (Kontakt meg her eller på Facebook.) Jeg maler veldig gjerne portrett av deg.  


 

Hva syntes du om maleriet?

 


#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #rihanna #kjendis

Vil du bli tegnet/malt?

Vil du ha et maleri av deg selv? Ta kontakt med meg. Jeg har litt tid til å ta imot flere bestillinger nå. Jeg begynner med en gang. Kontakt meg her eller på facebook(Silje Marie Roos) eller på email.(kaulitzalien@hotmail.com) Jeg kan få en eller to ferdig før jul hvis du vil gi en tegning eller et maleri som julegave til noen du er glad i. :)
 

#blogg #hverdag #maleri #kunst #hobby #tegning

Ønsker til jul

Jeg fant utrolig mye fint på forsjellige nettsider. Men jeg må si at na-kd.com og dollskill.com er mine favoritter. Fant mye annet også men jeg ramser opp favorittene mine. Jeg er så glad i turtle necks og cut out i alle former.  Parykker ser jeg på døgnet rundt, men det å finne noen jeg liker er vanskelig. Jeg er så kresen på sånne ting. Det skal se realistisk ut.

Jeg skal snart ut på julegave shopping. Det er alltid vanskelig å finne ut hva man skal gi. Gavekort er en sikker vinner. Så gavekort er nok det jeg kommer til  kjøpe til de fleste. Ellers blir det kanskje noen hjemmelagde gaver som alltid er koselig å få.


1. Bluse 2. Bluse 3. Bluse


4. Bukse 5. Kjole 6. Bluse

7. Kjole 8. Kjole 9. Kjole

10. Bukse 11. Jakke 12. Parykk

Likte du noen av disse tingene? 

(adlinks)
#annonselinker #blogg #jul #ønskeliste #ønske #liste #christmas 
 

Fotoshoot

Først må jeg unnskylde såret på siden, fikk ikke dekka til den store delen av såret. Fikk den mens jeg var innlagt. Men uansett, etter sikkert 10 forsøk fikk jeg til den hvite lineren. ENDELIG! Så var det tid for å ta bilder. Det var perfekt sol ute så jeg kunne ta bilder med ordentlig lys. Nå skal jeg snart ut med kjæresten og møte ei venninne. Så skal jeg hjem i helgen. Tante kommer og henter oss siden vi skal hjem til mamma i dag. Jeg skal være der til Mandagen. Det blir koselig. Jeg har kjøpt en julegave til henne i dag mens var inne på apoteket. Jeg kjøpte en sånn neglelakk fjerner. En ny slags boks man stikker negla oppi og så surrer rundt. Har en selv. Den er ganske effektiv og sparer mye tid.


Hva syntes du om hvit flytende liner?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair 

Tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling

Ta deg sammen. Hva betyr det egentlig? Når jeg sitter og gråter, for så å ikke kunne puste fordi jeg er så redd. Jeg ser en voldelig eks som egentlig ikke er der, men jeg ser han allikevel.  Jeg prøver å kaste ting på han men det flyr bare rett gjennom og inn i veggen.  Ingenting får han til å flytte på seg eller holde kjeft.  Han skriker, maser og sier at jeg må hoppe ut av vinduet for å kverke meg selv. Han sier jeg må ta en blyant og stikke den i øyet til den første personen som kommer inn døra. Det er ikke noe rart jeg blir redd.  Og du sier jeg må ta meg sammen. Er du helt god i hodet eller?  Det er umulig å ta seg sammen  når man er drit redd og vil heller bare dø enn å ha det sånn.

Du tror jeg kødder når jeg sier at jeg ikke vil legge meg på sengen. En seng som gir meg flashbacks og dårlige, veldig dårlige minner. En seng hvor jeg har blitt lenka fast og voldtatt av tre forskjellige personer. Og så ber du meg om å legge meg  ned fordi jeg er trygg der? Greit nok, kanskje jeg er det. Det er jo tross alt personer som passer på meg. Men når man får flashbacks er det som om det skjer om igjen. Du vil at jeg skal legge meg ned å bli verre istedenfor å stå oppreist hvor jeg kan prøve å kontrollere meg selv. Men når man hallusinerer og ser alle de personene som har gjort meg vondt. Nei takk, jeg legger meg ikke ned. Jeg vil heller stå i et hjørne og prøve å roe meg ned. 

Du gir meg medisiner 5 ganger om dagen så jeg blir roet ned. Men gjett hva? De fungerer ikke. Jeg er fortsatt urolig og noen ganger livredd. Greit, de gjør meg litt trøtt kanskje men de roer meg ikke ned innvendig. Det hjelper hodet mot tankekjør, men det hjelper ikke kroppen min så mye. Jeg husker jeg tok nesten 20 Atarax og det hjalp faktisk veldig lite. Medisiner har jeg nesten ingen tro på lenger. 

Du sier jeg må dusje hver dag. Jeg hater å dusje. Det er ikke fordi det er kaldt når man går ut av dusjen, eller fordi jeg orker rett og slett ikke. Jeg har blir filma for mange ganger i dusjen til at det å faktisk stelle seg i dusjen naken er problematisk. Jeg greier heller ikke røre meg selv og tørke meg med håndkle etterpå fordi jeg får flashbacks av å gjøre det. Som er det jeg prøver å unngå i hverdagen.

Men, det kommer et men her. Takk til du som satt deg ned ved siden av meg og snakket til meg når jeg hadde det vanskelig. Du som ba meg om å ta kontroll over dette  og finne styrke til å ikke høre på stemmene. Takk til du som maste på meg for å få i meg litt mat. Selv om jeg ikke spiste mye var det bra at du gav meg noe jeg likte.  Takk til kjæresten som var den stemmen som gjorde at jeg kom meg gjennom det verste. Takk til du som ikke kjefta på meg for å kaste ting rundt når jeg frika ut. Takk til du som pusta med meg når jeg måtte roe ned pusten ellers hadde jeg besvimt. Takk til du som spurte om jeg ville være med på ting hele tiden istedenfor å sitte på rommet mitt hele dagen. 

Rom med en seng. Ganske bra at det ikke er noe der jeg kan skade meg med. Helt tomt nesten. Et klesskap, seng, en pult og en stol. Stolen tok de vekk siden jeg kastet den rundt. Du som gav meg en kuledyne som var utrolig beroligende, mer enn medisiner, jeg må si at jeg jeg nærmest elsker deg. Den hjalp utrolig mye for anfallene mine. Nå er jeg endelig ute etter en uke innlagt. Derfor jeg ikke har postet noe på bloggen siden PC'n var hjemme. Jeg trodde jeg skulle bare bli der over helgen, men det ble vist litt lenger allikevel. Takk til alle vaktene som passet på meg i dager jeg hadde mange anfall.#blogg #hverdag #følelse #personlig #psykose #sykehus #dissosiativlidelse #schizofreni #ptsd #sykdom #syk

hits