Ariel Calypso - -

The face of your own demon is you

Jeg har valgt å kalle denne "The face of your own demon is you" fordi alle demoner man kan se, høre eller føle kommer fra deg selv. Alle problemer man har med seg selv har jeg valgt å kalle demoner. Det er du som er din egen demon. Det er du som stopper deg selv. Hvis du greier å sloss med deg selv og vinne, vinner du over dine  demoner. Alle har sine egne indre demoner, men de kan alltids bli fjernet. Jeg har også valgt å male min kjekke kjæreste på dette bildet, haha!

 

Hva syntes du om maleriet?#blogg #hverdag #demon #maleri #kunst #art #ansikt #akryl #painting 
 

In Order To Be Irreplaceable, One Must Always Be Different

Dette er også en del av samlingen min "Mental Illness", bare at den er litt "lysere" enn de andre jeg har laget. Dette er liksom slutten av serien, men jeg kommer til å lage flere som skal være i midten. Denne betyr at alle er unike bare du har mot til å skille deg litt ut.  Med å tørre å være deg selv er du uerstattelig. Dette maleriet ble litt mer prinsesse aktig enn det jeg prøvde på, haha. Men den ble uansett litt søt da.   Jeg driver også med 5 andre malerier nå som ikke er helt ferdig enda, men det nærmer seg. Poser de ettersom jeg blir ferdig med dem.Jeg gleder meg til jeg blir ferdig med dem for da skal jeg nemlig fikse en utstilling, som skal nettopp handle om dette, mentale sykdommer.


 

Hva syntes du om maleriet?

 #hverdag #blogg #maleri #art #kunst  #jente #kvinne #akryl #roser

It's A Disorder Not A Decision

Som jeg skrev tidligere hadde jeg malt et bilde av hun demon jenta jeg ser. Det var tøft å male henne siden da måtte jeg faktisk se på henne. Hun pleier å la meg være i fred hvis jeg bare ignorerer henne, men jo mer jeg tenker på at hun er der jo mer plager hun meg og dunker hodet mitt mot veggen, og ja. Det jeg har nevnt tidligere. Jeg har kalt denne "I'ts A Disorder,  Not A Decision" Jeg har valgt å kalle den det siden jeg har ikke valgt å se henne. Jeg bare gjør det. Uten å vite helt hvorfor, men  så klart har det jo med sykdommen min å gjøre. Jeg skulle ønske jeg bare kunne leve normalt og ikke se og høre de tingene jeg gjør. Jeg blir vettskremt av det, men jeg har ikke noe valg. Tenk deg å sitte stille på rommet for å så se opp over PC'en og plutselig står hun på dette maleriet her over og stirrer deg ned. Du hadde blitt redd du også. 

 

Hva syntes du om maleriet?

 #hverdag #blogg #maleri #art #kunst #demon #jente #kvinne #akryl

You're A Victim Of Your Own Mind

Dette er det andre maleriet i kolleksjonen min "Mental Illness". Jeg tror det er mange som kjenner seg igjen i denne. Du er en fange av din egen hjerne. Det er hjernen din som lager problemer for deg. Jeg har malt at det blir for mye noen ganger og hodet gjør så vondt at det bare eksploderer. Det som er så gøy med kunst er at folk ser så annerledes på de samme kunstverkene. Alt har sin egen mening. To personer kan se på et maleri og se noe helt annerledes. Det er det som gjør kunst så gøy. 


 

Hva syntes du om maleriet?
 #blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #sykdom #psykose #ptsd #angst #schizofreni  

 

Demons live in my head

Jeg har laget en ny serie malerier hvor temaet er mental sykdom. Temaet er spesielt rettet mot mine sykdommer, spesielt Schizofrenien min. Det er en samling av quotes og portretter av forskjellige mennesker. Sånn som denne her, som heter "Demons live in my head" skal forestille mine indre demoner som jeg ser foran meg når jeg hallusinerer. Hun ene høres trist ut og er alltid enig med han andre som er alltid sint. De prater sammen og skremmer meg med ordene de skriker. De sier alt mulig som skjer rundt meg og at folk kommer til å skade meg, som jeg har nevt før. Denne skal forestille de stemmene, Hun i midten er Ruby, en bamse jeg har, som jeg har skrevet om før. Hun er den ene som er snill mot meg. Denne skal liksom representere det. Hva syntes du om maleriet?
 #blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #sykdom #psykose #ptsd #angst #schizofreni 

Day Of The Dead

Jeg elsker denne stilen. Day of the dead (De dødes dag)  er en  er en meksikansk feiring. Jeg ble litt for ivrig, så den ble ikke sånn perfekt.  Men jeg er redd for at jeg ødelegger den hvis jeg fortsetter ¨fikse på den. haha. Jeg brukte faktisk ikke så lang tid på denne som de andre jeg har malt. Men jeg skal absolutt lage flere med sånn mønster. Jeg prøvde en til før denne, men liker den ikke helt, så jeg må male den litt annerledes.  Hva syntes du om maleriet?
Har du hørt om "Day Of The Dead?

 


#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #rihanna #dayofthedead #roser #rose

Maleri - Babe

Må si jeg er veldig glad i fargene på dette maleriet. Ble litt inspirert av fargene på himmelen ved solnedgang. I dag skal jeg endelig hjem til mamma igjen. Jeg skal på tur til Strømmen storsenter i morgen med Oda. Lang biltur fra Kongsvinger til Strømmen og så tilbake, men vi får snakket mye iallefall. Så får jeg unna litt gaver til jul også. Jeg skal treffe kjæresten senere på dagen også. Det blir morsomt. Vi skal være sammen i helgen. Jeg skal hjem på Mandag også tilbake til mamma den 22, og da skal jeg bli til den 2 Januar. Da får jeg mange dager med kjæresten. Gleder meg!


 

Hva sytes du om maleriet?
Liker du å tegne eller male?

 

#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #rihanna #kjendis

Maleri - Splash

Endelig har je fått lyst til å begynne å male igjen. Så klart, som vanlig ble det Rihanna. Ikke noen overraskelse der nei. Den neste jeg maler blir vell Gigi Hadid tror jeg. Liker henne ganske godt også. Blir spennende å male noen nye. Også nevner jeg igjen at jeg er åpen for bestillinger, så det er bare å kontakte meg hvis du vil ha en tegning eller et maleri. (Kontakt meg her eller på Facebook.) Jeg maler veldig gjerne portrett av deg.  


 

Hva syntes du om maleriet?

 


#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #rihanna #kjendis

Vil du bli tegnet/malt?

Vil du ha et maleri av deg selv? Ta kontakt med meg. Jeg har litt tid til å ta imot flere bestillinger nå. Jeg begynner med en gang. Kontakt meg her eller på facebook(Silje Marie Roos) eller på email.(kaulitzalien@hotmail.com) Jeg kan få en eller to ferdig før jul hvis du vil gi en tegning eller et maleri som julegave til noen du er glad i. :)
 

#blogg #hverdag #maleri #kunst #hobby #tegning

Halloween maleri

Jeg har laget et maleri som er litt inspirert av hekser, og som vanlig er det av Rihanna. Kommer nok ikke som en overraskelse for de som har lest bloggen min en stund nå. Var litt usikker på hvilken farge på øynene, men jeg endte opp med hvitt.Hva syntes du om maleriet?
Har du gått Halloween?

 


#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #piercing #halloween #rihanna #kjendis

Bursdagsgave til kjæresten

Helgen med han var perfekt. Vi hadde det så gøy. Vi spilte spill, så på film og spiste pizza, taco, pannekaker og svinesteik (tror jeg det het). Og da har han endelig fått bursdagsgaven sin. Jeg malte fra et bilde som var tatt av han for ca 10 år siden. Det er alltid like gøy å se reaksjonene  til folk når jeg gir dem et maleri. Men jeg fikk ikke så mye tid til å male, siden jeg hadde så mye annet å gjøre, og det tar tid å få ferdig et maleri. Men med den tiden jeg fikk er jeg utrolig fornøyd med den. Jeg tror at noe håndlaget er noe av de beste gavene man kan gi. Det blir personlig og noe man bruker tid på i steden for bare å kjøpe noe i en butikk. Hva pleier du å gi i gave til kjæresten?
Hva syntes du om maleriet?

 

 

#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty #hobby #håndverk #piercing #kjæreste #helg #boyfriend

Maleri - Rihanna

Har helt glemt å poste denne. Har vært opphengt i å skrive om sykdom, lol. Men her er det siste maleriet jeg har malt. "Jewelry". Har ikke fått malt noe den siste måneden, blir nok ikke så mye kunst poster nå, fokuserer mer på skole. Men jeg poster fortsatt sminke, og jeg skal poste noen av de maleriene jeg ikke har fått posta enda. Også driver jeg med et innlegg om dissosiativ lidelse, så den kommer om ikke så lenge.

 

Hva syntes du om maleriet?

 

#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #hobby #håndverk #svart #smykker #piercing
 

 

Vil du bli tegnet?

Jeg har veldig lyst til å tegne i svart-hvitt, tegne med promarkers eller male med farger. Så da  tenkte jeg at jeg kunne ta imot noen bestillinger, siden det er så mange som spør om jeg kan male dem. Så det er bare å kontakte meg her på bloggen, Facebook,  eller på e-mailen min; kaulitzalien@hotmail.com. Hvis du lurer på noe angående dette så er det bare å spørre! Jeg har også fått meg en facebook side for kunsten min. Så hvis du vil være med i trekningen av et maleri av deg selv er det bare å like! Trekker ut en random person. :)


Disse er lagd med promarkers, er veldig ny på dette.

Den til venstre og høyre er malerier, og den i midten er en blyant tegning.


Jeg kan også tegne barna dine eller noen andre du er glad i. Eller hvis du vil gi en gave til en venn. Alt er mulig, jeg greier å tegne det meste.#kunst #art #rihanna #tegning #blogg #hverdag #maleri #facebook
 

Maleri - Complete Perfection

Jeg sitter her og driver med innlegget om NYX soft matte lip creams. Nesten ferdig, men blir opptatt i hele dag, så den kommer nok i morgen.

Tatoveringene er utrolig vanskelige å male, de blir rett og slett for små. Kjolen var ganske gøy, tøy er alltid vanskelig å male. Greide ikke finne på navn til denne, så jeg fikk hjelp av tante Wenche. Takk for navn :)


 

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #hobby #håndverk   #svart

 

 

Maleri - Saviour

Dette maleriet er min nye favoritt. Er så fornøyd med uttrykket, øyna,  fargen på håret, hudtonen, det lille smilet, og ja, egentlig alt. Har lyst på sånt hår selv, men tror jeg skal vente en stund til rosa fargen min går ut.

Jeg har kjøpt mange  nye produkter fra NYX, De har fått dem in på H&M. Jeg har kjøpt 7 leppekremer, 2 øyenskygger og 2 eyelinere, så jeg skal lage et innlegg om det som jeg har gjort med de matte leppekremene fra H&M. Det blir nok til at jeg kjøper enda mer. Er ganske fornøyd med alle tingene jeg har kjøpt før.

Bursdags feiringen min i går gikk bra. Det kom mange fra familien. Skal feire litt senere også, siden jeg ble 20. broren min ble 30 for ikke så lenge siden, og mamma blir 50 om en uke. Så da går vi sikkert ut og spiser.

"Saviour"

Hva syntes du om maleriet?
Har du gjort noe / skal gjøre noe spennende i løpet av uken?#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil  #hobby #håndverk #blond #brun #øyer #kors #kristen

Maleri - Robyn, The Fairy

Nå sitter jeg hjemme hos mamma, er her til Tirsdagen. Venter spent på om jeg kommer inn på den skolen  jeg har søkt på(Påbygg), jeg håper det, ellers vet jeg ikke hva jeg gjør fordi jeg trenger  det året for å søke meg inn på kunstakademiet i Oslo. Så krysser fingra.  Også har jeg bursdag i morgen så er her for å feire. Jeg blir 20år. Ingen tenåring lenger!  Skal til Sverige på Tirsdag når vaktene henter meg. Og så til Oslo på Onsdag. Kan ikke bli for mye shopping da, haha, må spare litt også.

Har såå mange ideer til nye malerier og så  liten tid i døgnet, litt trist egentlig. Dette maleriet er enten en alien eller en fe. Litt av begge deler kanskje. Det er veldig annerledes fra det jeg pleier å gjøre, men prøver litt nye ting.

Som nevnt før, begynner jeg alltid med huden.

Her driver jeg med håret.

"Robyn, The Fairy"


Hva syntes du om maleriet?

 

#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #hobby #håndverk  #fe #svart #hvit #rosa #grønn

Maleri - Demons (2/2)

Her er 2/2 av demonene. Ble veldig fornøyd med skyggene. Har fått mange fine kommentarer på denne. 

"Demons" (2/2)

 

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil #smile #hobby #håndverk  #demon #svart #hvit

Maleri - Demons (1/2)

Her er 1/2 av demonene jeg har laget. Ble litt "basic", tenke jeg skulle lage litt "rene" malerier uten så mye pynt. Ble veldig fornøyd med denne.  Rihanna kler absolutt alt! Skal poste 2/2 senere, den er ikke helt ferdig enda.

Jeg har vært hjemme hos mamma en tur fra Mandag til i dag(Onsdag), så da skal jeg tilbake til boligen min i Fetsund. Blir godt å slappe av etter å ha lekt med nevøen min, Liam. Mamma har kjøpt et lite basseng til han, så han har plasket i det i hele går, også syntes han at det er veldig gøy å drikke vannet og sprute på folk.

"Demons" (1/2)

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty  #hobby #håndverk  #hvit #svart #demon

Maleri - Pride

Personlig så er jeg veldig glad i svart leppestift. Bruker det veldig ofte, både på meg selv og i malerier. Ble også veldig overrasket når jeg fikk til rosene bare på 3 timer. Vanligvis bruker jeg mye mer tid på noe så detaljert.

Har glemt å nevne at jeg tok en tatovering på fingra/hånda/håndleddet for ikke så lenge siden, den 26 April. Skal få tatt bilde av den og så vise den her snart.

"Pride"
 

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil #smile #hobby #håndverk  #roser #rose

Maleri - Fossen

Dette maleriet er litt gammelt, men har ikke fått posta det enda. Jeg skal poste litt nå og utover de neste dagene. Driver med to bilder som hører sammen, er litt inspirert av demoner, så gleder meg til å poste dem. "Fossen" kalte jeg denne, elsker åssen de ser ut, så lagde min egen. De er så beroligende.

Flyttingen har også gått bra, kommer godt overens med vaktene og har ikke hatt noe problem med de andre beboerne. Skal kjøpe meg en ny sofa snart, så når jeg får orden på det så skal jeg legge ut noen bilder. Har ingen møbler enda(som er mine), siden det er første gang jeg flytter, har bare bodd for meg selv i en og en halv måned.

"Fossen"

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil #smile #hobby #håndverk  #foss #natur #foto

Maleri - Rihanna

Begynner å bli lenge siden jeg malte noen som smiler, så tenkte jeg skulle prøve meg på det igjen. Var litt vanskelig å male rundt kinna, men jeg ble veldig fornøyd egentlig. Litt mørkegrått hår, det kler hun veldig godt. Har sett noen photoshop bilder av henne som går rundt på instagram, hvor hun har grått hår i hestehale. Også noen år tilbake hadde hun faktisk grått hår selv.

Skal ha en vernissage(åpning av utstilling) i morgen. Har satt opp 25 malerier, altså alle jeg har malt på 4 år. Veldig mange små, men størrelsen på bildene mine blir større. Skal ta noen bilder av utstillingen i morgen. Gleder meg!

"a smile is a girl's best accessory"

Hva syntes du om maleriet?


                   #maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil #smile #hobby #håndverk

Innlagt på sykehus.

Et sykehus for hjernen. Har vært innlagt siden Juli, derfor har jeg ikke fått postet noe som helst  av tegninger eller malerier, men skal samle sammen litt av det jeg har tegnet gjennom det siste halv året. Jeg har vært innlagt for schizofreni, PTSD og dissosiativ lidelse. Har blitt mye bedre nå en det jeg var, så gleder meg til  å ha overskudd av energi så jeg kan begynne å male og poste igjen. Som vanlig så er det Rihanna jeg maler, haha!


"Black Roots"

 

#maleri #art #kunst #rihanna #sykehus #innlagt #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #piercing

 

Hva syntes du om maleriet?
Liker du å være kreativ?

Maleri - Beauty

Jeg glemmer å poste maleriene mine, men skal legge en huskelapp på tastaturet, så kanskje jeg husker det! Lol. Jeg tenkte jeg kunne vise
dere litt bilder underveis i maleprosessen også. Det beste med å male ansikter er å legge på sminken, det er utrolig gøy!


Jeg tegner opp litt før jeg begynner å male.Ferdig!!

 

Hva syntes du om maleriet?#maleri #art #kunst #rihanna #ansikt #hår #sminke #beauty

Maleri: Nipple Piercing

Jeg ELSKER piercing i nippelen! Er ikke så fan hvis det er  i begge, men liker det når det bare er en, sånn som Rihanna har. Skulle ønske jeg hadde brukt litt lenger tid på denne. Trengte egentlig litt mer skygge på magen, og det rosa teppe, lol. Men liker den fordet. (Maleriet er 7 måneder gammelt)Hva syntes du om maleriet?
Liker du piercinger? 

Maleri: AvataRih

Overskriften skulle egentlig ikke rime, men anyway.. Alle har vel sett filmen Avatar? Vel, her er min versjon.. av Rihanna så klart! Kommer nok ikke som et sjokk nå at jeg liker Rihanna? Hahah! Jeg ble ganske fornøyd med øynene på denne. (Maleriet er ca 8,5 måneder gammel)


AvataRihHva syntes du om Maleriet?
Har du sett filmen Avatar? 

#maleri #art #kunst #painting #blå #avatar #øye #rihanna 

Maleri: Rihanna

Blomstene tok evigheter å male, men ble fint til slutt. Jeg gadd ikke male tattooveringene hennes på denne heller. Bilde her er faktisk bare noen cm mindre enn maleriet selv, lol, så det hadde blitt lite plass til tattooveringene. Men er egentlig veldig fornøyd med denne.   (ca 8 månder gammel)
Hva syntes du om maleriet?
Liker du Rihanna?
#maleri #rihanna #lilla #diamanter #foto #art #kunst #painting

Maleri: Boy George

Jeg begynte egentlig å skrive dette innlegget for liksom en time siden.. men jeg sitter og ser på Buffy, så jeg glemmer å skrive, lol. Jeg ELSKER den serien! Jente som dreper vampyrer.. hvem vil vel ikke se på det? Anyway, syntes jeg fikk til håret ganske bra, spesielt flettene hans. Øynene ble litt for blå, men samma det, ahah. Ser ikke så ille ut.. tror jeg.  (Dette maleriet er 7 måneder gammelt)
Hva syntes du om maleriet?
Hva har du gjort i dag? 

#maleri #boygeorge #øyne #ansikt #fletter #art #kunst #blå #musikk #buffy

Rihanna maleri

Alle ser vel hvem jeg har malt her? Eller? Haha!  #Rihanna igjen. Denne gjorde jeg for ca. 7-8 månder siden, så jeg merker at jeg har blitt MYE bedre siden den gang. Skal legge ut et maleri som jeg driver med nå, som ikke er helt ferdig, så dere kan se forskjellene også.

 

Maler du?
Hva syntes du om maleriet?

#maleri #art #kunst #blå #øyne #grå #ansikt #beauty #lepper #hår

Maleri: Beach Babe

Har ikke postet på nesten et halvt år, lol. Men skal prøve å legge ut alle maleriene mine etterhvert. Må bare hente dem først. De har vært på en utstilling på Kongsvinger biblioteket i nesten en måned nå. Men her er en av dem. Skal egentlig være #Rihanna, men fucka opp trynet. Jeg gadd ikke male tattooveringene hennes, Fordi bildet var så lite, hahah.


Beach Babe


Hva syntes du om maleriet?  
#maleri  #art  #kunst  #blond  #rosa #pink #hår #beach #sand #vann

Ariana Grande maleri

Hun er så nydelig! Måtte bare male henne.  Var egentlig ikke så vanskelig som jeg hadde trodd, lol. Begynner å bli litt bedre på dette må jeg si, haha!

Hva syntes du om #maleriet ?
 

Stikkord:

Silje Marie Roos. Jeg er ei jente som ble født i 1996. Jeg har en lidenskap for tegning, maling, interiør og musikk. Jeg kommer til å blogge om sykdom, sminke og vold i forhold.

+Legg meg til som venn

hits