Ariel Calypso - - hits

I Do Not Know What I Feel Anymore

Nå driver jeg med noen nye malerier til utstillingen jeg skal ha på Foaje i Hamar kulturhus. Altså inngangen. Så etter påske må jeg ned dit og se på stedet for å vite hvor mange malerier jeg har plass til. Det blir nok veldig gøy å ha enda en utstilling. Jeg gleder meg som et lite barn. Denne er jo en del av serien jeg kaller "Mental Illness" (Mental Sykdom). Det er en serie malerier som er basert på livet mitt og mine sykdommer.

Dette maleriet betyr for meg at jeg ikke helt vet hvilken følelse jeg har lenger, om jeg er sint, frustrert eller trist osv. Jeg har blandet følelser, jeg vet ikke helt hvilken som er mest sterkt siden jeg føler på alle på engang. Så jeg har ikke peiling på hva jeg føler lenger. Følelsene mine henger ikke sammen med humøret mitt. Jeg kan være glad fordi jeg møter kjæresten min også er jeg sint eller trist for ingen grunn. Det gjør meg mer irritert hele tiden. Så jeg kan virke litt ustabil innimellom. Det er ikke mange som forstår seg på meg. 

 

Hva syntes du om maleriet? 

 

#art #kunst #blogg #hverdag #sykdom #schizofreni #psykose #ptsd #maleri #tegning #håntverk #hobby #drawing #kvinne 

Favoritter til 40% salg

Jeg har altså tenkt til å selge disse to. Det er bare å kontakte meg på facebook. Jeg lager  gjerne flere i andre farger også hvis det er av interesse. Også er det bare å ta en titt innom etsy'en min hvor andre malerier er til salgs også. Kanskje du vil kjøpe en julegave til familie eller venn? Kunst blir satt pris på av de fleste. Det er nå også 40% salg på alle de 30cmx20cm printene mine. 

Har du kjøpt julegaver til familien/venner/kjæresten enda? #blogg #hverdag #kunst #art #jul #julegaver #juleshopping #etsy #gave #gaver #tegning #kopi #print #maling #maleri

Male med akvarell

Eller fortsatt akryl, men jeg blander det ut med mye mye vann sånn at det ser ut som akvarell, eller så kalt "watercolours". Det er ganske spennende siden det er litt nytt for meg å blande ut med så mye vann på de papirene som egner seg for akvarell. Jeg er vandt til lerret så det blir litt vanskelig. Men jeg har greid det fint. Syntes jeg ihverfall, haha! Nå prøver jeg bare å få Rihanna til å se innleggene min på Instagram. Hun følger meg jo men det er umulig å få henne til å se innleggene mine etter de nye oppdateringene hvor det kommer gamle innlegg først, de som kanskje er av best "interesse". Men men, hun se de vel etterhvert får jeg håpe.


Hva syntes du om maleriet?

#blogg #hverdag #male #maling #maleri #tegning #akvarell #artist #art #kunst #dame #jente #watercolour

Lady In Grey

Jeg brukte et langt lerret fra panduro som jeg tror er 30x90cm stort. Litt uvant men jeg syntes det ble så kult. Jeg liker å prøve nye ting så det blir litt variasjon i kunsten min. Hun her heter "Lady In Grey". Håret skulle bli hvitt men jeg endte opp med grått. Jeg syntes det ble den kuleste effekten. Også så klart måtte jeg ha noen blomster da, hehe. De skal liksom gå i ett med håret sånn at de ikke stikker ut, siden ansiktet skal være fokuset.

Hva syntes du om maleriet?


#blogg #hverdag #kunst #art #maleri #akryl #akrylmaleri #painting #hår #jente #dame #portrett #foto

Space Girl

Jeg sto opp midt på natta og begynte med denne. Har brukt en stund faktisk. Brukt over 40 timer, jeg kom ut av tellingen etter det.. haha, typisk meg. Men uansett. Jeg ble veldig fornøyd med den. Jeg er utrolig glad i lilla så fargene er så fine i mine øyne. Dette maleriet har egentlig ingen mening for meg, jeg bare måtte male det jeg fikk inn i hodet. Ingen viktig mening ihvertfall. Jeg har lyst på litt inspirasjon til malerier/tegninger. Så hvis dere vet om noen facebook side, eller instagram. Eller egentlig hva som helst der dem poster mye fin kunst så er det bare å slenge igjen en kommentar. 

Hva syntes du om maleeriet?
Ha du noen tips ti en instagram eller facebook?

 

#kunst #art #space #verdensrommet #girl #jente #dame #maleri #tegning #håndverk #blogg #hverdag

We Need Fantasy To Survive Reality

Enda en gang som jeg maler meg selv. Jeg begynner å bli litt flinkere på det da. Så derfor er et ganske gøy å male meg selv når jeg vanligvis maler Rihanna eller afrikanske damer. Så det er litt nytt for meg og male europeiske.  Jeg ble litt inspirert av havet og havfruer. Men meningen med bildet er at i fortiden min har det skjedd mye grusomt som jeg har skrevet om før. Så den eneste måten jeg har greid å takle det på er å lage min egen liten fantasiverden som har blit mer og mer levende med tiden. Jeg ser skikkelser som både hjelper meg og dytter meg ned. Jeg hører stemmer som snakker til meg og jeg hører lyder som ingen andre hører. Min eneste måte å overleve det som har skjedd meg har vært igjennom denne verden som bare jeg kan se og høre. 


 

Hva syntes du om maleriet?

 

#portrett #blogg #hverdag #syk #sykdom #helse #mentalhelse #mentalsykdom #ptsd #shizofreni #kunst #art #maling #maleri #foto #rosa

Nettbutikk

Jeg har da altså laget en etsy nettbutikk. Der kan dere kjøpe kunsten min hvis det er av interesse. Jeg har lagt ut noen kunstverk allerede, men driver fortsatt og legger inn kunsten min der. Jeg tar også bestillinger hvis noen har lyst på en tegning eller et maleri. Så tegner jeg gjerne opp til dere. Håper dere vil ihvertfall titt innom siden min. Her kan du finne den. 

Har du en etsy bruker?
Har du vært innom og tittet på kunsten?

 

#blogg #hverdag #kunst #informasjon #art #maleri #tegning #kreativ

Life Hurts A Lot More Than Death

Dette maleriet ble veldig populær på utstillingen min, så hvis noen vil ha en kopi av denne er det bare å sende meg melding her.  Budskapet er enkelt. Å leve tar mye mer mot enn å dø. Det å leve, for meg ihvertfall, har tatt så mye styrke og gjort meg så mye sterkere enn jeg hadde vært hvis jeg bare hadde gitt opp.  Det er enkelt å dø. Men et kan man ikke si om å leve, det går alltid opp og ned. Forhåpentligvis går det for det meste opp, ikke ned.

 

Hva syntes du om maleriet?

 

#blogg #hverdag #life #død #maleri #kunst #art #painting #acryl #portrett #foto #bilde

The place that scares me the most

Dette maleriet betyr mye for meg. Det jeg er mest redd for i verden er det som er inni meg. En mørk side som bare Storm får se. Og nå som mange fremmede skal få se på utstillingen min, men jeg håper de som ser maleriene mine finner litt trøst i det at de ikke er alene om dette. At de ikke er alene om å ha en sykdom som preger mye av livet  dems. Mine sykdommer ødelegger hverdagen min og jeg skulle ønske at jeg ikke var syk. Men på en måte ser jeg ikke på det som en sykdom lenger, det er en del av meg nå, som bare er der og vandrer fritt inni hodet og hjertet mitt. Det kan være skummelt til tider at jeg ikke greier å kontrollere det jeg gjør eller sier, det er en annen del av  meg som tar over, en som jeg ikke husker noe fra. Hun gjør som hun vil og sier som hun vil. Det er litt skummelt å tenke på at jeg ikke har kontrollen lenger over alt det som skjer rundt meg. Det eneste jeg kan kontrollere er det jeg maler ned på lerret.

 

Hva syntes du om maleriet?blogg #hverdag   #maleri #kunst #art #akryl #painting #sykdom #ptsd #schizofreni #personlighetsforstyrrelse

Pain Changed Me

Nå er det ikke lenge før utstillingen min er, og jeg har ikke så mye igjen  gjøre. Jeg trenger bare å feste på noen sånne greier så man kan henge maleriene mine opp. Det er egentlig det eneste jeg mangler nå. Så den 4 September skal jeg opp til Hamar og henge opp bildene sånn som jeg vil ha de når utstillingen begynner. Dette er et av de nyeste maleriene jeg har laget. 

 

Hva syntes du om maleriet?

 

blogg #hverdag   #maleri #kunst #art #akryl #painting 

Dreadlocks

Som vanlig er det Rihanna jeg maler. Jeg elsker øynene hennes, de er så pene. Denne gangen med dreadlocks, som jeg faktisk vurderer om jeg skal ta selv eller ikke. Jeg driver med enda et maleri av henne, som ikke er ferdig enda. Den skal være en del av min serie "Mental Illness" Jeg har sittet hele helgen  og malt på et annet maleri. Så poster den senere, prøvde noe helt nytt denne gangen. 

Nå sitter jeg og ser på The 100. En veldig fin serie, som jeg absolutt anbefaler til dere som liker det litt spennende. Jeg sitter og maler mens jeg følger med, men det ender alltid i at jeg blir slukt opp i en av delene, så hvis jeg blir slukt opp av malingen må jeg spole tilbake hele tiden, haha. Så jeg tror jeg bare burde gjøre en av tingene og høre på musikk når jeg maler isteden altså. Hva syntes du om maleriet?

 

blogg #hverdag #rihanna #kjendis #dreadlocks #hår #hair  #maleri #kunst #art #ansikt #akryl #painting 

The face of your own demon is you

Jeg har valgt å kalle denne "The face of your own demon is you" fordi alle demoner man kan se, høre eller føle kommer fra deg selv. Alle problemer man har med seg selv har jeg valgt å kalle demoner. Det er du som er din egen demon. Det er du som stopper deg selv. Hvis du greier å sloss med deg selv og vinne, vinner du over dine  demoner. Alle har sine egne indre demoner, men de kan alltids bli fjernet. Jeg har også valgt å male min kjekke kjæreste på dette bildet, haha!

 

Hva syntes du om maleriet?#blogg #hverdag #demon #maleri #kunst #art #ansikt #akryl #painting 
 

In Order To Be Irreplaceable, One Must Always Be Different

Dette er også en del av samlingen min "Mental Illness", bare at den er litt "lysere" enn de andre jeg har laget. Dette er liksom slutten av serien, men jeg kommer til å lage flere som skal være i midten. Denne betyr at alle er unike bare du har mot til å skille deg litt ut.  Med å tørre å være deg selv er du uerstattelig. Dette maleriet ble litt mer prinsesse aktig enn det jeg prøvde på, haha. Men den ble uansett litt søt da.   Jeg driver også med 5 andre malerier nå som ikke er helt ferdig enda, men det nærmer seg. Poser de ettersom jeg blir ferdig med dem.Jeg gleder meg til jeg blir ferdig med dem for da skal jeg nemlig fikse en utstilling, som skal nettopp handle om dette, mentale sykdommer.


 

Hva syntes du om maleriet?

 #hverdag #blogg #maleri #art #kunst  #jente #kvinne #akryl #roser

It's A Disorder Not A Decision

Som jeg skrev tidligere hadde jeg malt et bilde av hun demon jenta jeg ser. Det var tøft å male henne siden da måtte jeg faktisk se på henne. Hun pleier å la meg være i fred hvis jeg bare ignorerer henne, men jo mer jeg tenker på at hun er der jo mer plager hun meg og dunker hodet mitt mot veggen, og ja. Det jeg har nevnt tidligere. Jeg har kalt denne "I'ts A Disorder,  Not A Decision" Jeg har valgt å kalle den det siden jeg har ikke valgt å se henne. Jeg bare gjør det. Uten å vite helt hvorfor, men  så klart har det jo med sykdommen min å gjøre. Jeg skulle ønske jeg bare kunne leve normalt og ikke se og høre de tingene jeg gjør. Jeg blir vettskremt av det, men jeg har ikke noe valg. Tenk deg å sitte stille på rommet for å så se opp over PC'en og plutselig står hun på dette maleriet her over og stirrer deg ned. Du hadde blitt redd du også. 

 

Hva syntes du om maleriet?

 #hverdag #blogg #maleri #art #kunst #demon #jente #kvinne #akryl

You're A Victim Of Your Own Mind

Dette er det andre maleriet i kolleksjonen min "Mental Illness". Jeg tror det er mange som kjenner seg igjen i denne. Du er en fange av din egen hjerne. Det er hjernen din som lager problemer for deg. Jeg har malt at det blir for mye noen ganger og hodet gjør så vondt at det bare eksploderer. Det som er så gøy med kunst er at folk ser så annerledes på de samme kunstverkene. Alt har sin egen mening. To personer kan se på et maleri og se noe helt annerledes. Det er det som gjør kunst så gøy. 


 

Hva syntes du om maleriet?
 #blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #sykdom #psykose #ptsd #angst #schizofreni  

 

Demons live in my head

Jeg har laget en ny serie malerier hvor temaet er mental sykdom. Temaet er spesielt rettet mot mine sykdommer, spesielt Schizofrenien min. Det er en samling av quotes og portretter av forskjellige mennesker. Sånn som denne her, som heter "Demons live in my head" skal forestille mine indre demoner som jeg ser foran meg når jeg hallusinerer. Hun ene høres trist ut og er alltid enig med han andre som er alltid sint. De prater sammen og skremmer meg med ordene de skriker. De sier alt mulig som skjer rundt meg og at folk kommer til å skade meg, som jeg har nevt før. Denne skal forestille de stemmene, Hun i midten er Ruby, en bamse jeg har, som jeg har skrevet om før. Hun er den ene som er snill mot meg. Denne skal liksom representere det. Hva syntes du om maleriet?
 #blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #sykdom #psykose #ptsd #angst #schizofreni 

Day Of The Dead

Jeg elsker denne stilen. Day of the dead (De dødes dag)  er en  er en meksikansk feiring. Jeg ble litt for ivrig, så den ble ikke sånn perfekt.  Men jeg er redd for at jeg ødelegger den hvis jeg fortsetter ¨fikse på den. haha. Jeg brukte faktisk ikke så lang tid på denne som de andre jeg har malt. Men jeg skal absolutt lage flere med sånn mønster. Jeg prøvde en til før denne, men liker den ikke helt, så jeg må male den litt annerledes.  Hva syntes du om maleriet?
Har du hørt om "Day Of The Dead?

 


#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #rihanna #dayofthedead #roser #rose

Maleri - Babe

Må si jeg er veldig glad i fargene på dette maleriet. Ble litt inspirert av fargene på himmelen ved solnedgang. I dag skal jeg endelig hjem til mamma igjen. Jeg skal på tur til Strømmen storsenter i morgen med Oda. Lang biltur fra Kongsvinger til Strømmen og så tilbake, men vi får snakket mye iallefall. Så får jeg unna litt gaver til jul også. Jeg skal treffe kjæresten senere på dagen også. Det blir morsomt. Vi skal være sammen i helgen. Jeg skal hjem på Mandag også tilbake til mamma den 22, og da skal jeg bli til den 2 Januar. Da får jeg mange dager med kjæresten. Gleder meg!


 

Hva sytes du om maleriet?
Liker du å tegne eller male?

 

#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #rihanna #kjendis

Maleri - Splash

Endelig har je fått lyst til å begynne å male igjen. Så klart, som vanlig ble det Rihanna. Ikke noen overraskelse der nei. Den neste jeg maler blir vell Gigi Hadid tror jeg. Liker henne ganske godt også. Blir spennende å male noen nye. Også nevner jeg igjen at jeg er åpen for bestillinger, så det er bare å kontakte meg hvis du vil ha en tegning eller et maleri. (Kontakt meg her eller på Facebook.) Jeg maler veldig gjerne portrett av deg.  


 

Hva syntes du om maleriet?

 


#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #rihanna #kjendis

Vil du bli tegnet/malt?

Vil du ha et maleri av deg selv? Ta kontakt med meg. Jeg har litt tid til å ta imot flere bestillinger nå. Jeg begynner med en gang. Kontakt meg her eller på facebook(Silje Marie Roos) eller på email.(kaulitzalien@hotmail.com) Jeg kan få en eller to ferdig før jul hvis du vil gi en tegning eller et maleri som julegave til noen du er glad i. :)
 

#blogg #hverdag #maleri #kunst #hobby #tegning

Halloween maleri

Jeg har laget et maleri som er litt inspirert av hekser, og som vanlig er det av Rihanna. Kommer nok ikke som en overraskelse for de som har lest bloggen min en stund nå. Var litt usikker på hvilken farge på øynene, men jeg endte opp med hvitt.Hva syntes du om maleriet?
Har du gått Halloween?

 


#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty  #håndverk #piercing #halloween #rihanna #kjendis

Bursdagsgave til kjæresten

Helgen med han var perfekt. Vi hadde det så gøy. Vi spilte spill, så på film og spiste pizza, taco, pannekaker og svinesteik (tror jeg det het). Og da har han endelig fått bursdagsgaven sin. Jeg malte fra et bilde som var tatt av han for ca 10 år siden. Det er alltid like gøy å se reaksjonene  til folk når jeg gir dem et maleri. Men jeg fikk ikke så mye tid til å male, siden jeg hadde så mye annet å gjøre, og det tar tid å få ferdig et maleri. Men med den tiden jeg fikk er jeg utrolig fornøyd med den. Jeg tror at noe håndlaget er noe av de beste gavene man kan gi. Det blir personlig og noe man bruker tid på i steden for bare å kjøpe noe i en butikk. Hva pleier du å gi i gave til kjæresten?
Hva syntes du om maleriet?

 

 

#blogg #hverdag #maleri #art #kunst #hair #painting #ansikt #hår #beauty #hobby #håndverk #piercing #kjæreste #helg #boyfriend

Maleri - Rihanna

Har helt glemt å poste denne. Har vært opphengt i å skrive om sykdom, lol. Men her er det siste maleriet jeg har malt. "Jewelry". Har ikke fått malt noe den siste måneden, blir nok ikke så mye kunst poster nå, fokuserer mer på skole. Men jeg poster fortsatt sminke, og jeg skal poste noen av de maleriene jeg ikke har fått posta enda. Også driver jeg med et innlegg om dissosiativ lidelse, så den kommer om ikke så lenge.

 

Hva syntes du om maleriet?

 

#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #hobby #håndverk #svart #smykker #piercing
 

 

Vil du bli tegnet?

Jeg har veldig lyst til å tegne i svart-hvitt, tegne med promarkers eller male med farger. Så da  tenkte jeg at jeg kunne ta imot noen bestillinger, siden det er så mange som spør om jeg kan male dem. Så det er bare å kontakte meg her på bloggen, Facebook,  eller på e-mailen min; kaulitzalien@hotmail.com. Hvis du lurer på noe angående dette så er det bare å spørre! Jeg har også fått meg en facebook side for kunsten min. Så hvis du vil være med i trekningen av et maleri av deg selv er det bare å like! Trekker ut en random person. :)


Disse er lagd med promarkers, er veldig ny på dette.

Den til venstre og høyre er malerier, og den i midten er en blyant tegning.


Jeg kan også tegne barna dine eller noen andre du er glad i. Eller hvis du vil gi en gave til en venn. Alt er mulig, jeg greier å tegne det meste.#kunst #art #rihanna #tegning #blogg #hverdag #maleri #facebook
 

Maleri - Complete Perfection

Jeg sitter her og driver med innlegget om NYX soft matte lip creams. Nesten ferdig, men blir opptatt i hele dag, så den kommer nok i morgen.

Tatoveringene er utrolig vanskelige å male, de blir rett og slett for små. Kjolen var ganske gøy, tøy er alltid vanskelig å male. Greide ikke finne på navn til denne, så jeg fikk hjelp av tante Wenche. Takk for navn :)


 

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #hobby #håndverk   #svart

 

 

Maleri - Saviour

Dette maleriet er min nye favoritt. Er så fornøyd med uttrykket, øyna,  fargen på håret, hudtonen, det lille smilet, og ja, egentlig alt. Har lyst på sånt hår selv, men tror jeg skal vente en stund til rosa fargen min går ut.

Jeg har kjøpt mange  nye produkter fra NYX, De har fått dem in på H&M. Jeg har kjøpt 7 leppekremer, 2 øyenskygger og 2 eyelinere, så jeg skal lage et innlegg om det som jeg har gjort med de matte leppekremene fra H&M. Det blir nok til at jeg kjøper enda mer. Er ganske fornøyd med alle tingene jeg har kjøpt før.

Bursdags feiringen min i går gikk bra. Det kom mange fra familien. Skal feire litt senere også, siden jeg ble 20. broren min ble 30 for ikke så lenge siden, og mamma blir 50 om en uke. Så da går vi sikkert ut og spiser.

"Saviour"

Hva syntes du om maleriet?
Har du gjort noe / skal gjøre noe spennende i løpet av uken?#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil  #hobby #håndverk #blond #brun #øyer #kors #kristen

Maleri - Robyn, The Fairy

Nå sitter jeg hjemme hos mamma, er her til Tirsdagen. Venter spent på om jeg kommer inn på den skolen  jeg har søkt på(Påbygg), jeg håper det, ellers vet jeg ikke hva jeg gjør fordi jeg trenger  det året for å søke meg inn på kunstakademiet i Oslo. Så krysser fingra.  Også har jeg bursdag i morgen så er her for å feire. Jeg blir 20år. Ingen tenåring lenger!  Skal til Sverige på Tirsdag når vaktene henter meg. Og så til Oslo på Onsdag. Kan ikke bli for mye shopping da, haha, må spare litt også.

Har såå mange ideer til nye malerier og så  liten tid i døgnet, litt trist egentlig. Dette maleriet er enten en alien eller en fe. Litt av begge deler kanskje. Det er veldig annerledes fra det jeg pleier å gjøre, men prøver litt nye ting.

Som nevnt før, begynner jeg alltid med huden.

Her driver jeg med håret.

"Robyn, The Fairy"


Hva syntes du om maleriet?

 

#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #hobby #håndverk  #fe #svart #hvit #rosa #grønn

Maleri - Demons (2/2)

Her er 2/2 av demonene. Ble veldig fornøyd med skyggene. Har fått mange fine kommentarer på denne. 

"Demons" (2/2)

 

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil #smile #hobby #håndverk  #demon #svart #hvit

Maleri - Demons (1/2)

Her er 1/2 av demonene jeg har laget. Ble litt "basic", tenke jeg skulle lage litt "rene" malerier uten så mye pynt. Ble veldig fornøyd med denne.  Rihanna kler absolutt alt! Skal poste 2/2 senere, den er ikke helt ferdig enda.

Jeg har vært hjemme hos mamma en tur fra Mandag til i dag(Onsdag), så da skal jeg tilbake til boligen min i Fetsund. Blir godt å slappe av etter å ha lekt med nevøen min, Liam. Mamma har kjøpt et lite basseng til han, så han har plasket i det i hele går, også syntes han at det er veldig gøy å drikke vannet og sprute på folk.

"Demons" (1/2)

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty  #hobby #håndverk  #hvit #svart #demon

Maleri - Pride

Personlig så er jeg veldig glad i svart leppestift. Bruker det veldig ofte, både på meg selv og i malerier. Ble også veldig overrasket når jeg fikk til rosene bare på 3 timer. Vanligvis bruker jeg mye mer tid på noe så detaljert.

Har glemt å nevne at jeg tok en tatovering på fingra/hånda/håndleddet for ikke så lenge siden, den 26 April. Skal få tatt bilde av den og så vise den her snart.

"Pride"
 

Hva syntes du om maleriet?


#maleri #art #kunst #rihanna #hair #painting #ansikt #hår #sminke #beauty #smil #smile #hobby #håndverk  #roser #rose