Ariel Calypso - - hits

Farvel til 2017

Nå er det på tide å si hadet til det mest gøyale året jeg har hatt på lenge. Jule feiringen gikk helt fint. Liam hjalp til å dele ut pakker og han skulle så absolutt  hjelpe meg med å pakke opp gavene mine. Han er så søt! Maten var kjempe godsom vanlig og vi alle koste oss. Det vard dritt vær ganske lenge men nå er det kommet en god del snø så det er jo veldig fint altså, men det er våt snø og vann under så man blir jo kliss våt uansett hva slags sko man har pa. Uff. Men på Søndagen håper jeg det blir bedre vær så jeg kan gå en tur. Har ikke fått gjort det på lenge,  siden jeg er hjemme nå har jeg mest lyst ti å tilbringe dagen med familien og ikke bare gå turer hele tiden. Det er nok kanskje smart å gå en tur eller to siden jeg har gått opp 5 kilo den siste uken, haha. Snakk om å kose seg med mat og godis.

Har du hatt godmat på julekvelden?
Hva skal du spise til nyttår?

 

#blogg #hverdag #jul #christmas #foto #bilder #beaty #snø #photo #rosahår #hår #sminke #beauty #skjønnhet

Julemat

Endelig er det Desember. Den 2 Desember faktisk. Jeg har ingen julekalender i år, men jeg kjøper heller litt mer godis i helgen isteden for å ha en kalender. Det som jeg gleder meg mest til i juletiden er vel maten som kommer. Broren min har bursdag i midten av Desember så da pleier vi å ha kalkun, og på julaften har vi medisterkaker og ribbe. Til nyttår har vi kalkun igjen. Nam! Som jeg elsker julematen altså. Nå har jeg fått handlet gave til mamma, pappa, brødrene mine,Storm og bestemor.  Lurer på hva jeg skal gi til resten. Nå mangler jeg bare Siw, Liam og Ida. Tenkte jeg ikke skulle kjøpe så mye gaver i år siden jeg skal spare til flytting. Så det blir spennende å se når jeg skal flytte. Blir vell en eller annen gang til neste år. Vi fikk det ikke til i år. Noe som er veldig trist egentlig. Jeg som hadde gledet meg til å bo sammen med Storm.Hva har du til julemat?

 

#blogg #hverda #jul #julemat #mat #foto #bilder #sminke #beauty

Dette har jeg ventet lenge på!

Nå er jeg klar for enda en utstilling i Kongsvinger. Denne ganger på turistinfoen. Det er totalt 16 av mine bilder som er hengt opp. 13 av de er kalt "Mental Illness" Den har vært på 2 utstillinger før denne. Så dette er den 3 utstillingen disse bildene er på. Detaljer finner du under her. Vernissasje fredag  24. nov kl. 15.00 - 17.00. og varer til Februar. Så dere har masse av tid til å komme innom hvis dere skal forbi eller til Kongsvinger i løpet av de neste månedene. Jeg kommer med en oppdatering i løpet av kvelden hvordan åpningen gikk. Har litt sommerfugler i magen. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommer du innom utstillingen?


#blogg #hverdag #utstilling #kunst #kongsvinger #plakat #informasjon #trend #håndverk #maleri #art 

Min egen utstilling

Nå gjør jeg meg klar til en ny utstilling på Kongsvinger bibliotek fra uke 44-45. Altså jeg skal henge opp bildene den 30 oktober. Det blir kult. Da blir det altså min tredje utstilling der. Denne gangen skal det handle om mental sykdom og det skal være små "plakater" hvor det er beskrevet litt til hvert av bildene jeg har malt. Det tror jeg gjør det enklere for alle å forstå hva som skjer i hodet mitt og til noen andre som har Schizofreni. Så nå skriver jeg så mye at fingrene mine verker, haha. Blir jo tross alt rundt 12-13 bilder. Vet ikke helt enda men skal dit ned og sjekke hvor mange bilder jeg får plass til. Så da blir den vanskelige jobben og plukke ut halvparten av bildene mine. Jeg har jo tross alt 23 bilder i den serien. 

 

Kommer du til å komme innom og se på utstillingen min?

 

#blogg #hverdag #utstilling #sminek #hår #kunst #art #beauty #mental #sykdom #mentalillness #mentalsykdom

Ny utstilling i Hamar

Da har jeg endelig fått en utstilling til i Hamar på Blaarud. Det er et aktivitetshus på Sykehuset Sanderud. Det begynner den 7. September kl 17.00. Adressen er: Peter Skredders veg 34, 2312 Ottestad. Og den varer helt til den 13. Oktober. Alle maleriene er laget av meg og  dette er en kunstutstilling basert på mine personlige opplevelser og tanker rundt mental sykdom,  så jeg har laget disse maleriene til alle som lider av lignende diagnoser som meg. Du finner definitivt noe du kan gjenkjenne deg i. Jeg anbefaler dere som har spesielt angst og depresjon om å komme. Jeg legger ut en poster snart så dere kan titte på åpningstider og sånn. For det er mulig og komme når det ikke er noen der sånn rett etter åpningstider midt i utstillingen hvis du ikke liker å være der med mange folk. Bare å sende meg en melding her hvis du lurer på noe. 


 

Vil du ta en titt innom?
 

#blogg #hverdag #kunst #art #utstilling #kunstutstilling #hair #hår #sminke #mental #sykdom 

Forlovet

Jeg har ventet en stund på å bli spurt. Vi hadde snakket om at vi skulle forlove oss i løpet av dette året kanskje, men jeg trodde det skulle være på bursdagen min den 25 Juni eller på et års jubileet på den dagen i møttes. Men så ble det den 24 Juni.  Vi var hjemme og han ville ut og spise og jeg tenkte hvorfor ikke. Så spurte han om jeg skulle skifte klær før vi dro ut. Men så gadd jeg ikke skifte også hadde vi dårlig tid siden vi skulle møte broren min for å levere noen kaker på lokalet der bursdagen min skulle være. Så da gikk jeg ut i en trenings trøye, haha. Så når vi kom til lokalet tok  vi med kakene inn og satt oss ned og bestemte hvor vi skulle bestille pizza  fra. Når vi hadde valgt ut et sted satt vi oss ute og venta på pizzaen. Vi satt oss ned på krakken og snakket til den kom.  

Når vi gikk inn så spiste vi og snakket litt. Også ville han at jeg skulle hente en brus. Jeg tenkte faen hvorfor kan han ikke hente brus når jeg henta først og er dritt sliten fra all pyntingen og ordningen. Så da gikk jeg og henta en brus og når jeg kom tilbake så skulle jeg til å sette meg ned, men idet jeg skulle sette meg ned så så jeg en eske på stolen min. Jeg bare reagerte med "Hæ?" og smilte. Jeg var litt små irritert for at jeg måtte hente brusen, men det gikk fort over. Haha! Jeg tok den opp og smilte enda mer, en ring fant jeg. En sølv ring. Akkurat som jeg ønsket. (På høyre hånd på bildet under) Han tok den og satt den på fingeren min. Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte. Sånn var det Storm fridde til  meg. Nå burde alle vite at vi to kommer ti å vare. 

 

Er du forlovet?

 

#blogg #hverdag #forlovelse #forlovede #forlovet #ring #lykkelig #glad #kjæreste #foto #bilde

Bildedryss fra barnehagen (Liam)

Denne uka har jeg vært hjemme hos mamma og da var vi ute med broren min og nevøen min. Jeg tok noen bilder av han. Det ble da noen fine. Han er så søt når han skal rundt og leke med absolutt alle lekene der. Jeg har så lyst på en unge selv, men jeg må vente til jeg er ferdig med skole og sånn. 

 

Hva syntes du om bildene? 

 

#logg #hverdag #dag #barnehage #unge #leke #bilder #foto #fotografier  

Bursdagsselskap

Den 25 Juni, som er bursdagen min skal jeg ha et bursdagsselskap for meg og 2 av mine brødre. Siden vi har alle bursdag i Juni. Så det blir et selskap på kanskje under 20 stk. Men det blir koselig å få familien samlet igjen. Det er ikke hver dag jeg får se dem liksom. Så nå planlegger jeg åssen lokalet skal se ut. Jeg har allerede kjøpt inn litt til bursdagen. Men tenkte jeg skulle finne litt forskjellig pynte ting på wish, siden der har de jo alt mulig. Jeg har funnet mange nettsider, altså norske sider hvor de selger mye ting til fester og sånn, så skal få bestilt det også etterhvert.  

Har du pynta til bursdagsselskap noen gang?
Eller vært på en i det siste?#blogg #hverdag #selskap #bursdag #foto #bilder #juni #sommer #fest #familie 

Konfirmasjon

Jeg var på konfirmasjon i helgen. Jeg fikk i oppdrag å ta noen bilder av hele greia. Så da ble det jeg og Storm som sto for bildene. Jeg må si at han er veldig flink til å ta bilder, så jeg håper konfirmanten og familien ble fornøyd. Det ble ganske gøy å være der, men jeg holdt på å få et panikkanfall så jeg måtte ut midt under kakedelingen.  Nå blir neste feiring 17. Mai. Jeg vet ikke enda hvor jeg kommer til å være. Om det er hos mamma eller broren min så vi får grillet hvis det er fint vær. Jeg er litt usikker, men det finner vi ut. En ting vet jeg, og det er at jeg skal være med Storm. Men det er egentlig det eneste jeg vet også.

 

Har du feiret noen konfirmanter enda? 

 

#blogg #hverdag #konfirmasjon #konfirmant #mai #foto #bilder #fest #selskap #familie

Bilder fra Danmarksturen

Som nevnt tidligere var jeg, Storm og foreldrene hans i Danmark fra den 25 til den 27. Vi hadde det kjempe hyggelig selv om showet på båten ikke var det beste. Det var ei som skulle synge som ikke hadde en fin stemme i det hele tatt så det vare tortur og sitte å høre på hun synge. Men de andre var så og si flinke. Men det var kjempe gøy med quizen som var der da. Når vi var i land bare regnet det hele tiden. Det var litt kjipt. Men vi fikk gå inn i mange butikker så vi slapp å være ute hele tiden. Vi fikk også se en statue av en veldig høy person, tenk å være så høy liksom.

Jeg fikk tilbrakt tid med den personen jeg elsker og det var det som var det beste med turen. Det blir nok flere turer på oss. Danmark er et veldig fint land. Jeg ønsker å dra dit med familien min som vi gjorde når jeg var liten, også vil jeg ta med Storm og være der i en ukes tid. Det hadde vært noe. Det var også Storm som tok bildene, siden hans mobil kamera er bedre enn mitt. 
 

 

#blogg #hverdag #foto #boøder #danmark #båt #tur #reise #kjæreste #dfds 

Årets første bad

Årets første for Oda iallfall. Jeg bada først for en uke siden på Sørumsand, men kunne ikke gå helt ut siden det var så mye strøm i vannet. Denne gangen bada vi på Roverud. Kaldt var det også, i begynnelsen, det ble varmere. Så dette ble mitt andre bad i år. Vi var også i Sverige i dag, jeg kjøpte et nytt par sko. Sommersko denne gangen. Skinnsko blir litt for varmt. Og så spiste vi på jafs, eller jeg gjorde, hun bestilte seg burger på Mc'n
 

Hva syntes du om bildene?
Har du badet i år?

 

#blogg #mote #bading #bad #vann #sjø #sminke #venninne #fashion #makeup #water #gøy #moro
 

Min 20 årsdag

I går ble jeg 20 år, ingen tenåring lenger. Ble bare stygge selfie bilder, jeg hadde det gøy med familien så glemte heeelt at jeg skulle ta bilder av antrekket mitt. hahah. Det ble rosa sminke, hvite ringer og svart kjole med choker. Er egentlig ikke så fan av rosa, men jeg syntes jeg kler det bra. Jeg har glemt å ta bilde av en tatovering jeg tok for ca 2 måneder siden i Lillestrøm hos Sabelink. Hadde en flink tatovør som gav meg rette streker og gjorde detaljene jeg ville ha perfekt. Skal ta et bilde senere.

  


Hva har du gjort i dag?
Når har du bursdag?

 

#hverdag #sommer #tattoo #hår #sminke #mote #lørdag #blogg #blond #beauty #sol

 

Regnbue barn må ha regnbue muffins!

I dag er det min bursdag. Så da måtte jeg og mamma lage noe og spise vettu! Skulle egentlig på byen og spise. Men det ble regn i dag, så da ble det matlaging hjemme isteden.


Jeg vet at dette ser ut som malingsbøtter. Men det er faktisk vaffelrøre... med konditorfarge.


Oooooooog, her er resultatet av vaffelrøra! ;

Nydelig, eller hva?

Og her er muffinsene! Skulle ha fler farger. Men mamma fant ikke fler en rød, blå og grønn konditorfarge :(

Jeg; Regnbue muffin!
Mamma; Står til håret ditt..
Jeg;  -.-


Kaka! I ♥ seigmenn!

Nice, or whaaat?


Og til slutt.. må jeg slenge inn et bilde av bursdags barnet! :)Hva syntes du om den gode regnbue maten?