Ariel Calypso - -

Meg og kjæresten

Vi har vært sammen i litt over en måned nå, men føles som så utrolig mye lenger. Han er den ene jeg har ventet på så lenge. Jeg greier ikke tenke på noe annet. Er så utrolig glad i han. Jeg fant en gentleman, noe som jeg aldri hadde trodd at jeg skulle finne. Jeg fant en som jeg føler meg utrolig trygg med, noe som er sjelden, siden jeg ikke stoler på noen. Men vi forteller hverandre alt, og ærlighet er det som man kommer lengst med. Jeg er vant til forhold som aldri har gått bra, altså vold. Så jeg har alltid trodd at jeg skulle bare finne voldelige folk, men det er såå langt fra sant nå. Han vil aldri skade meg sånn som eksen min gjorde. Er så fint å ha en man kan snakke med om alt. Han vet mye mer om meg enn noen andre. Mer enn de på Sanderud og ihvertfall mer enn de ansatte på boligen min. Han dømmer meg ikke for de problemene jeg har, og tro meg, det er mange. Han hjelper meg gjennom det. Han er skikkelig hjelpsom, omtenksom, morsom, snill, sjarmerende og til å stole på. Vi har det utrolig hyggelig sammen. Vi spiller spill sammen, ser på filmer, snakker om alt mulig og vell, ja. Det er aldri kjedelig med han.


Hvor lenge har du og din kjære vært sammen?

 

#blogg #hverdag #love #kjærlighet #kjæreste #par #øyer #foto #bilder #boyfriend
 

Årets første bad

Årets første for Oda iallfall. Jeg bada først for en uke siden på Sørumsand, men kunne ikke gå helt ut siden det var så mye strøm i vannet. Denne gangen bada vi på Roverud. Kaldt var det også, i begynnelsen, det ble varmere. Så dette ble mitt andre bad i år. Vi var også i Sverige i dag, jeg kjøpte et nytt par sko. Sommersko denne gangen. Skinnsko blir litt for varmt. Og så spiste vi på jafs, eller jeg gjorde, hun bestilte seg burger på Mc'n
 

Hva syntes du om bildene?
Har du badet i år?

 

#blogg #mote #bading #bad #vann #sjø #sminke #venninne #fashion #makeup #water #gøy #moro
 

Min 20 årsdag

I går ble jeg 20 år, ingen tenåring lenger. Ble bare stygge selfie bilder, jeg hadde det gøy med familien så glemte heeelt at jeg skulle ta bilder av antrekket mitt. hahah. Det ble rosa sminke, hvite ringer og svart kjole med choker. Er egentlig ikke så fan av rosa, men jeg syntes jeg kler det bra. Jeg har glemt å ta bilde av en tatovering jeg tok for ca 2 måneder siden i Lillestrøm hos Sabelink. Hadde en flink tatovør som gav meg rette streker og gjorde detaljene jeg ville ha perfekt. Skal ta et bilde senere.

  


Hva har du gjort i dag?
Når har du bursdag?

 

#hverdag #sommer #tattoo #hår #sminke #mote #lørdag #blogg #blond #beauty #sol

 

Regnbue barn må ha regnbue muffins!

I dag er det min bursdag. Så da måtte jeg og mamma lage noe og spise vettu! Skulle egentlig på byen og spise. Men det ble regn i dag, så da ble det matlaging hjemme isteden.


Jeg vet at dette ser ut som malingsbøtter. Men det er faktisk vaffelrøre... med konditorfarge.


Oooooooog, her er resultatet av vaffelrøra! ;

Nydelig, eller hva?

Og her er muffinsene! Skulle ha fler farger. Men mamma fant ikke fler en rød, blå og grønn konditorfarge :(

Jeg; Regnbue muffin!
Mamma; Står til håret ditt..
Jeg;  -.-


Kaka! I ♥ seigmenn!

Nice, or whaaat?


Og til slutt.. må jeg slenge inn et bilde av bursdags barnet! :)Hva syntes du om den gode regnbue maten?


Silje Marie Roos. Jeg er ei jente som ble født i 1996. Jeg har en lidenskap for tegning, maling, interiør og musikk. Jeg kommer til å blogge om sykdom, sminke og vold i forhold.

+Legg meg til som venn

hits