Ariel Calypso - -

Bildedryss fra barnehagen (Liam)

Denne uka har jeg vært hjemme hos mamma og da var vi ute med broren min og nevøen min. Jeg tok noen bilder av han. Det ble da noen fine. Han er så søt når han skal rundt og leke med absolutt alle lekene der. Jeg har så lyst på en unge selv, men jeg må vente til jeg er ferdig med skole og sånn. 

 

Hva syntes du om bildene? 

 

#logg #hverdag #dag #barnehage #unge #leke #bilder #foto #fotografier  

Bursdagsselskap

Den 25 Juni, som er bursdagen min skal jeg ha et bursdagsselskap for meg og 2 av mine brødre. Siden vi har alle bursdag i Juni. Så det blir et selskap på kanskje under 20 stk. Men det blir koselig å få familien samlet igjen. Det er ikke hver dag jeg får se dem liksom. Så nå planlegger jeg åssen lokalet skal se ut. Jeg har allerede kjøpt inn litt til bursdagen. Men tenkte jeg skulle finne litt forskjellig pynte ting på wish, siden der har de jo alt mulig. Jeg har funnet mange nettsider, altså norske sider hvor de selger mye ting til fester og sånn, så skal få bestilt det også etterhvert.  

Har du pynta til bursdagsselskap noen gang?
Eller vært på en i det siste?#blogg #hverdag #selskap #bursdag #foto #bilder #juni #sommer #fest #familie 

Konfirmasjon

Jeg var på konfirmasjon i helgen. Jeg fikk i oppdrag å ta noen bilder av hele greia. Så da ble det jeg og Storm som sto for bildene. Jeg må si at han er veldig flink til å ta bilder, så jeg håper konfirmanten og familien ble fornøyd. Det ble ganske gøy å være der, men jeg holdt på å få et panikkanfall så jeg måtte ut midt under kakedelingen.  Nå blir neste feiring 17. Mai. Jeg vet ikke enda hvor jeg kommer til å være. Om det er hos mamma eller broren min så vi får grillet hvis det er fint vær. Jeg er litt usikker, men det finner vi ut. En ting vet jeg, og det er at jeg skal være med Storm. Men det er egentlig det eneste jeg vet også.

 

Har du feiret noen konfirmanter enda? 

 

#blogg #hverdag #konfirmasjon #konfirmant #mai #foto #bilder #fest #selskap #familie

Bilder fra Danmarksturen

Som nevnt tidligere var jeg, Storm og foreldrene hans i Danmark fra den 25 til den 27. Vi hadde det kjempe hyggelig selv om showet på båten ikke var det beste. Det var ei som skulle synge som ikke hadde en fin stemme i det hele tatt så det vare tortur og sitte å høre på hun synge. Men de andre var så og si flinke. Men det var kjempe gøy med quizen som var der da. Når vi var i land bare regnet det hele tiden. Det var litt kjipt. Men vi fikk gå inn i mange butikker så vi slapp å være ute hele tiden. Vi fikk også se en statue av en veldig høy person, tenk å være så høy liksom.

Jeg fikk tilbrakt tid med den personen jeg elsker og det var det som var det beste med turen. Det blir nok flere turer på oss. Danmark er et veldig fint land. Jeg ønsker å dra dit med familien min som vi gjorde når jeg var liten, også vil jeg ta med Storm og være der i en ukes tid. Det hadde vært noe. Det var også Storm som tok bildene, siden hans mobil kamera er bedre enn mitt. 
 

 

#blogg #hverdag #foto #boøder #danmark #båt #tur #reise #kjæreste #dfds 

Årets første bad

Årets første for Oda iallfall. Jeg bada først for en uke siden på Sørumsand, men kunne ikke gå helt ut siden det var så mye strøm i vannet. Denne gangen bada vi på Roverud. Kaldt var det også, i begynnelsen, det ble varmere. Så dette ble mitt andre bad i år. Vi var også i Sverige i dag, jeg kjøpte et nytt par sko. Sommersko denne gangen. Skinnsko blir litt for varmt. Og så spiste vi på jafs, eller jeg gjorde, hun bestilte seg burger på Mc'n
 

Hva syntes du om bildene?
Har du badet i år?

 

#blogg #mote #bading #bad #vann #sjø #sminke #venninne #fashion #makeup #water #gøy #moro
 

Min 20 årsdag

I går ble jeg 20 år, ingen tenåring lenger. Ble bare stygge selfie bilder, jeg hadde det gøy med familien så glemte heeelt at jeg skulle ta bilder av antrekket mitt. hahah. Det ble rosa sminke, hvite ringer og svart kjole med choker. Er egentlig ikke så fan av rosa, men jeg syntes jeg kler det bra. Jeg har glemt å ta bilde av en tatovering jeg tok for ca 2 måneder siden i Lillestrøm hos Sabelink. Hadde en flink tatovør som gav meg rette streker og gjorde detaljene jeg ville ha perfekt. Skal ta et bilde senere.

  


Hva har du gjort i dag?
Når har du bursdag?

 

#hverdag #sommer #tattoo #hår #sminke #mote #lørdag #blogg #blond #beauty #sol

 

Regnbue barn må ha regnbue muffins!

I dag er det min bursdag. Så da måtte jeg og mamma lage noe og spise vettu! Skulle egentlig på byen og spise. Men det ble regn i dag, så da ble det matlaging hjemme isteden.


Jeg vet at dette ser ut som malingsbøtter. Men det er faktisk vaffelrøre... med konditorfarge.


Oooooooog, her er resultatet av vaffelrøra! ;

Nydelig, eller hva?

Og her er muffinsene! Skulle ha fler farger. Men mamma fant ikke fler en rød, blå og grønn konditorfarge :(

Jeg; Regnbue muffin!
Mamma; Står til håret ditt..
Jeg;  -.-


Kaka! I ♥ seigmenn!

Nice, or whaaat?


Og til slutt.. må jeg slenge inn et bilde av bursdags barnet! :)Hva syntes du om den gode regnbue maten?

hits