Ariel Calypso - - hits

Ombre negler

Jeg er så utrolig glad i lange negler. Men denne gangen valgte jeg og klippe av mine og sette på akryl. Det er fordi den ene neglen knakk og jeg gadd ikke klippe alle korte for jeg vil ha lange.. Så da ble det akryl på nytt. Denne gangen gjorde jeg ombre'n  hjemme. Jeg syntes ikke de der jeg går til er så flinke på neglelakk. Så jeg foretrekker å legge det på selv. Jeg ble veldig fornøyd med akrylen de gjorde. Jeg valgte naturlig isteden for en farge. Siden da kan jeg legge på hvilken som helst farge etterpå, og like enkelt ta det av med neglelakk fjerner. 

Hva syntes du om neglene?
Har du tatt akryl før?

 

#blogg #negler #skjønnhet #beauty #tatovering #hender#hånd #trend #ombre  #hverdag

Søkt meg inn på skole

Nå har jeg sendt søknaden til skolen. Kunstakademiet i Oslo. Håper jeg kommer inn, men som jeg ha nevnt tidligere er det mange hundre som søker om de 21 plassene. Så egentlig tenker jeg litt negativt. De som ser kunsten min sier at jeg kommer inn uten tvil, men det er mange talentfulle kunstnere rundt om i Norge. Så det spørs da, om jeg er en av de få heldige og talentfulle. Gleder meg fælt til å vite om jeg kommer inn på den linja jeg søkte. Jeg søkte med 10 av verka(maleriene) mine, som var maksimum av det man kan sende inn. Jeg håper jeg har en bra sjanse til å komme inn. Det ville liksom starte kunst karrieren min. Men et gjenstår bare å vente å se. Jeg får vite i ca Juni/Juli om jeg kommer inn eller ikke. Så det er bare å krysse fingrene!


 

Har du søkt skole til Høsten?#blogg #hverdag #skole #søknad #hår #fletter #foto 

New nails

På Onsdag var jeg på Angel nails & Supply på Strømmen storsenter. Jeg fikk lagt akryl negler. Det tok en times tid som var kortere  enn jeg hadde trudd det skulle ta. Men jeg ble kjempe fornøyd med dem. Jeg valgte naturlige siden jeg syntes det ser best ut. Også kan jeg ta på hva slags neglelakk jeg vil fordi de naturlige er "base coat". I mitt hue iallfall er det det, haha. Lange negler har alltid vært en av favorittene mine. Selv om mine negler var faktisk lenger enn disse hadde jeg lyst til å prøve fake en stund. Jeg elsker resultatet og kommer helt sikkert til å dra dit flere ganger.

Jeg har også skaffet meg netflix, så nå blir det mye filmer og serier på meg. Skal se ferdig vampire diaries som jeg låner av kjæresten så skal jeg se på serier der.
Hva syntes du om neglene?
Har du prøvd akryl negler før?

 


#blogg #hverdag #negler #nails #design #rosa #akrylnegler #tatovering #tattoo

Nye negler

Eller rettere sagt ny neglelakk. Jeg syntes det er så gøy å lage sånn her. Man kan velge hvor mange farger man vil ha og hva slags mønster man vil at det skal være. Jeg brukte gull og rød, som ble til rosa og litt gullskjær noen steder. Dette tar sin tid, men det er absolutt verdt det. 

Hva syntes du om neglelakken?

 


#blogg #hverdag #negler #nails #hånd #tattoo #tatovering #rosa #hvit #gull #neglelakk