Ariel Calypso - -

Camouflage

Dette er et lite throwback til da jeg hadde fletter i håret. Har så lyst på nye. Men når jeg tok de ut så dro det med mye av håret mitt så er ikke så sikker på om det er lurt å gjøre det igjen. Jeg får nok tatt i nye etterhvert. Men denne gangen skal de være blonde. Jeg savner å ikke måtte gjøre så mye med håret mitt. Å ikke trenge å gre det hele tiden, å ikke trenge å bruke hår spray for å få det til å holde. 

Nå er jeg hos Storm. Vi har vært sammen nå siden den 6 Juli. Jeg skal hjem den 24. Vi har kost oss skikkelig og laget boller, mat og vi har slukt opp all brusen vi hadde. Så vi var en tur i Sverige i begynnelsen av uka. Så nå har jeg nesten slukt opp all godteriet vi kjøpte, haha. I går var vi å badet i glomma. Det var litt kalt, men vi overlevde. 
 

Hva synte du om håret? Burde jeg gjøre det igjen?


#blogg #hverdag #mote #trend #outfit #antrekk  #stil #fashion #sminke #jakke #fletter #boxbraids #braids

Missguided

Jeg må bare tipse om en nettbutikk for dere hvor de har så mye kult! Alt av klær, sko og tilbehør.  Missguided.eu. Denne genseren er derifra. Jeg har lagt min elsk på hele butikken så og si. Skal nok handle mye der nå etterhvert. Nå er det til og med salg opptil 70%. Billige priser også. Mellom 200-400,- pr plagg omtrent. Så klart er noe billigere og dyrere men det meste ligger på mellom der. Storm og jeg tok bilder for en stund tilbake med denne genseren å som jeg poster senere. 

Har du hørt om nettbutikken før?

 

#blogg #hverdag #mote #trend #outfit #antrekk #stil #fashion 

Skal reise til Danmark

I går kom jeg hjem til mamma igjen. Nå  skal jeg være i Kongsvinger til den 8. Mai og kose meg med kjæresten. Jeg skal nok få møtt noen av brødrene mine mens jeg er her også.  Nå på Tirsdag skal jeg til København. Jeg skal dra med Storm og foreldra  hans. Jeg gleder med noe sykt. Vi skal ta båten DFDS. Det blir første gang jeg og Storm reiser sammen til utlandet. Hvis man ser bort i fra Sverige da, siden vi bor jo 25 min unna Sverige, haha. Men jeg må ned til Lillestrøm politistasjon på Mandag for å hente passet, hvis det er klart da, ellers får jeg jo ikke dratt så håper den er klar. 

Jeg har vært i Danmark før, men det har vært med familien min.  Det begynner å bli en stund siden nå. Jeg har vært der 3 ganger, en uke om gangen. Det var veldig spennende.  Men maten var noe herk. Det smaker så annerledes fra andre land enn Norge. All maten var ikke ille da. Jeg likte når pappa lagde maten, han vet hva jeg liker av mat og måten det blir stekt på og sånn. 


Hva syntes du om antrekket?
Har du vært i Dnmark før?

#blogg #hverdag #mote #trend #outfit #antrekk #stil #fashion 

 

Fenty x Puma

Jeg fikk pakken fra zalando i går og fikk den aller nydeligste kjolen som Rihanna har designet. Den er kjempe behagelig å ha på. Også ser den utrolig fin ut.  Den var litt i det dyreste laget men gud jeg måtte bare ha den! Jeg elsker alle kolleksjonene hennes og tror jeg må kjøpe mer derifra. Storm tok disse bildene, og som alltid er han en kjempe flink fotograf. Jeg ser kanskje litt sur ut på bildene  men det var utrolig sterkt lys ute, haha! Nå skal jeg kose meg videre med kjæresten min. Ønsker alle mine lesere en god helg!

 
 

Hva syntes du om kjolen fra kolleksjonen hennes?
Har du sett resten av kolleksjonene hennes?

 

 

#blogg #hverdag #mote #fashion #kjole #rihanna #foto #bilder #hår #sminke #antrekk #outfit

Pink N' Black Outfit

Jeg har fått dilla på lys rosa og svart sammen. Jeg har kjøpt så mye rosa i det siste, jeg som alltid har hatt et hat for rosa. Men nå er det over! Jeg kommer til å fortsette å kjøpe mye rosa, og pastell farger generelt. Kjæresten min som har tatt disse bildene av meg denne gangen. Må si jeg ble veldig fornøyd med dem, akkurat som de forrige bildene mamma tok. Tror jeg kommer til  be han om  ta flere bilder etterhvert. 

Jeg har nettopp bestilt nye sko. Sko som er helt opp til låra som disse jeg har på her, bare at de jeg har bestilt har et belte festet til skoene. De er så kule, greier ikke vente til å få prøvet dem.
 

Hva syntes du om antrekket?

 

#blogg #hverdag #mote #trend #outfit #antrekk #nude #stil #fashion #sminke #jakke

Nude style

Nå som jeg har vært hjemme har jeg fått henta  kameraet mitt og så tok mamma noen bilder for meg. Jeg hadde nettopp kjøpt et nytt sett som jeg har på her. Den er utrolig fin og kjempe god å bruke.  Selv om den var litt tynn så jeg måtte ha hvite klær under. Men det beste med  gjennomsiktige klær er at du kan ha hvilken farge du vil ha under, også blir det et helt annet uttrykk. Jeg kjøpte en hvit mascara som jeg bruker på disse bildene. Den er utrolig lett å påføre og holder lenge. Den er fra MAC sin nye kolleksjon  som fåes kjøpt på kicks. Den er i alle andre farger også, men de var litt mørke så jeg holdt meg til hvit.
Hva syntes du om antrekket?#blogg #hverdag #mote #trend #outfit #antrekk #nude #stil #fashion #mascara #jakke

hits