Ariel Calypso - - hits

Sommerfugler

Gratulerer med dagen som var i går alle sammen! Jeg var bare på boligen og spiste mye mat, is og kaker. Er nesten fortsatt mett jo, haha! Jeg har gledet meg til den tiden her hvor russen er ferdig festa. Jeg hater å våkne midt på natten fordi russebusser og biler har såå høy musikk når de kjører forbi og skal absolutt såtå litt forann boligen min, Uff! Men uansett, jeg har laget en sommer look med en sommerfugl som egentlig skal sitte i håret. Men jeg syntes den var så søt så jeg bare måtte ha den med på bildet. Jeg hr blitt overglad i sommerfugler. De er så nydelige. Spesielt de som ser ut som om de har øyne på vingene sine. Også er det helt krise! Fenty beauty foundationen min er gått tom, så jeg måtte kjøpe en fra vita som backup til jeg får kjøpt den på nytt. Jeg hadde fargen 140. Men tror jeg skal gå for 120 neste gang. Det er den nest lyseste fargen. 

 

Åssen feiret du 17.mai?

 

#blogg #17mai #feiring #hår #rødthår #manicpanic #hair #sminke #makeup #beauty #skjønnhet #rød #russ

Treff på utstillingen og dårlig natt

Da fikk jeg dratt på utstillingen min og vist den til foreldrene mine, broren min og nevøen min. Det var kjempe hyggelig. Så fikk jeg truffet  forloveden min  Storm og vi spiste på mcdonalds. Så møtte jeg Wanja og June, to av de personene som var og egentlig er to av de viktigste personene mine gjennom livet. De hjalp meg så utrolig mye når jeg var innlagt på sykehuset. Utrolig hyggelig å møte de begge igjen. Det får meg til å savne den tiden alt var trygt og selv om det var en vond tid og fortsatt er en vond tid er det godt å ha noen som de som bringer inn lys i hverdagen. Og nå skriver jeg generelt om de to men også de på boligen der jeg bor nå. Det er så godt å ha trygghet rundt seg når man får anfall som jeg gjorde  natt til Torsdag.  Jeg ble helt sliten etter så mye bilturer og bare hadde flashback gjennom hele natta. Jeg var så full av angst at jeg bare begynte å spy rundt klokken halv 1 på natta, og det gikk ikke over før klokken 8 om morgenen. Anfallet hadde jeg lenger men  heldigvis fikk jeg nattvakten til å hente en bøtte til meg så jeg slapp å spy mer på gulvet.  Har ikke hatt en så dårlig natt på veldig lenge. Men jeg tror det var en blanding av angsten, flashbacket og varmen som utløste det. 

 

Hva syntes du om bildene?

 

#bilder #foto #kunst #utstilling ¤kunstutstilling #sminke #rødthår #rødt #hår #hverdag #blogg

Helt nydelig

Endelig er været fint. Det er vår! Fuglene synger og sola skinner. Jeg er egentlig et vinter menneske. Men dette året kjenner jeg at jeg har gledet meg litt til denne tiden av året. Men nå som våren kommer skal jeg ha en ny utstilling. Jeg skal ned til Hamar på Mandag og møte ei som heter Mocci for å finne ut hvor mange bilder jeg får plass til og finne ut hvor og når jeg skal ha utstillingen. Dette har jeg gledet meg til siden i fjor. Utstillingen blir i  Hamar kulturhus som er i Foajè inngangen. Dette blir dødskult tror jeg.  Jeg oppdaterer dere om utstillingen når jeg får vite noe. 

 

#blogg #hverdag #vår #sommer #utstilling #sminke #mote #trend #hår #makeup #hair

Black is life

Jeg elsker svart leppestift, jeg får ikke sagt det nok tror jeg. Haha! Jeg er jo veldig glad i  gotisk stil også så det blir en del av det ja. Uheldigvis så er den svarte  snart tom så jeg må kjøpe ny. På Mandag drar jeg med Bodil til Gol på hyttetur. Vi blir der til Torsdag. Er ikke helt sikker om jeg gleder meg eller gruer meg. Jeg liker jo hytteturer, men jeg liker det ikke når det er snø å bakken. Jeg tenker på sommer når jeg tenker på hytteturer, men det er jo fint vær og  ihvertfall ikke mange minus grader der. Så det er jeg glad for. Jeg tar med meg kameraet så jeg kan ta noen bilder rundt omkring der. Så i morgen eller i kveld pakker jeg til turen. 

 

Har du vært på hytte tur  de siste årene?
 

#hytte #blogg #hverdag #ferie #tur #foto #bilder #mote #trend #hår #sminke

Orange hair

Jeg skal ut etterpå og ta noen flere bilder med dette håret. Er så gøy å ta bilder når man har fått nytt hår. Jeg er altfor glad i å forandre håret mitt og bruke parykker, hehe. Men det er jo så gøy! Dyrt blir det jo til slutt, men det er absolutt verdt det.  Også har jeg  utfordret meg selv litt med kunsten min og laget noe som er litt utenfor komfort sonen min. Skal poste den senere så dere får se, men den er ikke helt ferdig enda. Jeg vil ikke si så mye mer enn at det er hodeskaller i den. Det har jeg aldri malt før, så var litt spennende å se om jeg greier det. Jeg tror jeg greide det så er spent på hva dere syntes om den. 

 

Hva skal du i dag?
 


#blogg #hverdag #mote #trend #hår #sminke #makeup #beauty #skjønnhet #hair #foto #bilder #photography #fotografi

Red hair and purple lips

Nå har jeg fått malt en del de siste dagene. Det er endelig godt å få malt noe igjen etter så lang pause. Nå driver jeg med en av Medusa, hun med slanger i håret. Det blir spennende å se den ferdig malt. Jeg gleder meg til å vise den til dere. Det er så gøy å male ting man aldri har malt før. Det blir liksom som å åpne en gave på julaften når maleriet er ferdig. Nå driver jeg å ser rundt på instagram etter noen norske folk som poster mote eller sminke så gjerne legg igjen  noen instagram kontoer som du følger, eller din konto hvis du poster en av delene.

Denne looken jeg lagde i går er litt gotisk ish. Jeg elsker å lage sånne looks siden jeg føler alle andre tar bare sånn glam looks og naturlige looks.

 L

 

Hva heter du på instagram?
Hva syntes du om looken?

 

#blogg #hverdag #foto #bilder #photography #photo #skjønnhet #mote #trend #rødthår #redhair #beauty #fotografi

Noe litt anderledes

Snart er det helg og jeg gleder meg til å få spise godteri. Jeg greier nesten ikke la vær å kjøpe det  butikken når jeg først er der. Men jeg prøver å holde meg til frukt isteden for godteri og melk og juice isteden for brus. Men det er ikke så enkelt, jeg spiser godis mens jeg skriver dette, hehe. Men spiser bare litt krokodiller. De er så gode, jeg har likt dem siden jeg var liten. Menmen, nå som det er vår måned syntes jeg snøen kan gå vekk så jeg får gått noen turer på bakken isteden for isen. Jeg har sikkert holdt på å falle 10 ganger de siste dagene. Jeg må være mer forsiktig.

Nå har jeg nettopp  sminket meg igjen. Jeg poster jo nesten bare sminke looks nå om dagen. Har dere noen tips til hva annet jeg kan skrive om? Jeg skriver jo en del om sykdommene mine. Men er det noe annet som kan være spennende for dere å vite? Skal jeg f.eks poste mer av kunsten min?

 

Hva syntes du om sminken?
Hva vil dere at jeg kan skrive om?

 

#blogg #hverdag #sminke #snø #foto #bilder #hår #beauty #makeup #mote #fashion #skjønnhet

Goth

Som jeg tror jeg har nevnt tidligere er jeg ganske glad i gotiske trekk når det kommer til sminke, hår og klær. Så jeg lagde en look til akkurat det. Jeg får aldri nok av stilen så jeg kommer nok til å lage en del sånne looks etterhvert. Svart har alltid vært en av mine favoritter. Det og lilla. Den kombinasjonen elsker jeg. Hva syntes du om denne stilen?


#goth #blogg #sminke #hår #beauty #skjønnhet #gotisk #gothic #hverdag 

Hvilken hårfarge?

Jeg vurderer sterkt å farge  håret nå. Sånn her ser håret mitt ut nå. Det er jo ikke så ille, men jeg vet ikke hvilken farge jeg skal gå for, eller om jeg skal bare farge etterveksten min. Har du noen tips til hva jeg kunne ha kledd så er det bare å skrive en kommentar. Også skal jeg til tannlegen må Mandag, uff. Jeg har tannlege skrekk så det blir ikke så veldig gøy nei. Men jeg har en flink tannlege så da går det nok bra. Har hatt den samme veldig lenge nå. 

Liker du å gå til  tannlegen?#blogg #hverdag #bilder #foto #sminke #makeup #hår #hair #skjønnhet #beauty #blond

Snart jul!

Nå er det endelig snart juleaften. Jeg gleder meg som en liten unge til all maten mamma har laget/skal lage. Det blir også gøy å få familien samlet. Jeg er egentlig ikke ferdig med gave shoppingen, jeg har vel en gave igjen. Men hun får få etter jul. Jeg får ikke tid til å kjøpe noe nå. Uff!  Eneste bekymring jeg har er på nyttårsaften når det kommer fyrverkeri. Jeg lurer på åssen katten min reagerer. Håper  han tar det rolig, men siden det er hans første gang så vet jeg ikke helt. Han er litt skvetten av seg så kan hende han reagerer dårlig.

 

Ble du ferdig med gave shoppingen?
Har du noen dyr som reagerer på fyrverkeriet?


 

#blogg #hverdag #jul #christmas #gave #shopping #foto #bilder #sminke #hår

 

 

Et blått og et brunt øye

Jeg måtte bare prøve å se hvordan jeg så ut med et blått og et brunt øye. Jeg syntes det er så fint på alle de andre som har noe så fint særpreg på øynene sine. Jeg personlig liker øynene mine allerede men jeg er stor fan av brune øyne, noe jeg skulle ønske jeg hadde innimellom. 

I går trente jeg sammen med Ida som jobbet på meg i går kveld. Jeg merker jeg er skikkelig støl nå altså. Uff. Men det er godt å føle seg litt støl innimellom, da vet man at man gjør noe riktig. Haha, men jeg kommer nok til å ta med vekte hjem til mamma i morgen så jeg kan trene litt i jula også. Jeg kjenner jeg gleder meg til det faktsk. Både jula og treningen. Jeg håper jeg får med Storm på treningen min, så han kan hjelpe meg litt. Jeg er helt ny på trening med vekter så jeg kan ikke så mye  øvelser enda, uheldigvis.

Trener du hjemme eller på trenigssenter? Eller ikke i det hele tatt?
 #blogg #hverdag #øyne #sminke #hår #foto #trening #fitness #beauty #skjønnhet

Julebord

I dag har det vært julebord på boligen. Det var mange folk her og vi spiste rundstykker med alt mulig på. Jeg spiste med skinke. Det er noe av det beste jeg vet. Rundstykker med ost og skinke eller leverpostei er også godt. Men jeg så ingen leverpostei, uff! Menmen, jeg skal nok lage lasagne etterpå så det blir gøy, jeg gleder meg litt til å spise det. Det er jo en av favorittene mine.  Nå skal jeg sette meg ned med en kylling kebab i pita uten løk og saus. Han jeg bestilte fra sa bare "Hæ? Uten saus?" Jeg bare nikket og flirte. Ja, jeg liker ikke saus, jeg prøvde en i går med saus men jeg ble så kvalm at jeg holdte på å spy opp maten igjen. Så derfor ble det bare kyllingkjøtt, mais, salat og agurk på meg nå. Det var godt det!

 

Hva syntes du om bildene?
Har du spist kylling kebab i pita før?

 

#blogg #hverdag #sminke #hår #naturlig #lilla #liquidlipstick #leppestift #colourpop #beauty #hair #skjønnhet

iGlow vippeserum

Vippene mine har blitt skikkelig lange nå. Har brukt vippeserumet i flere måneder og har fått et  utrolig resultat.  De fester seg i øyenbrynene mine når jeg ser opp, det er egentlig det eneste negative, haha. Så vurderer å klippe de litt. Men vet ikke om det er så lurt. Jeg har egentlig lange vipper fra før av, men dette er mye lenge enn det jeg hadde fra før. Jeg skulle ha lagt ut noe før bilde, men fant ingen gode bilde av vippene mine. Så da blir det bare disse. 

Jeg har også fått bekreftet at jeg skal ha en utstilling på Hamar kulturhus i Mai/Juni neste år. Så det blir kult. Nå må jeg bare finne på fra nå til da. Kanskje jeg får til flere utstillinger, hvem vet? Men nå skal jeg gjøre meg klar til en utstilling i kongsvinger den 24 først. Må kjøpe rammer for å ramme inn kopiene og lage flere kopier hvis noen har lyst til å kjøpe på utstillingen. 


 

Har du prøvd iGlow vippeserum før?

 

#blogg #hverdag #utstilling #iglow #kunst #vipper #eyelashes #fregner #sminke #makeup #skjønnhet #beauty

Planlegging

Nå skal jeg gjøre meg klar til enda en utstilling snart. Den 24. November er åpningsdagen på Reiser og Opplevelser i Kongsvinger (turistinformasjon). Jeg kommer med mer informasjon nærmere den uken.  Jeg kommer til å selge kopier av maleriene mine fra "Mental Illness" serien. Denne utstillingen kommer til å hete "vinterdepresjon". Så det blir mange spennende bilder å se på. Pluss tre andre bilder fra en av mine første utstillinger. Jeg håper dere er ledige og befinner dere i Kongsvinger rundt kl 15.00 den 24 November for da er vernissagen. Gleder meg som et barn!  Men det er det å planlegge alt og ordne alt til utstillingen som tar tid. Er enda ikke ferdig selv om jeg har startet for lenge siden.

 

Hva syntes dere om bildene?
Hva syntes du om sminken?

 

#kunst #utstillling #sminke #mote #trend #parykk #hår #rødthår #rødt #makeup #hair #beauty #skjønnhet #øyne #leppestift 

Happy Halloween!

I dag skal vi ha en liten Halloween fest på boligen. Det kommer folk fra andre boliger og jeg skal hjelpe til å sminke folk. Jeg prøvde meg på en liten jente skull med pynt. Jeg må si jeg ble veldig fornøyd med denne. Jeg lagde noen i fjor også men de var ikke fult så detaljert da. Men jeg måtte jo prøve noe nytt. Jeg brukte bomull og flytende latex for å lage såret på halsen. Sår er helt nytt for meg så jeg prøvde meg på det. Jeg brukte vel 10min eller noe sånt så det tok ikke så lang tid. Men vanskelig var det. Jeg burde nok ha brukt dopapir isteden for bomull. Det er nok enklere tror jeg. 

Det skal nok bli veldig gøy å sminke folk. Jeg har jo ikke sminket så mange andre før. Så det blir litt nytt for meg. Vanligvis sminker jeg bare meg selv, og det er noe helt annet enn å sminke andre folk. Jeg kjøpte denne parykken på wish fordi jeg tente at rosa hår passer perfekt til denne looken.  I og med at steinene jeg limte på skinner litt rosa passet det perfekt også.

Hva har du på deg i dag? 
Hva syntes do om sminken min?

 

#halloween2017look #blogg #halloween #hverdag #sminke #makeup #mote #trend #parykk #hår #svart #rosa #beauty #skjønnhet

Orange N' Black

Jeg elsker å lage looks med èn enkel øyenskygge og svart leppestift. Det gir en så enkel look.  Også nå har jeg dårlig samvittighet fordi jeg kjøpte godis og Burge King mat. Jeg sa til kjæresten at jeg ikke skulle kjøpe godis, men siden jeg føler meg litt uvel med det har jeg ikke spist noe godis. Den Candy King posen står der og frister meg enda. Jeg vurderer å skrive navnet på produktene jeg bruker under bildene, syntes dere det er en god ide så skriv det ned i kommentarfeltet.


 

Hva syntes du om sminken?
Hadde du likt at jeg skrev navnet på produktene jeg bruker under her?
 

 

#blogg #hverdag #sminke #hår #parykk #makeup #hair #skjønnhet #mote #trend #tatovering

Flower girl

Jeg som vanligvis hater rosa har begynt å bruke veldig mye av det, haha. Men på en eller annen måte syntes jeg at jeg kler rosa. Også som vanlig, glemte jeg laderen til kamera hjemme. Typisk meg, så nå har jeg tre ladere hos mamma og null hos meg. Jeg er så glemsk. Nå til uka så skal jeg ta ned maleriene mine som er på utstillingen i Hamar. Så skal jeg sende inn en søknad til den neste utstillingen som jeg kanskje får til.  Jeg fikk en email med tilbud om utstilling. Så hvis jeg får til dette blir det en utstilling til i Kongsvinger, men denne gangen blir det salgsutstilling. 

 

Hva syntes du om sminken?

 

#blogg #hverdag #flowers #blomster #kjole #mote #trend #rødthår #rødt #hår #skjønnhet #beauty #sminke 

Pink hair and copper makeup

Jeg elsker å bruke denne øyenskyggen. Bruker den veldig ofte faktisk. Selv om pigmenteringen ikke er den beste. Den er fra H&M. Men finner ikke en som er i same farge som jeg liker enda. Jeg bruker en av de 20 og noe leppestiftene jeg kjøpte for en stund tilbake.  Denne er fra colourpop og heter  "Bianca" Den passer perfekt til hud tonen min. Kjæresten min sier at jeg kler de lyse rosa leppestiftene, og han pleier jo alltid ha rett, så han har vel det nå også.

 

Hva syntes du om sminken?#blogg #sminke #makeup #hverdag #rosa #pastell #pastellrosa #hår #hair #beauty #skjønnhet #inspiration 

Pink liquid lipstick

Jeg prøvde rosa hår spray fra Loreal for  noen dager siden og jeg likte det veldig godt så jeg skal farge det rosa etterhvert. Og etter mange hårvask fikk jeg endelig ut nesten all sprayen. Så det ble jeg litt glad for, for da kan jeg farge håret med Manic Panic sine hårfarger. Så da var det bare å finne ut hvilken nyanse rosa jeg vil ha. Man kan tydelig se at det sitter igjen litt rosa farge i håret enda, men siden jeg skal farge det rosa så gjør det kanskje ikke noe.

Jeg valgte å gå for rosa leppekrem fra H&M faktisk. Den kan bli litt tørr i lengen men den sitter som et skudd hele dagen, ihvertfall på meg.

 

Hva syntes du om sminken?blogg #hverdag #sminke #makeup #hair #hår #blond #rosa #rosahår #loreal #hårspray 

Natural long lashes

Jeg hater virkelig å bruke fake øyenvipper. Så det at mine vipper er så lange nå er jeg veldig glad for. Jeg elsker å sette på mascara uten å måtte sette på vipper.  Jeg er også veldig flink til å ødelegge fake vipper, haha. Jeg må kjøpe nye hver uke når jeg faktisk bruker de. Det er også sjelden jeg bruker rosa/rød sminke, siden øyelokka mine er alltid den fargen velger jeg alltid noe annet, men nå gikk jeg for denne fargen. Det ble ganske pent egentlig. Det syntes jeg ihvertfall. Også nå maler jeg det siste maleriet jeg har igjen før utstillingen. Jeg bare håper jeg blir ferdig med den i tide, eller hadde det vært litt kjipt. For jeg vil ha den med. Den handler om en som som har splittet personlighet. Den handler egentlig litt om meg, eller det gjør jo alle maleriene mine, men jeg er glad i akkurat denne her. 

 

Hva syntes du om sminken/vippene?

 

#blogg #hverdag #sminke #hår #hair #beauty #skjønnhet #choker #lilla #mørkthår #øyenvipper #iglow #vipper #lashes

26 nye leppestifter

OOPS, for litt siden fikk jeg  bestilt 26 nye leppestifter fra colourpop. Det kosta rundt 800 tror jeg. Så  det var ikke så ille det da. Men jeg gleder meg til de kommer så jeg kan prøve de på. Jeg prøvde også å kjøpe et øyenskygge palette men den var utsolgt, så må vente til dem får den inn igjen, hvis dem får den inn igjen da. Man må jo unne seg noe innimellom, hehe. Ihvertfall når det ikke er så veldig dyrt. 

 

Hva syntes du om sminken?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #trend  #hår   #blå #øyne #ansikt #face #leppestift #matt #matte

 

Blå øyne

Jeg har veldig lyse blå øyne som jeg har fått etter pappa. Jeg er utrolig glad i øynene mine.  I riktig lys får jeg nesten selvlysende øyne. Jeg syntes det er så fint, men som alle andre vil jeg også ha det jeg ikke kan få, altså grå, brune og grønne øyne. Man kan bare bruke linser men jeg syntes det er så ekkelt å ha på, så jeg holder meg til å redigere de i en annen farge. Jeg har fått mange komplimenter om at øynene mine er så fine. Det blir jeg kjempe glad for.  Men jeg har kjempe lyst på varme brune øyne. Det er også sååå fint! 

 

Hva slags øyenfarge har du, og hvilken vil du ha?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #trend  #hår #lillahår #grønn #blå #øyne #ansikt #face #leppestift #matt 

Heart Choker and pink makeup

Jeg som sagt elsker chokere. Jeg vurderte faktisk å ta en choker tatovering, men det får man ikke bytta om på så den tanken gikk jeg ifra. Jeg finner så mye fint på wish at jeg blir helt gal. Alt er jo så billig der. Men  nå er det sparing på gang. Så ikke noe mer fra wish på meg gitt. Oki da, kanskje en ting eller to innimellom. Hehe.  Her ser man også hvor lange vippene mine har blitt. Er så glad for det vippeserumet altså. 

Hva syntes du om sminken og chokere?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #face #ansikt #leppestift #mascara #iglow #vipper #skjønnhet #beauty

Rosa og blond

Ja, jeg pleier aldri ha på rosa klær, men baby rosa har jeg forelsket meg i. Jeg har så mye baby rosa ting nå. Føler meg litt som barbie, haha. Menmen, jeg tror jeg kler rosa da så. Blond også. Det er så lenge siden jeg har vært blond. Jeg har holdt meg til lyse brun og brun, men så foreslo Storm at jeg kunne prøve blondt, og da ble det det.

Nå skal jeg fundere på åssen jeg skal fikse stolene til bursdagen til meg og brødrene mine. Jeg tenkte jeg skulle fikse noen stoltrekk, men jeg finner ingen som passer til stolene siden de er så rare. De er liksom buet rygg som går vannrett, ehh ja. Vanskelig å forklare de. Men jeg tenkte jeg kunne  ta litt tyll rundt dem, men vi får se.  

Hva syntes du om sminken?

 

#blogg #hverdag #rosa #blond #hår #sminke #babyrosa #skjønnhet #beauty #hair #trend #fashion

 

White mascara

Jeg elsker hvit mascara. Denne er fra MAC. Her kan dere også se resultatet etter noen måneder med iGlow sitt vippeserum. Her bruker jeg ikke falske vipper. Så det er tydelig at serumet virker. Jeg anbefaler dere som vil ha lengre vipper å kjøpe denne. Den er utrolig enkel å bruke. Tar 10 sekunder å påføre så er du ferdig.

Jeg driver med tatovering for øyeblikket. Jeg driver å tegner opp de jeg vil ha. Men det er så vanskelig å velge mellom alle sammen. Jeg liker alle jeg tegner. Jeg sto opp kl 7 i dag for å begynne å tegne. Og jeg tegner enda, haha. 

Har du hørt om iGlow før? 
Har du brukt hvit mascara før?


#vipper #blogg #hverdag #sminke #blond #blondt #hår #hair #skjønnhet #makeup #beauty #iglow #hvit #white

Leppestift som eyeliner

Jeg har egentlig ikke så mye øyenskygge og det jeg har er veldig gammelt så pigmentene er ikke så sterke lenger. Så på de siste sminke lookene mine har jeg brukt leppestift som øyenskygge og liner. Det er ganske smart egentlig, så får man samme fargetone. Jeg syntes det er så kult med lineren under øye isteden for over, det blir liksom mer moderne.
 

Har du prøvd leppestift som eyeliner før?#blogg #sminke #hverdag #hår #frisyre #parykk #trend #krøller #foto #bilder #lipstick #makeup #skjønnhet #beauty

Når man kjeder seg

Ja, når jeg kjeder meg blir det kreativ sminke. Jeg elsker oransje sminke så det er noe jeg bruker ofte, og fordi jeg har blå øyne ser det veldig pent ut.  Fregnene skal være veldig i fokus, derfor er de veldig sterke.  Sminken bortsett fra øyesminken og leppene er to dager gammel, har ikke orket å ta det vekk. Jeg tar det normalt vekk men de siste dagene har jeg vært så sliten at jeg ikke har orket, haha! Men må ta det av i kveld.

Nå skal jeg se på litt Supernatural, Vampire Diaries og spise sjokolade kjeks sammen med sjokolade melk. Nam! Også vil jeg ønske dere en god Lørdag og god helg. Jeg skal ihvertfall slappe av mye før jeg skal avgårde hjem til mamma  igjen.

  

Hva syntes du om sminken?#blogg #hverdag #makeup #skjønnhet #mote #trend #blond #blondt #hår #hair #sminke #oransje #fregner

Naturlig

Jeg må si at jeg alltid har vært glad i naturlig sminke. Det fremhever alltid det beste i ansiktene til folk.  Også syntes jeg at jeg ikke trenger så mye sminke til dette håret. Det er liksom mye i seg selv. Gruer meg til å ta flettene ut. I dag har jeg vært i Sverige med noen ansatte og beboere. Sverige har egentlig ikke så mye spennende, bortsett fra godisen. Jeg kjøpte meg en ny leppestift fra IsaDora som jeg har på her. Jeg kjøpte også en Anastasia Brow Pomade eller hva nå den heter i Taupe siden jeg skal farge håret blondt etterhvert. Vet ikke helt åssen jeg kommer til å se ut med blondt hår, men men. Tror jeg kler det meste.

 

Hva sytes du om naturlig sminke?
 

#blogg #hverdag #skjønnhet #choker #mote #hår #hair #fletter #sminke #makeup #boxbraids

Long Hair Don´t Care

Jeg tenkte det snart var på tide å ta ut flettene, siden etterveksten min er på vei ut. Jeg kommer til å savne flettene når de er vekk. Det er så deilig å ikke måtte ta vare på håret like mye som du må uten fletter. Alt blir så mye enklere med dette håret. Jeg har faktisk forventet mye mer hat enn det jeg har fått. Jeg fikk noen stygge blikk av noen jenter på senteret for en stund tilbake. Men ikke noe mer enn det faktisk. 

 Nå sitter jeg og ser på Supernatural sesong 1. Den er så utrolig spennende, jeg husker jeg så mye på den før når jeg fikk lov til å låne broren min sin netflix. Jeg husker ikke så mye fra serien, derfor blir det ekstra gøy å se på den. 

 

Har du hatt sånne fletter før?

 

#blogg #hverdag #sminke #hår #fletter #mote #fashion #hair #makeup #beauty #skjønnhet

Fregner

Jeg elsker sånne små fregner over nesen og under øynene, så jeg tegnet på noen. Jeg har egentlig små fregner der selv, men de kommer mest fram på sommeren.  Vet ikke helt hvorfor jeg bare har de på sommeren og ikke vinteren. Jeg syntes også baby hårene i panna er også så søtt. 

Igår var jeg på besøk hos broren min og møtte nevøen min på 2 og et halvt år. Han er så nusselig. Jeg møtte også den andre broren min i går på kvelden. Så da manglet det bare den tredje broren. Hyggelig var det ihvertfall, det er ikke så ofte jeg får sett dem.  Jeg fikk også se pappa og fetteren min. Det er ikke så ofte jeg får sett dem heller.

Hva syntes du om fregner?
 


#blogg #hverdag #fregner #sminke #hår #fletter #hair #beauty #skjønnhet #makeup #boxbraids