Ariel Calypso - -

iGlow vippeserum

Vippene mine har blitt skikkelig lange nå. Har brukt vippeserumet i flere måneder og har fått et  utrolig resultat.  De fester seg i øyenbrynene mine når jeg ser opp, det er egentlig det eneste negative, haha. Så vurderer å klippe de litt. Men vet ikke om det er så lurt. Jeg har egentlig lange vipper fra før av, men dette er mye lenge enn det jeg hadde fra før. Jeg skulle ha lagt ut noe før bilde, men fant ingen gode bilde av vippene mine. Så da blir det bare disse. 

Jeg har også fått bekreftet at jeg skal ha en utstilling på Hamar kulturhus i Mai/Juni neste år. Så det blir kult. Nå må jeg bare finne på fra nå til da. Kanskje jeg får til flere utstillinger, hvem vet? Men nå skal jeg gjøre meg klar til en utstilling i kongsvinger den 24 først. Må kjøpe rammer for å ramme inn kopiene og lage flere kopier hvis noen har lyst til å kjøpe på utstillingen. 


 

Har du prøvd iGlow vippeserum før?

 

#blogg #hverdag #utstilling #iglow #kunst #vipper #eyelashes #fregner #sminke #makeup #skjønnhet #beauty

Planlegging

Nå skal jeg gjøre meg klar til enda en utstilling snart. Den 24. November er åpningsdagen på Reiser og Opplevelser i Kongsvinger (turistinformasjon). Jeg kommer med mer informasjon nærmere den uken.  Jeg kommer til å selge kopier av maleriene mine fra "Mental Illness" serien. Denne utstillingen kommer til å hete "vinterdepresjon". Så det blir mange spennende bilder å se på. Pluss tre andre bilder fra en av mine første utstillinger. Jeg håper dere er ledige og befinner dere i Kongsvinger rundt kl 15.00 den 24 November for da er vernissagen. Gleder meg som et barn!  Men det er det å planlegge alt og ordne alt til utstillingen som tar tid. Er enda ikke ferdig selv om jeg har startet for lenge siden.

 

Hva syntes dere om bildene?
Hva syntes du om sminken?

 

#kunst #utstillling #sminke #mote #trend #parykk #hår #rødthår #rødt #makeup #hair #beauty #skjønnhet #øyne #leppestift 

Happy Halloween!

I dag skal vi ha en liten Halloween fest på boligen. Det kommer folk fra andre boliger og jeg skal hjelpe til å sminke folk. Jeg prøvde meg på en liten jente skull med pynt. Jeg må si jeg ble veldig fornøyd med denne. Jeg lagde noen i fjor også men de var ikke fult så detaljert da. Men jeg måtte jo prøve noe nytt. Jeg brukte bomull og flytende latex for å lage såret på halsen. Sår er helt nytt for meg så jeg prøvde meg på det. Jeg brukte vel 10min eller noe sånt så det tok ikke så lang tid. Men vanskelig var det. Jeg burde nok ha brukt dopapir isteden for bomull. Det er nok enklere tror jeg. 

Det skal nok bli veldig gøy å sminke folk. Jeg har jo ikke sminket så mange andre før. Så det blir litt nytt for meg. Vanligvis sminker jeg bare meg selv, og det er noe helt annet enn å sminke andre folk. Jeg kjøpte denne parykken på wish fordi jeg tente at rosa hår passer perfekt til denne looken.  I og med at steinene jeg limte på skinner litt rosa passet det perfekt også.

Hva har du på deg i dag? 
Hva syntes do om sminken min?

 

#halloween2017look #blogg #halloween #hverdag #sminke #makeup #mote #trend #parykk #hår #svart #rosa #beauty #skjønnhet

Orange N' Black

Jeg elsker å lage looks med èn enkel øyenskygge og svart leppestift. Det gir en så enkel look.  Også nå har jeg dårlig samvittighet fordi jeg kjøpte godis og Burge King mat. Jeg sa til kjæresten at jeg ikke skulle kjøpe godis, men siden jeg føler meg litt uvel med det har jeg ikke spist noe godis. Den Candy King posen står der og frister meg enda. Jeg vurderer å skrive navnet på produktene jeg bruker under bildene, syntes dere det er en god ide så skriv det ned i kommentarfeltet.


 

Hva syntes du om sminken?
Hadde du likt at jeg skrev navnet på produktene jeg bruker under her?
 

 

#blogg #hverdag #sminke #hår #parykk #makeup #hair #skjønnhet #mote #trend #tatovering

Flower girl

Jeg som vanligvis hater rosa har begynt å bruke veldig mye av det, haha. Men på en eller annen måte syntes jeg at jeg kler rosa. Også som vanlig, glemte jeg laderen til kamera hjemme. Typisk meg, så nå har jeg tre ladere hos mamma og null hos meg. Jeg er så glemsk. Nå til uka så skal jeg ta ned maleriene mine som er på utstillingen i Hamar. Så skal jeg sende inn en søknad til den neste utstillingen som jeg kanskje får til.  Jeg fikk en email med tilbud om utstilling. Så hvis jeg får til dette blir det en utstilling til i Kongsvinger, men denne gangen blir det salgsutstilling. 

 

Hva syntes du om sminken?

 

#blogg #hverdag #flowers #blomster #kjole #mote #trend #rødthår #rødt #hår #skjønnhet #beauty #sminke 

Pink hair and copper makeup

Jeg elsker å bruke denne øyenskyggen. Bruker den veldig ofte faktisk. Selv om pigmenteringen ikke er den beste. Den er fra H&M. Men finner ikke en som er i same farge som jeg liker enda. Jeg bruker en av de 20 og noe leppestiftene jeg kjøpte for en stund tilbake.  Denne er fra colourpop og heter  "Bianca" Den passer perfekt til hud tonen min. Kjæresten min sier at jeg kler de lyse rosa leppestiftene, og han pleier jo alltid ha rett, så han har vel det nå også.

 

Hva syntes du om sminken?#blogg #sminke #makeup #hverdag #rosa #pastell #pastellrosa #hår #hair #beauty #skjønnhet #inspiration 

Pink liquid lipstick

Jeg prøvde rosa hår spray fra Loreal for  noen dager siden og jeg likte det veldig godt så jeg skal farge det rosa etterhvert. Og etter mange hårvask fikk jeg endelig ut nesten all sprayen. Så det ble jeg litt glad for, for da kan jeg farge håret med Manic Panic sine hårfarger. Så da var det bare å finne ut hvilken nyanse rosa jeg vil ha. Man kan tydelig se at det sitter igjen litt rosa farge i håret enda, men siden jeg skal farge det rosa så gjør det kanskje ikke noe.

Jeg valgte å gå for rosa leppekrem fra H&M faktisk. Den kan bli litt tørr i lengen men den sitter som et skudd hele dagen, ihvertfall på meg.

 

Hva syntes du om sminken?blogg #hverdag #sminke #makeup #hair #hår #blond #rosa #rosahår #loreal #hårspray 

Natural long lashes

Jeg hater virkelig å bruke fake øyenvipper. Så det at mine vipper er så lange nå er jeg veldig glad for. Jeg elsker å sette på mascara uten å måtte sette på vipper.  Jeg er også veldig flink til å ødelegge fake vipper, haha. Jeg må kjøpe nye hver uke når jeg faktisk bruker de. Det er også sjelden jeg bruker rosa/rød sminke, siden øyelokka mine er alltid den fargen velger jeg alltid noe annet, men nå gikk jeg for denne fargen. Det ble ganske pent egentlig. Det syntes jeg ihvertfall. Også nå maler jeg det siste maleriet jeg har igjen før utstillingen. Jeg bare håper jeg blir ferdig med den i tide, eller hadde det vært litt kjipt. For jeg vil ha den med. Den handler om en som som har splittet personlighet. Den handler egentlig litt om meg, eller det gjør jo alle maleriene mine, men jeg er glad i akkurat denne her. 

 

Hva syntes du om sminken/vippene?

 

#blogg #hverdag #sminke #hår #hair #beauty #skjønnhet #choker #lilla #mørkthår #øyenvipper #iglow #vipper #lashes

26 nye leppestifter

OOPS, for litt siden fikk jeg  bestilt 26 nye leppestifter fra colourpop. Det kosta rundt 800 tror jeg. Så  det var ikke så ille det da. Men jeg gleder meg til de kommer så jeg kan prøve de på. Jeg prøvde også å kjøpe et øyenskygge palette men den var utsolgt, så må vente til dem får den inn igjen, hvis dem får den inn igjen da. Man må jo unne seg noe innimellom, hehe. Ihvertfall når det ikke er så veldig dyrt. 

 

Hva syntes du om sminken?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #trend  #hår   #blå #øyne #ansikt #face #leppestift #matt #matte

 

Blå øyne

Jeg har veldig lyse blå øyne som jeg har fått etter pappa. Jeg er utrolig glad i øynene mine.  I riktig lys får jeg nesten selvlysende øyne. Jeg syntes det er så fint, men som alle andre vil jeg også ha det jeg ikke kan få, altså grå, brune og grønne øyne. Man kan bare bruke linser men jeg syntes det er så ekkelt å ha på, så jeg holder meg til å redigere de i en annen farge. Jeg har fått mange komplimenter om at øynene mine er så fine. Det blir jeg kjempe glad for.  Men jeg har kjempe lyst på varme brune øyne. Det er også sååå fint! 

 

Hva slags øyenfarge har du, og hvilken vil du ha?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #trend  #hår #lillahår #grønn #blå #øyne #ansikt #face #leppestift #matt 

Heart Choker and pink makeup

Jeg som sagt elsker chokere. Jeg vurderte faktisk å ta en choker tatovering, men det får man ikke bytta om på så den tanken gikk jeg ifra. Jeg finner så mye fint på wish at jeg blir helt gal. Alt er jo så billig der. Men  nå er det sparing på gang. Så ikke noe mer fra wish på meg gitt. Oki da, kanskje en ting eller to innimellom. Hehe.  Her ser man også hvor lange vippene mine har blitt. Er så glad for det vippeserumet altså. 

Hva syntes du om sminken og chokere?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #face #ansikt #leppestift #mascara #iglow #vipper #skjønnhet #beauty

Rosa og blond

Ja, jeg pleier aldri ha på rosa klær, men baby rosa har jeg forelsket meg i. Jeg har så mye baby rosa ting nå. Føler meg litt som barbie, haha. Menmen, jeg tror jeg kler rosa da så. Blond også. Det er så lenge siden jeg har vært blond. Jeg har holdt meg til lyse brun og brun, men så foreslo Storm at jeg kunne prøve blondt, og da ble det det.

Nå skal jeg fundere på åssen jeg skal fikse stolene til bursdagen til meg og brødrene mine. Jeg tenkte jeg skulle fikse noen stoltrekk, men jeg finner ingen som passer til stolene siden de er så rare. De er liksom buet rygg som går vannrett, ehh ja. Vanskelig å forklare de. Men jeg tenkte jeg kunne  ta litt tyll rundt dem, men vi får se.  

Hva syntes du om sminken?

 

#blogg #hverdag #rosa #blond #hår #sminke #babyrosa #skjønnhet #beauty #hair #trend #fashion

 

White mascara

Jeg elsker hvit mascara. Denne er fra MAC. Her kan dere også se resultatet etter noen måneder med iGlow sitt vippeserum. Her bruker jeg ikke falske vipper. Så det er tydelig at serumet virker. Jeg anbefaler dere som vil ha lengre vipper å kjøpe denne. Den er utrolig enkel å bruke. Tar 10 sekunder å påføre så er du ferdig.

Jeg driver med tatovering for øyeblikket. Jeg driver å tegner opp de jeg vil ha. Men det er så vanskelig å velge mellom alle sammen. Jeg liker alle jeg tegner. Jeg sto opp kl 7 i dag for å begynne å tegne. Og jeg tegner enda, haha. 

Har du hørt om iGlow før? 
Har du brukt hvit mascara før?


#vipper #blogg #hverdag #sminke #blond #blondt #hår #hair #skjønnhet #makeup #beauty #iglow #hvit #white

Leppestift som eyeliner

Jeg har egentlig ikke så mye øyenskygge og det jeg har er veldig gammelt så pigmentene er ikke så sterke lenger. Så på de siste sminke lookene mine har jeg brukt leppestift som øyenskygge og liner. Det er ganske smart egentlig, så får man samme fargetone. Jeg syntes det er så kult med lineren under øye isteden for over, det blir liksom mer moderne.
 

Har du prøvd leppestift som eyeliner før?#blogg #sminke #hverdag #hår #frisyre #parykk #trend #krøller #foto #bilder #lipstick #makeup #skjønnhet #beauty

Når man kjeder seg

Ja, når jeg kjeder meg blir det kreativ sminke. Jeg elsker oransje sminke så det er noe jeg bruker ofte, og fordi jeg har blå øyne ser det veldig pent ut.  Fregnene skal være veldig i fokus, derfor er de veldig sterke.  Sminken bortsett fra øyesminken og leppene er to dager gammel, har ikke orket å ta det vekk. Jeg tar det normalt vekk men de siste dagene har jeg vært så sliten at jeg ikke har orket, haha! Men må ta det av i kveld.

Nå skal jeg se på litt Supernatural, Vampire Diaries og spise sjokolade kjeks sammen med sjokolade melk. Nam! Også vil jeg ønske dere en god Lørdag og god helg. Jeg skal ihvertfall slappe av mye før jeg skal avgårde hjem til mamma  igjen.

  

Hva syntes du om sminken?#blogg #hverdag #makeup #skjønnhet #mote #trend #blond #blondt #hår #hair #sminke #oransje #fregner

Naturlig

Jeg må si at jeg alltid har vært glad i naturlig sminke. Det fremhever alltid det beste i ansiktene til folk.  Også syntes jeg at jeg ikke trenger så mye sminke til dette håret. Det er liksom mye i seg selv. Gruer meg til å ta flettene ut. I dag har jeg vært i Sverige med noen ansatte og beboere. Sverige har egentlig ikke så mye spennende, bortsett fra godisen. Jeg kjøpte meg en ny leppestift fra IsaDora som jeg har på her. Jeg kjøpte også en Anastasia Brow Pomade eller hva nå den heter i Taupe siden jeg skal farge håret blondt etterhvert. Vet ikke helt åssen jeg kommer til å se ut med blondt hår, men men. Tror jeg kler det meste.

 

Hva sytes du om naturlig sminke?
 

#blogg #hverdag #skjønnhet #choker #mote #hår #hair #fletter #sminke #makeup #boxbraids

Long Hair Don´t Care

Jeg tenkte det snart var på tide å ta ut flettene, siden etterveksten min er på vei ut. Jeg kommer til å savne flettene når de er vekk. Det er så deilig å ikke måtte ta vare på håret like mye som du må uten fletter. Alt blir så mye enklere med dette håret. Jeg har faktisk forventet mye mer hat enn det jeg har fått. Jeg fikk noen stygge blikk av noen jenter på senteret for en stund tilbake. Men ikke noe mer enn det faktisk. 

 Nå sitter jeg og ser på Supernatural sesong 1. Den er så utrolig spennende, jeg husker jeg så mye på den før når jeg fikk lov til å låne broren min sin netflix. Jeg husker ikke så mye fra serien, derfor blir det ekstra gøy å se på den. 

 

Har du hatt sånne fletter før?

 

#blogg #hverdag #sminke #hår #fletter #mote #fashion #hair #makeup #beauty #skjønnhet

Fregner

Jeg elsker sånne små fregner over nesen og under øynene, så jeg tegnet på noen. Jeg har egentlig små fregner der selv, men de kommer mest fram på sommeren.  Vet ikke helt hvorfor jeg bare har de på sommeren og ikke vinteren. Jeg syntes også baby hårene i panna er også så søtt. 

Igår var jeg på besøk hos broren min og møtte nevøen min på 2 og et halvt år. Han er så nusselig. Jeg møtte også den andre broren min i går på kvelden. Så da manglet det bare den tredje broren. Hyggelig var det ihvertfall, det er ikke så ofte jeg får sett dem.  Jeg fikk også se pappa og fetteren min. Det er ikke så ofte jeg får sett dem heller.

Hva syntes du om fregner?
 


#blogg #hverdag #fregner #sminke #hår #fletter #hair #beauty #skjønnhet #makeup #boxbraids

Oransje leppestift

I dag skal jeg bare late meg hele dagen. Jeg fikk tatt noen bilder av sminken min i dag da. Jeg elsker denne oransje leppestiften fra Lime Crime. De lukter så godt! Jeg får lyst til å spise den isteden. Baby hårene mine er helt ute av kontroll, haha. Men det er sånn jeg liker dem. Jeg elsker  fortsatt håret mitt, selv om det begynner å bli tungt og siden det er så langt kommer tuppene ned i maten og malingen min,  haha. Så når jeg spiste ris her om dagen var det ris overalt nederst på den ene fletta som jeg lar ligge løst. Lol. Men det er verdt det uansett. 

Jeg har fått lov til å male nede på biljard rommet i boligen min så jeg har malt en foss. Jeg skal male mer og når jeg er ferdig med dette prosjektet viser jeg det her. Det er et ganske stort rom egentlig. Så det blir en utfordring å finne på noe å male på alle veggene. Tenkte jeg skulle male sånn at det ble forskjellige "bilder" på veggene som liksom henger litt sånn løst her og der. Det blir spennende.

Hva syntes du om håret og sminken?

 

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #beauty #skjønnhet #trend #mote #choker #hår #hair #flette

Hvit mascara

Jeg kjøpte hvit mascara for ikke så lenge siden. Den er fra MAC som jeg har nevnt tidligere. Jeg elsker denne looken. Leppestift, bryn og mascara. Jeg kommer til å lage  mange looks med hvit isteden for svart mascara nå. Skal prøve meg på en ice queen look. 

I dag har jeg vært på Strømmen storsenter for å jøpe ny lade til kameaet mitt, siden jeg bare hadde halve her. Men den var svindyr. Kanskje fordi det var en original ledning og ikke en universal dritt. Men men, verdt pengene.


Har du prøvd hvit mascara før?


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #choker

Green N' Yellow

Nå har jeg så klart glemt kameraet mitt hos mamma så jeg får nøye meg med kameraet på mobilen. Det er jo ikke helt udugelig.  Men jeg skal hjem på Torsdag så da får jeg hentet det og tatt noen nye bilder. Jeg føler jeg ikke har fått blogget så mye i det sist pga dette.

Også til sminken. Vanligvis bruker jeg lilla, rød og oransje, men nå brukte jeg blå, grønn og gul. Det ble egentlig ganske fint. Også Anastasia sin "Crush" på leppene. De fra kolleksjonen til ABH er helt nydelige. De holder lenge og blir ikke alt for tørre på leppene. Også har øyenvippene mine har blitt så lange etter bruk av iGlow i snart ca 3 måneder. Skal poste før og etter bilde så dere får se forskjellen. Jeg anbefaler virkelig det serumet!

 

Hva syntes du om sminken?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder 

Cut crease

Har prøvd meg på en slags cut crease, Til å være mitt andre forsøk ble jeg veldig fornøyd. Jeg har også fått dilla på pannelugg. Jeg kjøpte en fake fra wish. Den er litt mørkere enn håret mitt, men jeg syntes det var fint. Jeg skal kanskje farge håret veldig lyst, så da må jeg kjøpe en lysere en. Jeg elsker parykker, pannelugger og extensions. Jeg bare må ha hvis jeg ser noe av det som er fint og ser realistisk ut. Så jeg har vel 5 eller 6 parykker nå. Skal poste alle senere så dere kan få se de når jeg har dem på.Hva sytes du om pannelugg?

 

#blogg #hverdag #parykk #sminke #mote #fashion #hår #hair #pannelugg #brunette

 

Dark

Jeg prøvde ut litt nye vinkler her om dagen. Litt feil å si her om dagen, det var vell sikkert 2 uker siden. Men må si jeg ble veldig fornøyd med bildene. Jeg elsker blå øyne, brunt hår og rosa sminke. Jeg er jo veldig glad i mørk sminke generelt, men jeg pleier ikke bruke rosa som grunnfargen. Nå har jeg bestilt enda en parykk, denne gangen vinrød. Skal få tatt bilder av den med en gang jeg får den. Kan nok ta noen uker siden det er julerush nå. Litt kjipt, men sånn er det. 

Jeg er godt i gang med bestillinger, nesten ferdig med den første nå. Så har jeg mange igjen. Håper dere er tålmodige. Det tar sin tid å male et bilde. Jeg er ekstra nøye siden det er til andre enn meg selv. Jeg er ganske glad så mange vil ha bilder som jeg har laget. Det blir en selvtillit boost!

Hva syntes du om sminken?


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair 

 

Fotoshoot

Først må jeg unnskylde såret på siden, fikk ikke dekka til den store delen av såret. Fikk den mens jeg var innlagt. Men uansett, etter sikkert 10 forsøk fikk jeg til den hvite lineren. ENDELIG! Så var det tid for å ta bilder. Det var perfekt sol ute så jeg kunne ta bilder med ordentlig lys. Nå skal jeg snart ut med kjæresten og møte ei venninne. Så skal jeg hjem i helgen. Tante kommer og henter oss siden vi skal hjem til mamma i dag. Jeg skal være der til Mandagen. Det blir koselig. Jeg har kjøpt en julegave til henne i dag mens var inne på apoteket. Jeg kjøpte en sånn neglelakk fjerner. En ny slags boks man stikker negla oppi og så surrer rundt. Har en selv. Den er ganske effektiv og sparer mye tid.


Hva syntes du om hvit flytende liner?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair 

Grønn sminke

Grønn sminke er veldig sjelden jeg bruker, så paletten min på de grønne feltene er nesten ubrukt, haha. Men skal prøve å bli flinkere til å bruke mere farger. Jeg kjøpte meg hvit flytende eyeliner som jeg skal prøve snart. Skal se om den funker like bra som jeg vil at den skal. 

Jeg har prøvd å redigere vekk bakgrunnen på noen av bildene, men jeg er fortsatt ikke så flink til det, så jeg tror jeg bare driter i det neste gang, haha! Men uansett nå er det for skole igjen. Jeg våkna ikke av vekkerklokken inn i dag så jeg våkna først når personalet kom inn til meg. Jeg må bli flinkere til å stille klokka inn og ha på høyt volum så jeg faktisk merker at den ringer.

 

Hva syntes du om sminken?

 


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair #anastasiabeverlyhills

Røde lepper

Røde lepper er en av favorittene mine. Det er alltid enkelt og fint til så og si alt! Denne er faktisk fra H&M. Jeg pleier aldri kjøpe sminke derifra fordi jeg syntes kvaliteten ikke er på topp. Men disse leppekremene derifra er veldig fine egentlig. Tok på ganske minimalt med sminke. Jeg syntes det ser så fint ut med røde lepper. 

Nå sitter jeg og jobber med en skoleoppgave i norsk hvor vi skal sammenligne to tekster fra romantikken. Den er ganske vanskelig engentlig siden det er veldig gamle tekster. Men jeg er snart ferdig med den. Fikk noen tips fra kjæresten og ei ansatt i boligen. 

 

Hva syntes du om røde lepper?

 


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair 

Anastasia Beverly Hills lipstick

Denne er fra ABH og er i fargen "Ashton". På bilder syntes jeg den ligner litt på den andre jeg har i fargen "Dusty Rose". I virkeligheten er den lysere og litt brunere. Jeg trodde den skulle være litt gulere egentlig,  men den er fortsatt veldig fin. Jeg er ganske glad i nesten alle fargene fra Anastasia. Her har jeg brukt den nye paletten  min fra Smashbox. "Full Exposure" Det er en rekke med matte bruntoner og en rekke med glitter. Bruker den nesten hver dag nå!

Jeg har fått en list på rommet mitt hvor noen av maleriene mine får stå på nå. Endelig får jeg opp noen av de fra gulvet mitt. De tar jo så mye plass. Tror jeg snart må selge noen, men det har jeg jo ikke så veldig lyst til heller da, haha. Du kan se de i bakgrunnen. 

Hva syntes du om ABH? 
Har du noen leppestifter derifra?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder ##hår #hair #anastasiabeverlyhills

Anastasia Beverly Hills lipstick

Jeg kjøpte for ikke så lenge siden to leppestifter fra ABH. Ble veldig fort glad i dem. Dette er "Dusty Rose" og jeg elsker fargen. Har siklet mye etter noen av disse og endelig hadde de fått dem inn på kicks butikker. Så da var det rett til Strømmen storsenter og kjøpe noen. Jeg kjøpe også "Ashton", men den poster jeg senere. Ble ikke sånn kjempe tørr på leppene som de fleste andre matte leppestifter blir. Den holdt hele dagen også. Må si dette er favoritten min nå. 
Hva syntes du om ABH? 
Har du noen leppestifter derifra?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder ##hår #hair #anastasiabeverlyhills

No makeup makeup

Jeg prøvde meg på en ingen sminke sminke. Som er overalt på instagram nå. Jeg pleier å gå sånn veldig ofte nå, selvom jeg liker å ta litt i når det kommer til sminke. Jeg har også to nye leppestifter som jeg prøvde i går. De er fra Anastasia Beverly Hills. Jeg kjøpte fargene "Ashton" og "Dusty Rose". Utrolig fine farger. Nå sitter jeg og ser på Vampire Diaries og skal kose seg meg godis. Selvom det ikke er fredag enda, haha. 


 

Hva syntes du om sminken?
Hva skal du/har gjort i idag?


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #nyx #foto #bilder #halskjede #brunette #hår #hair

Teddy coat

Denne er så god og varm. Jeg har bare brukt den en gang, men den er veldig komfortabel å ha på. Jeg kommer til å bruke denne mye i vinter. De var veldig populære i fjor tror jeg det var, har sett så mange med sånne teddy jakker. Men i år har jeg ikke sett like mye av den. Nå som jeg har brunt  hår kler jeg den mye bedre enn det jeg gjorde sist gang jeg hadde den på. 

Nå ville ikke PC'en min lade lenger så jeg måtte kjøpe ny lader og se om det fungerte Hvis den ikke fungererte må jeg kjøpe en ny PC, igjen. Sist gang når min forrige PC ikke ville lade sendte jeg den inn til reparasjon. Men de gjorde ikke noe med det selv om de hadde den inne i 8 måneder, lol. Håper den ikke går helt strik da men, haha.  Det ville vært litt kjipt, spesielt nå som jeg trenger den til skoleoppgaver. MEN den nye laderen fungerte. Nå må jeg skrive en oppgave om svardedauden som jeg ikke fikk skrevet ferdig, ooops. Hva skal du/har gjort idag?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #nyx #foto #bilder #halskjede #brunette #hår #hair

hits