Ariel Calypso - -

Blå øyne

Jeg har veldig lyse blå øyne som jeg har fått etter pappa. Jeg er utrolig glad i øynene mine.  I riktig lys får jeg nesten selvlysende øyne. Jeg syntes det er så fint, men som alle andre vil jeg også ha det jeg ikke kan få, altså grå, brune og grønne øyne. Man kan bare bruke linser men jeg syntes det er så ekkelt å ha på, så jeg holder meg til å redigere de i en annen farge. Jeg har fått mange komplimenter om at øynene mine er så fine. Det blir jeg kjempe glad for.  Men jeg har kjempe lyst på varme brune øyne. Det er også sååå fint! 

 

Hva slags øyenfarge har du, og hvilken vil du ha?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #trend  #hår #lillahår #grønn #blå #øyne #ansikt #face #leppestift #matt 

Heart Choker and pink makeup

Jeg som sagt elsker chokere. Jeg vurderte faktisk å ta en choker tatovering, men det får man ikke bytta om på så den tanken gikk jeg ifra. Jeg finner så mye fint på wish at jeg blir helt gal. Alt er jo så billig der. Men  nå er det sparing på gang. Så ikke noe mer fra wish på meg gitt. Oki da, kanskje en ting eller to innimellom. Hehe.  Her ser man også hvor lange vippene mine har blitt. Er så glad for det vippeserumet altså. 

Hva syntes du om sminken og chokere?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #face #ansikt #leppestift #mascara #iglow #vipper #skjønnhet #beauty

Rosa og blond

Ja, jeg pleier aldri ha på rosa klær, men baby rosa har jeg forelsket meg i. Jeg har så mye baby rosa ting nå. Føler meg litt som barbie, haha. Menmen, jeg tror jeg kler rosa da så. Blond også. Det er så lenge siden jeg har vært blond. Jeg har holdt meg til lyse brun og brun, men så foreslo Storm at jeg kunne prøve blondt, og da ble det det.

Nå skal jeg fundere på åssen jeg skal fikse stolene til bursdagen til meg og brødrene mine. Jeg tenkte jeg skulle fikse noen stoltrekk, men jeg finner ingen som passer til stolene siden de er så rare. De er liksom buet rygg som går vannrett, ehh ja. Vanskelig å forklare de. Men jeg tenkte jeg kunne  ta litt tyll rundt dem, men vi får se.  

Hva syntes du om sminken?

 

#blogg #hverdag #rosa #blond #hår #sminke #babyrosa #skjønnhet #beauty #hair #trend #fashion

 

White mascara

Jeg elsker hvit mascara. Denne er fra MAC. Her kan dere også se resultatet etter noen måneder med iGlow sitt vippeserum. Her bruker jeg ikke falske vipper. Så det er tydelig at serumet virker. Jeg anbefaler dere som vil ha lengre vipper å kjøpe denne. Den er utrolig enkel å bruke. Tar 10 sekunder å påføre så er du ferdig.

Jeg driver med tatovering for øyeblikket. Jeg driver å tegner opp de jeg vil ha. Men det er så vanskelig å velge mellom alle sammen. Jeg liker alle jeg tegner. Jeg sto opp kl 7 i dag for å begynne å tegne. Og jeg tegner enda, haha. 

Har du hørt om iGlow før? 
Har du brukt hvit mascara før?


#vipper #blogg #hverdag #sminke #blond #blondt #hår #hair #skjønnhet #makeup #beauty #iglow #hvit #white

Leppestift som eyeliner

Jeg har egentlig ikke så mye øyenskygge og det jeg har er veldig gammelt så pigmentene er ikke så sterke lenger. Så på de siste sminke lookene mine har jeg brukt leppestift som øyenskygge og liner. Det er ganske smart egentlig, så får man samme fargetone. Jeg syntes det er så kult med lineren under øye isteden for over, det blir liksom mer moderne.
 

Har du prøvd leppestift som eyeliner før?#blogg #sminke #hverdag #hår #frisyre #parykk #trend #krøller #foto #bilder #lipstick #makeup #skjønnhet #beauty

Når man kjeder seg

Ja, når jeg kjeder meg blir det kreativ sminke. Jeg elsker oransje sminke så det er noe jeg bruker ofte, og fordi jeg har blå øyne ser det veldig pent ut.  Fregnene skal være veldig i fokus, derfor er de veldig sterke.  Sminken bortsett fra øyesminken og leppene er to dager gammel, har ikke orket å ta det vekk. Jeg tar det normalt vekk men de siste dagene har jeg vært så sliten at jeg ikke har orket, haha! Men må ta det av i kveld.

Nå skal jeg se på litt Supernatural, Vampire Diaries og spise sjokolade kjeks sammen med sjokolade melk. Nam! Også vil jeg ønske dere en god Lørdag og god helg. Jeg skal ihvertfall slappe av mye før jeg skal avgårde hjem til mamma  igjen.

  

Hva syntes du om sminken?#blogg #hverdag #makeup #skjønnhet #mote #trend #blond #blondt #hår #hair #sminke #oransje #fregner

Naturlig

Jeg må si at jeg alltid har vært glad i naturlig sminke. Det fremhever alltid det beste i ansiktene til folk.  Også syntes jeg at jeg ikke trenger så mye sminke til dette håret. Det er liksom mye i seg selv. Gruer meg til å ta flettene ut. I dag har jeg vært i Sverige med noen ansatte og beboere. Sverige har egentlig ikke så mye spennende, bortsett fra godisen. Jeg kjøpte meg en ny leppestift fra IsaDora som jeg har på her. Jeg kjøpte også en Anastasia Brow Pomade eller hva nå den heter i Taupe siden jeg skal farge håret blondt etterhvert. Vet ikke helt åssen jeg kommer til å se ut med blondt hår, men men. Tror jeg kler det meste.

 

Hva sytes du om naturlig sminke?
 

#blogg #hverdag #skjønnhet #choker #mote #hår #hair #fletter #sminke #makeup #boxbraids

Long Hair Don´t Care

Jeg tenkte det snart var på tide å ta ut flettene, siden etterveksten min er på vei ut. Jeg kommer til å savne flettene når de er vekk. Det er så deilig å ikke måtte ta vare på håret like mye som du må uten fletter. Alt blir så mye enklere med dette håret. Jeg har faktisk forventet mye mer hat enn det jeg har fått. Jeg fikk noen stygge blikk av noen jenter på senteret for en stund tilbake. Men ikke noe mer enn det faktisk. 

 Nå sitter jeg og ser på Supernatural sesong 1. Den er så utrolig spennende, jeg husker jeg så mye på den før når jeg fikk lov til å låne broren min sin netflix. Jeg husker ikke så mye fra serien, derfor blir det ekstra gøy å se på den. 

 

Har du hatt sånne fletter før?

 

#blogg #hverdag #sminke #hår #fletter #mote #fashion #hair #makeup #beauty #skjønnhet

Fregner

Jeg elsker sånne små fregner over nesen og under øynene, så jeg tegnet på noen. Jeg har egentlig små fregner der selv, men de kommer mest fram på sommeren.  Vet ikke helt hvorfor jeg bare har de på sommeren og ikke vinteren. Jeg syntes også baby hårene i panna er også så søtt. 

Igår var jeg på besøk hos broren min og møtte nevøen min på 2 og et halvt år. Han er så nusselig. Jeg møtte også den andre broren min i går på kvelden. Så da manglet det bare den tredje broren. Hyggelig var det ihvertfall, det er ikke så ofte jeg får sett dem.  Jeg fikk også se pappa og fetteren min. Det er ikke så ofte jeg får sett dem heller.

Hva syntes du om fregner?
 


#blogg #hverdag #fregner #sminke #hår #fletter #hair #beauty #skjønnhet #makeup #boxbraids

Oransje leppestift

I dag skal jeg bare late meg hele dagen. Jeg fikk tatt noen bilder av sminken min i dag da. Jeg elsker denne oransje leppestiften fra Lime Crime. De lukter så godt! Jeg får lyst til å spise den isteden. Baby hårene mine er helt ute av kontroll, haha. Men det er sånn jeg liker dem. Jeg elsker  fortsatt håret mitt, selv om det begynner å bli tungt og siden det er så langt kommer tuppene ned i maten og malingen min,  haha. Så når jeg spiste ris her om dagen var det ris overalt nederst på den ene fletta som jeg lar ligge løst. Lol. Men det er verdt det uansett. 

Jeg har fått lov til å male nede på biljard rommet i boligen min så jeg har malt en foss. Jeg skal male mer og når jeg er ferdig med dette prosjektet viser jeg det her. Det er et ganske stort rom egentlig. Så det blir en utfordring å finne på noe å male på alle veggene. Tenkte jeg skulle male sånn at det ble forskjellige "bilder" på veggene som liksom henger litt sånn løst her og der. Det blir spennende.

Hva syntes du om håret og sminken?

 

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #beauty #skjønnhet #trend #mote #choker #hår #hair #flette

Hvit mascara

Jeg kjøpte hvit mascara for ikke så lenge siden. Den er fra MAC som jeg har nevnt tidligere. Jeg elsker denne looken. Leppestift, bryn og mascara. Jeg kommer til å lage  mange looks med hvit isteden for svart mascara nå. Skal prøve meg på en ice queen look. 

I dag har jeg vært på Strømmen storsenter for å jøpe ny lade til kameaet mitt, siden jeg bare hadde halve her. Men den var svindyr. Kanskje fordi det var en original ledning og ikke en universal dritt. Men men, verdt pengene.


Har du prøvd hvit mascara før?


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #choker

Green N' Yellow

Nå har jeg så klart glemt kameraet mitt hos mamma så jeg får nøye meg med kameraet på mobilen. Det er jo ikke helt udugelig.  Men jeg skal hjem på Torsdag så da får jeg hentet det og tatt noen nye bilder. Jeg føler jeg ikke har fått blogget så mye i det sist pga dette.

Også til sminken. Vanligvis bruker jeg lilla, rød og oransje, men nå brukte jeg blå, grønn og gul. Det ble egentlig ganske fint. Også Anastasia sin "Crush" på leppene. De fra kolleksjonen til ABH er helt nydelige. De holder lenge og blir ikke alt for tørre på leppene. Også har øyenvippene mine har blitt så lange etter bruk av iGlow i snart ca 3 måneder. Skal poste før og etter bilde så dere får se forskjellen. Jeg anbefaler virkelig det serumet!

 

Hva syntes du om sminken?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder 

Cut crease

Har prøvd meg på en slags cut crease, Til å være mitt andre forsøk ble jeg veldig fornøyd. Jeg har også fått dilla på pannelugg. Jeg kjøpte en fake fra wish. Den er litt mørkere enn håret mitt, men jeg syntes det var fint. Jeg skal kanskje farge håret veldig lyst, så da må jeg kjøpe en lysere en. Jeg elsker parykker, pannelugger og extensions. Jeg bare må ha hvis jeg ser noe av det som er fint og ser realistisk ut. Så jeg har vel 5 eller 6 parykker nå. Skal poste alle senere så dere kan få se de når jeg har dem på.Hva sytes du om pannelugg?

 

#blogg #hverdag #parykk #sminke #mote #fashion #hår #hair #pannelugg #brunette

 

Dark

Jeg prøvde ut litt nye vinkler her om dagen. Litt feil å si her om dagen, det var vell sikkert 2 uker siden. Men må si jeg ble veldig fornøyd med bildene. Jeg elsker blå øyne, brunt hår og rosa sminke. Jeg er jo veldig glad i mørk sminke generelt, men jeg pleier ikke bruke rosa som grunnfargen. Nå har jeg bestilt enda en parykk, denne gangen vinrød. Skal få tatt bilder av den med en gang jeg får den. Kan nok ta noen uker siden det er julerush nå. Litt kjipt, men sånn er det. 

Jeg er godt i gang med bestillinger, nesten ferdig med den første nå. Så har jeg mange igjen. Håper dere er tålmodige. Det tar sin tid å male et bilde. Jeg er ekstra nøye siden det er til andre enn meg selv. Jeg er ganske glad så mange vil ha bilder som jeg har laget. Det blir en selvtillit boost!

Hva syntes du om sminken?


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair 

 

Fotoshoot

Først må jeg unnskylde såret på siden, fikk ikke dekka til den store delen av såret. Fikk den mens jeg var innlagt. Men uansett, etter sikkert 10 forsøk fikk jeg til den hvite lineren. ENDELIG! Så var det tid for å ta bilder. Det var perfekt sol ute så jeg kunne ta bilder med ordentlig lys. Nå skal jeg snart ut med kjæresten og møte ei venninne. Så skal jeg hjem i helgen. Tante kommer og henter oss siden vi skal hjem til mamma i dag. Jeg skal være der til Mandagen. Det blir koselig. Jeg har kjøpt en julegave til henne i dag mens var inne på apoteket. Jeg kjøpte en sånn neglelakk fjerner. En ny slags boks man stikker negla oppi og så surrer rundt. Har en selv. Den er ganske effektiv og sparer mye tid.


Hva syntes du om hvit flytende liner?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair 

Grønn sminke

Grønn sminke er veldig sjelden jeg bruker, så paletten min på de grønne feltene er nesten ubrukt, haha. Men skal prøve å bli flinkere til å bruke mere farger. Jeg kjøpte meg hvit flytende eyeliner som jeg skal prøve snart. Skal se om den funker like bra som jeg vil at den skal. 

Jeg har prøvd å redigere vekk bakgrunnen på noen av bildene, men jeg er fortsatt ikke så flink til det, så jeg tror jeg bare driter i det neste gang, haha! Men uansett nå er det for skole igjen. Jeg våkna ikke av vekkerklokken inn i dag så jeg våkna først når personalet kom inn til meg. Jeg må bli flinkere til å stille klokka inn og ha på høyt volum så jeg faktisk merker at den ringer.

 

Hva syntes du om sminken?

 


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair #anastasiabeverlyhills

Røde lepper

Røde lepper er en av favorittene mine. Det er alltid enkelt og fint til så og si alt! Denne er faktisk fra H&M. Jeg pleier aldri kjøpe sminke derifra fordi jeg syntes kvaliteten ikke er på topp. Men disse leppekremene derifra er veldig fine egentlig. Tok på ganske minimalt med sminke. Jeg syntes det ser så fint ut med røde lepper. 

Nå sitter jeg og jobber med en skoleoppgave i norsk hvor vi skal sammenligne to tekster fra romantikken. Den er ganske vanskelig engentlig siden det er veldig gamle tekster. Men jeg er snart ferdig med den. Fikk noen tips fra kjæresten og ei ansatt i boligen. 

 

Hva syntes du om røde lepper?

 


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder #hår #hair 

Anastasia Beverly Hills lipstick

Denne er fra ABH og er i fargen "Ashton". På bilder syntes jeg den ligner litt på den andre jeg har i fargen "Dusty Rose". I virkeligheten er den lysere og litt brunere. Jeg trodde den skulle være litt gulere egentlig,  men den er fortsatt veldig fin. Jeg er ganske glad i nesten alle fargene fra Anastasia. Her har jeg brukt den nye paletten  min fra Smashbox. "Full Exposure" Det er en rekke med matte bruntoner og en rekke med glitter. Bruker den nesten hver dag nå!

Jeg har fått en list på rommet mitt hvor noen av maleriene mine får stå på nå. Endelig får jeg opp noen av de fra gulvet mitt. De tar jo så mye plass. Tror jeg snart må selge noen, men det har jeg jo ikke så veldig lyst til heller da, haha. Du kan se de i bakgrunnen. 

Hva syntes du om ABH? 
Har du noen leppestifter derifra?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder ##hår #hair #anastasiabeverlyhills

Anastasia Beverly Hills lipstick

Jeg kjøpte for ikke så lenge siden to leppestifter fra ABH. Ble veldig fort glad i dem. Dette er "Dusty Rose" og jeg elsker fargen. Har siklet mye etter noen av disse og endelig hadde de fått dem inn på kicks butikker. Så da var det rett til Strømmen storsenter og kjøpe noen. Jeg kjøpe også "Ashton", men den poster jeg senere. Ble ikke sånn kjempe tørr på leppene som de fleste andre matte leppestifter blir. Den holdt hele dagen også. Må si dette er favoritten min nå. 
Hva syntes du om ABH? 
Har du noen leppestifter derifra?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion #lepper #øyer   #leppestift #nyx #foto #bilder ##hår #hair #anastasiabeverlyhills

No makeup makeup

Jeg prøvde meg på en ingen sminke sminke. Som er overalt på instagram nå. Jeg pleier å gå sånn veldig ofte nå, selvom jeg liker å ta litt i når det kommer til sminke. Jeg har også to nye leppestifter som jeg prøvde i går. De er fra Anastasia Beverly Hills. Jeg kjøpte fargene "Ashton" og "Dusty Rose". Utrolig fine farger. Nå sitter jeg og ser på Vampire Diaries og skal kose seg meg godis. Selvom det ikke er fredag enda, haha. 


 

Hva syntes du om sminken?
Hva skal du/har gjort i idag?


#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #nyx #foto #bilder #halskjede #brunette #hår #hair

Teddy coat

Denne er så god og varm. Jeg har bare brukt den en gang, men den er veldig komfortabel å ha på. Jeg kommer til å bruke denne mye i vinter. De var veldig populære i fjor tror jeg det var, har sett så mange med sånne teddy jakker. Men i år har jeg ikke sett like mye av den. Nå som jeg har brunt  hår kler jeg den mye bedre enn det jeg gjorde sist gang jeg hadde den på. 

Nå ville ikke PC'en min lade lenger så jeg måtte kjøpe ny lader og se om det fungerte Hvis den ikke fungererte må jeg kjøpe en ny PC, igjen. Sist gang når min forrige PC ikke ville lade sendte jeg den inn til reparasjon. Men de gjorde ikke noe med det selv om de hadde den inne i 8 måneder, lol. Håper den ikke går helt strik da men, haha.  Det ville vært litt kjipt, spesielt nå som jeg trenger den til skoleoppgaver. MEN den nye laderen fungerte. Nå må jeg skrive en oppgave om svardedauden som jeg ikke fikk skrevet ferdig, ooops. Hva skal du/har gjort idag?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #nyx #foto #bilder #halskjede #brunette #hår #hair

Kjæresten sminker meg

Som jeg nevnte tidligere var jeg med kjæresten min forrige helg. I tillegg til alt det gøye vi gjorde, sminka vi hverandre med halloween sminke. Det gikk veldig dårlig. Var morsomt da men, haha. Vi så ikke ut etterpå. Vi var på nille eller en av de billig butikkene og Storm kjøpte sminken. Jeg prøvde å lage en hodeskalle på han  og han prøvde å lage Sally fra The Nightmare Before Christmas på meg. Var utrolig vanskelig å få det riktig. Å bruke maling var så mye enklere. Når vi snakker om maling.. så har jeg enda en halloween look jeg ikke har posta. Jeg kan si at den er litt rosa. Gleder meg til dere får se den også.

Har du prøvet å sminke deg til halloween enda?
Har kjæresten din sminket deg før?
Hva syntes du om sminken?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #eyes #halloween #øyer #hair #hår #skjønnhet #foto #bilder #kjæreste #maling

Halloween sminke

Her er den andre halloween looken jeg lagde,  brukte maling her også, haha. Men jeg brukte en annen type så det ble litt bedre enn mitt forrige forsøk. Men dette var ikke enkelt, male på panel og lerret er så mye enklere. Hud, som ikke er flatt, er noe helt nytt for meg. Toget forrige uke gikk ikke og siden de på boligen ikke ville kjøre meg fikk jeg fravær. Denne gangen ble det 4 timer fravær. Lurer på åssen dette skal gå hvis det fortsetter sånn. Jeg er sikkert nære 10 prosenten nå. Også var det helg. Jeg  har gledet  meg så lenge! Har truffet moren min og kjæresten. Har vært med han nesten hele helgen, og vi har funnetpå mye morsomt! Vi skal spilt bowling, bortennis og billjard. Han gruset meg da.Han er så flink! Jeg prøve så godt jeg kunne da.


Hva syntes du om sminken?
Liker du å sminke deg til halloween?

 

#blogg #hverdag #sminke #makeup #eyes #halloween #øyer #hair #hår #skjønnhet #foto #bilder #art #kunst #maling

Halloween sminke

Her er en av lookene jeg gjorde. Poster den andre senere. Ble litt inspirert her om dagen når jeg så litt forskjellige looks på instagram. Så da måtte jeg jo prøve meg litt jeg også. Prøvde bare sånn basic sminke som jeg har sett mange gjøre. Men jeg ble førnøyd egentlig, siden det er første forsøk. Men det eneste som var litt kjipt var at jeg ikke hadde halloween sminke. Så da brukte jeg maling. Det skulle jeg aldri ha gjort. Etter jeg hadde tatt på litt maling så begynte det å stivne med engang, jeg er vant til at det tar litt lenger tid. Så når jeg smilte begynte det å splitte seg opp. Og når jeg først tok den av, eller rettere sagt, rev den av så var huden min knall rød, haha. Det er ikke noe jeg gjør igjen.. tror jeg. Skal få kjøpt ordentlig halloween sminke. Sånne kremer, det er nok mye bedre. Har du prøvd  halloween sminke før?


#blogg #hverdag #sminke #makeup #eyes #halloween #øyer #hair #hår #skjønnhet #foto #bilder 
 

Chain choker

Her er enda en choker. Som nevnt tidligere har jeg utrolig mange. Det er det beste jeg har på hver dag. En choker er et MUST i hverdagen min. Også brukte jeg rosa og grønn sminke, som er kontrastfarger for de som ikke viste det. Jeg kjøpte meg en ny palette i går, skal poste den senere når jeg har prøvd den. Elsker fargene hittil. 

Nå sitter jeg på skolen og venter på toget, har vente en time nå, også er det enda en time igjen!. Skulle egentlig ha dratt nå, men siden det er tog streik så går ikke toget mitt. Og så klart kan jo ikke de på boligen hente meg, typisk. Så da sitter jeg her og skriver litt, siden jeg kjeder meg ihjel. Jeg er glad jeg ikke må vente ute da, i kulden, siden jeg ikke har på meg så mye klær. Men turen ned til tog stasjonen skal bli spennende. Det blåser i tillegg. 
 

Hva syntes du om chokeren?
Hva syntes du om sminken?#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder #halskjede #brunette #hår #hair

Dagens sminke

Jeg er generelt ikke så glad i rosa, men jeg syntes det ser bra ut med blå øyne. Må kjøpe nye øyenvipper snart også, mine er helt herpa. Jeg behandler de ikke så bra, haha. Men uansett, nå har tiden endelig kommet, jeg skal ha hele helgen med kjæresten, og siden han har bursdag blir det litt feiring også. Først hos meg, så hos foreldra hans. Det blir taco i dag, pannekaker i morgen når han har bursdag  og pizza på Søndag hos foreldra hans. Nå må jeg bare pakke inn maleriet som jeg skal gi til han. Men så klart så glemte jeg å kjøpe gavepapir så da bare tar jeg vanlig papir og surrer det rundt maleriet og tegner litt på det. Det kommer til å bli morsomt. Håper han liker den, noe som jeg tror han gjør. Jeg tror de fleste ville likt å få et maleri av seg selv i gave. 
Hva syntes du om sminken?
Hva har du gjort/skal gjøre i dag?
#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder #halskjede #bursdag

Hvit choker

Jeg må si jeg har shoppet inn veldig mange chokere i det siste. Wish.com har så utrolig mange fine, pluss billige! Jeg tenkte jeg kunne legge ut noen linker hvis noen av dere er interesserte. Dette er favoritten min så langt. Kommer nok til å kjøpe inn mange flere etterhvert. Har siklet over mye nå. Har sett på noen gensere som er veldig fine, men er litt usikker på kvaliteten på noe av det. Men det er jo så billig at det egentlig ikke gjør noe hvis man kjøper feil.

På Søndagen som var nå har jeg vært på bursdagsselskap til nevøen min Liam. Han er bare så utrolig nusselig. Han ble 2 år. Tenk hvor tiden har flydd. Han var jo nettopp født og nå er han hele 2 år. Gleder meg til man kan holde en ordentlig samtale med han og jeg får tatt han med til kiosken og kjøpe is. Han sier til og med tante perfekt. Nå  må han bare lære å si Silje, tante Silje.

Nå driver jeg å rydder rommet. Utrolig kjedelig. Jeg har så mye ting og ingen steder å plassere det uten at det kommer i veien. Maleriene mine tar mest plass. De står liksom bare der. Har vurdert å selge noen, men får meg ikke til å gjøre det, de er jo barna mine. Så må nok finne på en lur løsning. Jeg har prøvd  å henge de opp med pritt, sånn lærertyggis greier. Men de bare faller ned. Jeg vet ikke om jeg får lov til å sette opp spikre over hele veggen.

 
 

Hva syntes du om sminken?
Hva syntes du om chokeren?
Hva har du gjort/skal gjøre i dag? 

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder #choker #halskjede #bursdag

 

Mørk øyenskygge

Jeg er utrolig glad i mørk øyenskygge, noe som jeg tror jeg har nevt allerede. Jeg kler det mye bedre nå som jeg har farget håret mitt. Altså denne øyenskyggen ble ikke sånn mørk mørk, men den er mørkere enn det jeg pleier å bruke. Jeg elsker denne hårfargen, den minner meg om da jeg var liten. Da hadde jeg naturlig brunt hår, nå har jeg bare blondt hår. Jeg har også gjort min elsk på Anastasia sine highlighter. De er så nydelige! Også bruker jeg de samme vippene fra Ardell hele tiden, greier meg ikke uten dem.


 

Hva syntes du om sminken?
Hva har du gjort/skal gjøre i dag? 

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder 

Nude makeup

I dag brukte jeg en palette som jeg aldri har brukt før, den er fra Technic. Det er et sånt veldig billig merke, men fikk så lyst til å prøve og se om den funker like bra som de andre jeg har. Hittil liker jeg fargene, men de var ikke veldig pigmenterte. Har ikke funnet en som har like farger enda, men skal til Oslo en eller anne gang i løpet av neste måned og kjøpe hvis jeg finner noe der. Som vanlig har jeg brukt NYX sin lingerie leppekrem. Skal begynne å bruke litt mørkere sminke nå som høsten kommer. Elsker mørk sminke.

Denne helgen har vært morsom. Jeg var med kjæresten på Fredag kveld hvor han fikk møtt mamma, tante, fetteren min, kusina mi og kjæresten hennes. Var utrolig hyggelig at de fikk endelig møtes. På Lørdag var vi hos han og spiste pizza, så på film og bare snakket. Utrolig god følelse å være forelska! Nå funderer jeg på hva jeg skal gi til han i gave, siden han har bursdag snart. Må finne på noe snart. Hvis du har noen tips er det bare å slenge inn en kommentar!
Hva syntes du om sminken?
Hva skal du/har gjort idag? 

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet   #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #blå   #hårfarge 

Date makeup

Var veldig usikker på hva slags sminke jeg skulle ha på. Men er så glad i disse fargene til blå øyne, så da ble det dette. Jeg må kjøpe nye farger som ligner på disse fordi mine er snart tomme. Leppestiften min er fra NYX i fargen "Corset" Den er så naturlig. Også kjøpte jeg en topp til daten. Kjøpte den på Høyer på Strømmen storsenter til 1200,-. Jeg er egentlig ikke fan av lace i det hele tatt. Så jeg vet ikke hvorfor jeg falt for denne. Men det gjorde jeg altså. Den er jo så nydelig. Daten min likte den også.

Så i går var jeg på date fra kl 12 på dagen til 11 om kvelden. Først så kom han og faren og henta meg ved skolen også kjørte han oss til bowlingen. Vi spilte biljard først og så bowling. For første gang var jeg faktisk god på bowling, men jeg tapte da, haha. Så gikk vi på Manis Pizza og spiste pizza med ost og skinke. Utrolig godt altså. Så gikk vi til biblioteket der han prøvde å lære meg sjakk, men jeg er virkelig ikke flink til det, var første gangen jeg prøvde ordentlig. Jeg gav opp midt i spillet. Jeg må nok øve meg veldig mye på det, for jeg skal slå han i sjakk en eller annen gang. Så ringte han faren sin og han henta oss, så ble vi kjørt hjem til han og vi koste oss i 3 timer, selv om jeg sovna i armene hans hadde vi det gøy. Vi bare lå der i flere timer mens vi hørte på musikk og snakka. Han var skikkelig gentleman gjennom hele dagen. Er så utrolig glad for at jeg fant han. Også kvart over 9 om kvelden så var vi på kino. Vi så på Morgan. 

Hva syntes du om sminken og toppen?
Hva skal du gjøre/har gjort i dag?

 

#blogg #hverdag #sminke #beauty #skjønnhet #fashion  #lips #lepper #øyer  #lipstick #leppestift #lipcream #nyx #foto #bilder  #gull #date #vipper  #kjæreste #boyfriend #bowling #biljard #kino #pizza #topp #lace #mote #outfit #klær

hits