Ariel Calypso - - hits

Nå kan jeg skryte av en ny tatovering

Endelig fikk jeg tatt et bilde av den tatoveringen jeg tok for et par dager siden. Den var jo så blodig i går så tok ikke bilde da. Jeg hadde laget så mange forskjellige men jeg endte opp med denne. Det ble vist litt farge også. Jeg måtte jo vise hvilken som tilhører pappa og hvilken som tilhører mamma. Så nå håper jeg de blir stolte over å ha fødselsdatoen dems i en tatovering på meg. Jeg er ihvertfall veldig stolt over å ha dem som foreldre. Jeg syntes ikke jeg kunne fått noen bedre. Hjelpsomme er de med alt. De har tatt vare på meg alle disse årene og ingenting jeg gjør eller sier kan vise dem hvor mye de betyr for meg. 


Det var også noe helvetes vondt helt nederst. Jeg skulle egentlig ha dem lengre ned, men siden jeg får så ofte gnagsår så kunne jeg ikke det. Det ble fint uansett da, syntes jeg ihvertfall. Jeg kunne ikke spurt om en flinkere tatovør. Jeg tok den i hos Bennie B, som jobber på Sabelink i Lillestrøm.  Jeg anbefaler henne hvis du skal ha en tatovering som inneholder linjer. 

 

Hva syntes du om tatoveringen?


#blogg  #hverdag #tatovering #tattoo #kunst #art #ankel

Min første tatovering

Det var veldig vondt på neglebånda. Det ble at jeg nøkka til hele tiden. Fingra var også vondt. Den øverste delen bare kilte litt. Jeg har designet tatoveringen min selv. Kommer nok til å ha flere tatoveringer. Man blir hekta på følelsen, hvis du har en tatovering vet du hva jeg mener.

Symbolet mitt på hånda blir kalt "Ægishjálmr", som betyr "Roret av Terror" (Helm of Awe) Det er et mektig symbol i norrøn mytelogi. Vikingene pleide å tegne dette symbolet i panna før de gikk ut i krig for å gjøre dem uovervinnelige.  Resten er bare pynt. Lett blandet av norrøn og henna. Jeg syntes ikke den lingner på henna i det hele tatt, men mange syntes det. Tror det kanskje er pga plasseringen. Den er litt inspirert av Rihanna sin tatovering på hånda.

Hva syntes du om tatoveringen?
Har du noen?

 

#blogg #tattoo #tatovering #hånd #norrøn #myteologi #arr #tekst #skrift #henna