Ariel Calypso - -

Tegning - Rihanna

En litt gammel tegning av Rihanna, tror jeg tegna den rett før jeg ble innlagt på DPS, så i Juni en gang. Prøvde med litt farger i håret og på trusa, men jeg hadde så dårlig fargeblyanter at man nesten ikke greier å se det. Også var jeg på shopping i går og forigårs. Jeg kjøpte noen leppestifter som jeg kommer til å poste her med noen swatches. Kjøpte også en skjorte til broren min, og litt interiør ting. Samler litt opp til jeg skal bli skrevet ut og inn til min egen bolig, selvom det er en bolig med bemanning. Grugleder meg litt til den tid kommer. 

Hva syntes du om tegningen?

Tegning - Rihanna


Da ble min andre tegning av Rihanna ferdig. Ble ganske fornøyd egentlig, tok meg noen timer på denne også da, haha..Hva syntes du om tegningen?

Tegning - Rihanna

Ble endelig ferdig med denne tegningen av Rihanna i dag! Ble veldig fornøyd med denne. Og får håpe at Melissa blir det også, siden det er hun jeg skal gi den til!


Brukte litt over 20 timer.


Hva syntes du om tegningen?

Tegning - Miley Cyrus

Tegnet denne da jeg var på skolen på Tirsdag, så den ble ikke helt perfekt, men jeg ble ganske fornøyd.
Nå sitter jeg her med feber, så er ikke på skolen. Skal nok ikke på skolen neste uke heller. Yeeha! :D
Hva syntes du om tegningen?


Tegning - Angel flower

Ble ferdig med denne på  Fredag.

Farger

Svart/hvitt


Hva syntes du om tegningen?

Tegning - Kathe

Har fått tegnedilla, nå som jeg har fått A3 ark og blyanter som faktisk er funksjonelle. Love, love!Hva syntes du om tegningen?

Tegning - Angelic


Denne er på A3 ark. Jeg pleier vanligvis å bruke A4.

Hva syntes du om tegningen?

Tegning - Selena Gomez

Jeg tar bilder med mobilen, så det ble litt dårlig kvalitet, men det får gå. Jeg gjorde litt forskjell på håret hennes. Siden hun har egentlig litt bølgete hår her.
Hva syntes du om tegningen min?

Tegning - Taylor Swift

Skulle tegne en Taylor Swift tegning til ei venninne.. det tok en stund for å si det sånn, haha. Men her er resultatet;
Hva syntes du?

Tegning - Random jente


Hva syntes du om tegningen?

 

Tegning - Justin Bieber

Jeg har brukt evigheter på denne tegningen av Justin Bieber. En venn av meg ville at jeg skulle tegne han til henne. Så da gjorde jeg jo det.. den er jo ikke helt ferdig enda, trenger litt mer skygger, men tenkte jeg kunne vise den fram her. Det ble en sånn skyggegreie på håret som egentlig ikke er med... men det får gå, haha.


Edit: Jeg har gitt den til henne, men jeg forandret litt på den, men jeg fikk ikke tatt bilde av den, så hvis jeg får sett den igjen, tar jeg et nytt bilde og legger det ut her ;)


Hva syntes du om tegningen?

hits